Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 26 мар 2012 09:43

1.Николай Димитров
2.Игор Томашич
3.Дарко Тасевски
4.Георги Петков
5.Живко Миланов
6.Юсеф Рабех
7.Даниел Боримиров
8.Веселин Минев
9.Лусио Вагнер
10.Зе Соареш
11.Димитър Телкийски
12.Валери Домовчийски
13.Седрик Бардон и т.н.
С тези футболисти,един треньор се класира на 16т. след ЦСКА!
Познайте кой!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 мар 2012 09:49

Аз само ще отбележа факта, че няма как да пускаш и двамата си футболисти можещи да играят на върха на атаката титуляри и да не оставиш никакъв вариант в атака. Това си напълно треньорска грешка! Дарко какво прави като опорен халф до Гаджев не мога да разбера? За мен това са си абсолютно треньорски грешки които ни костваха не само много нерви и подигравки, но и титлата. С тази игра не виждам как ще се справим в Ловеч, където традиционно играем доста трудно.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 26 мар 2012 10:05

Gonzi_407 написа:Аз само ще отбележа факта, че няма как да пускаш и двамата си футболисти можещи да играят на върха на атаката титуляри и да не оставиш никакъв вариант в атака. Това си напълно треньорска грешка! Дарко какво прави като опорен халф до Гаджев не мога да разбера? За мен това са си абсолютно треньорски грешки които ни костваха не само много нерви и подигравки, но и титлата. С тази игра не виждам как ще се справим в Ловеч, където традиционно играем доста трудно.

Именно,затова говоря и аз.Напускал всички нападатели и те се бутаха отпреде никакво разбирателство.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 мар 2012 10:07

мисля, че в този момент най-доброто решение е да се върне едновеждия със силния лакът :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 26 мар 2012 10:12

Аз лично съм "ЗА" оставането на Костов начело на отбора. Вярно е, че Левски в момента нищо не играе, вярно е, че вчера изпуснахме шанса си да застанем на върха, но честно казано ми омръзна да имаме нов треньор на всеки 6 месеца. Така заприличваме на един друг отбор....Пък и титлата още не е изгубена. Вчера паднахме от Миньор на Герена, в четвъртък може пък да бием в Ловеч. В началото и при Мъри не играехме кой знае какво, а след това всички знаете какво се случи. САМО ЛЕВСКИ! :)

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 26 мар 2012 10:12

Аз мисля, че проблемът е в кондиционните треньори, медицината. Естествено, че за това вина има и старши треньорът, защото зимната подготовка стана с него. Но когато говорите, че нашите играели като художествена гимнастика, не забравяйте, че проблемите може да са физически, а не с мотивацията.
Аз лично си спомням едно изказване на Наско Сираков, който тогава още беше млада пушка - световното в Мексико - 1986 г. Бяхме адски зле тогава. Та по повод на срама, който брахме, Наско каза - Искам да тичам, а не мога дори да ходя...
Та според мен проблемът е много по-дълбок, не е само до тактика, просто изцяло има нещо сбъркано в работата на клуба. Никой няма представа от медицина и възстановяване, а от натоварвания съвсем. И резултатът е този. Не се заблуждавайте. Дори и кварталните футболисти знаят, че ако са свежи, финансово мотивирани и потренирали, могат да обърнат всеки мач. Както и да си сменят позициите, колкото искат. Тук с Миньор стана фал, защото:
1. Левски в сегашния си вид НЕ може да играе два мача на седмица.
2. Миньор бяха по-свежи и нахъсени.
3. Освен всички други проблеми, има сериозен проблем с медицината и кондицията в отбора.
Това няма да се промени със смяна на треньора. Надали би се променило и със смяна на ръководството.
Мрачна картинка, но най-зле е за младите момчета, щото на поредно поколение левскари им се прецаква кариерата.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 26 мар 2012 10:14

с този футбол който демонстрирате, Литекс ще ви разкъсат .. въпреки спорните треньорски качества на Стоичков ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 26 мар 2012 10:16

Batkoto написа:с този футбол който демонстрирате, Литекс ще ви разкъсат .. въпреки спорните треньорски качества на Стоичков ;)

Едва ли ще ни бият толкова заради Стоичков, колкото заради метеоролога Костов!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 мар 2012 10:19

Batkoto написа:с този футбол който демонстрирате, Литекс ще ви разкъсат .. въпреки спорните треньорски качества на Стоичков ;)

Кой кого ще разскъса, ще стане ясно в Четвъртък вечер ...
Само тогава да не запеете песента за директивата ... Отново !? ... ;)

Иначе на твое място, бих си коментирал предстоящият мач с Берое ...
Та да не ви сипи Илиан по-една студена вода ... Оново.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 мар 2012 10:21

Theos написа:

Едва ли ще ни бият толкова заради Стоичков, колкото заради метеоролога Костов!

Всъщност няма значение заради кой, важното е да ви бият ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”