Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Re: Левски привлече играч на Сантос .

Мнениеот TheKing » 22 яну 2012 12:46

Ако това е вярно, е много несериозно. Този играч, според мен, не може да носи отговорността да е нападател на Левски. И какъв Сантош?! В транфермаркета пише, че е в клуб от втора дивизия на Уругвай?! Да неговорим, че не е нападател, а халф! Левски винаги е бил силен, когато е имал тежка деветка и мисля, че Костов ще се провали, ако промени това.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 22 яну 2012 12:48

noi написа:
galin56 написа:
noi написа:Според мен трябваше да се даде повече щанс на Арс, какъвто се даде на Калво. Арс, ако получава повече топки от халфовете, ще вкара доста голове.

Проблема с Арс не е толкова че е "най-некадърния" или "слаб", защото той не е такъв, проблема е че заплатата му е космическа за Бг. В медиите се тиражираха числа от порядъка на 15-20 хил. евро на месец. Незнам миналото лято като са подписвали договора за тия пари какво са очаквали от него та да ги заслужи. Може би са си мислили че ще вкара 35-40 гола за сезона или и аз незнам какво. Но сега са се усетили че са се прецакали с такава заплата и дай да го продаваме. Но за тяхно съжаление се оказа че и това не е лесно.

Той и Калво не е под 15 хилки на месец, но го държат.

Незнам за Калво пишеше че взима около половината на Арс - 10 хил. или малко по-малко от 10. Незнам със сигурност, не им ги плащам аз , така съм прочел по медиите. Но и Калво беше в листата, незнам защо го извадиха от нея, но според мен лятото ще е номер 1 в трансферната листа на клуба за продаване.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 22 яну 2012 12:53

galin56 написа:Незнам за Калво пишеше че взима около половината на Арс - 10 хил. или малко по-малко от 10. Незнам със сигурност, не им ги плащам аз , така съм прочел по медиите. Но и Калво беше в листата, незнам защо го извадиха от нея, но според мен лятото ще е номер 1 в трансферната листа на клуба за продаване.

Сигурно ще бъде така. Но ако си мислят, че ще намерят добър футболист със заплата под 10 хил, се лъжат

konvoec
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот konvoec » 22 яну 2012 13:03

BLUE CHAMPIONS написа:Ами те цесекарчетата смениха цял един отбор само в паузата на първенството и явно това не ги притеснява. Виж при Левски пък само се отърват от излишните(Огнянов, Христов, Арс) и се говори все повече за бразилци... та нормално е да са притеснени и да следят новините под лупа :twisted: :twisted:

Ние ако се отървавахме от излишните, то без отбор щяхме да остане..

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 22 яну 2012 13:04

изкам да попитам колегата по-горе, кой беше тежка 9-ка в отбора на Мъри? Може би Емо Ангелов, но основни нападатели тогава бяха Домо и Йовов, така че ако за новата схема на Костов му трябва лек, бърз и комбинативен нападател нормално е да иска такъв. И моля още пролетния полу сезон е е започнал а критиките към тренера не спират. Дайте да поживеем до май месец и ако не става тогава да го плюем и да го оценяваме.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 22 яну 2012 13:09

изкам да попитам колегата по-горе, кой беше тежка 9-ка в отбора на Мъри? Може би Емо Ангелов, но основни нападатели тогава бяха Домо и Йовов, така че ако за новата схема на Костов му трябва лек, бърз и комбинативен нападател нормално е да иска такъв. И моля още пролетния полу сезон е е започнал а критиките към тренера не спират. Дайте да поживеем до май месец и ако не става тогава да го плюем и да го оценяваме.
По- точно няма как да се каже.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 яну 2012 13:20

shotgun blues написа:Отценяван на 15 000 000 а идва под наем за 6 месеца + още 6 за 130 000 евро :lol: :mrgreen:
1 мач за 2011 година :shock: :lol: :mrgreen:
Иначе дано се окаже добър футболист и да вдигне класата на БГ първенството

Знае ли човек може тук да реши да се откаже от футбола форевъррррррр :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 яну 2012 13:23

galin56 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Sleepwalker написа:Хубаво, но не е толкова хубаво. Вземаме го за 15 мача през пролетта и ЕВЕНТУАЛНО за още толкова през есента. Не се търси обаче перспективата. Като нищо момчето ще си тръгне на лято преди лагерите и пак ще почнем да търсим читав нападател. Затова според мен не трябваше да махаме Арс, като така или иначе пак си оставаме с един нападател. Закърпване на дупки е нашата работа. :roll:

+1 :) Няма гаранция, че ще се адаптира. Няма гаранция, че някое ренде няма да го контузи още във втория мач за първенството през пролетта. ;) Сумата за наема е доста сериозна, за тези пари може да се купят правата на перспективно младо момче у нас.

Много ми е интересно е така някой като почне да говори наизуст и се прави на по-умен от цялото ръководство на даден клуб. Кажи го кое е това "младо и перспективно" момче, което струва 130 000 евро и което имаш предвид че е било пренебрегнато. Конкретното име и визитка и да преценим и ние дали си прав. "Наизуст" и "по принцип" всеки може да говори.

1. Не се правя на по-умен от цялото ръководство на клуба. Това е твое мнение, което не смятам да оспорвам – ти мислиш така. Не че ръководството на „Левски” не взима играчи, на които 6 месеца след това търси друг клуб (справка: Христов, Арс, Рисп....). ;)
2. Аз пък мисля, че не си струва да се дават 130 000 евро само за наема на един футболист, само за един полусезон, с всичките рискове от контузия, неосъществена адаптация и пр. Мисля също така, че Тони Калво е достатъчно добър пример за второто. :)
3. Нямам предвид конкретен млад и перспективен футболист, което не значи, че в България няма млади и перспективни играчи, които ако не днес – утре ще попаднат в полезрението на ръководството на „Левски”. Само че, парите за този футболист вече ще са дадени за наема на бразилеца. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 яну 2012 13:27

Изписахте маса неща, а дори не се знае дали това е играча ??????.Таланти като този в Бразилия сигурно има много, аз лично се надявам на някой малко по опитен.Този ми се струва малко медийна звезда.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 22 яну 2012 13:49

аби написа:Направи ми впечатление/от клипчетата/,че това момче може да рита и с двата крака,нещо рядко срещано при българските футболисти!Дано покаже класата от преди 3-4 години! ;)

А как спира топката само а...къс пас :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Върни се в “Архив”