Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Blue_Girl » 23 юни 2011 14:12

Взехме ли го вече?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 юни 2011 14:15

Би трябвало да е кацнал вече защото 14:10 каца полета от Амстердам.Другия полет от Холандия за деня е от Айндховен в 18:50.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2011 14:19

ministur написа:Не бе момчета просто не трябва да се настройваме чак толкова еуфорично за да не останем разочаровани.По добре да сме по-умерени и с едно наум отколкото да започнем да го боготворим от едно клипче ;) Дано покаже същите резултати и тук в Левски

При мен,поне,еуфория няма.Има едно нормално харесване.Все пак,най-вероятно,ще стане футболист на Левски.Така,де...Хората са го казали:"Когато не можеш да имаш това,което харесваш,постарай се да харесваш,това,което имаш."Иначе къде ще му излезе края?Ако трябва да сме честни и Дембеле имаше кусури!И то не малко!Да не говорим,че,ако Батков не беше го измъкнал от "батака",пролетния полусезон щеше да го гледа на телевизора в някой пандиз!И,тогава,нямаше да има Сър Гара,2млн.,Фрайбург и т.н.,нали?

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 23 юни 2011 14:20

Нямам представа колко е добър, но в последно време освен Гарра ние нямахме читав нападател. Включвам и Гонзо, който до последно вкарваше. На нас ни трябва човек, който да вкарва, а не разни, които пропускат, не се пласират добре и т.н. Това момче може да не е с някаква блестяща визитка, но поне е играл редовно в последните няколко години и е вкарвал добър брой голове. Казват някои от вас, че във втора дивизия на Холандия резултатността била голяма. Е, добре, а Левски не играе ли винаги нападателно и не бие ли с по 2-3 гола разлика повечето отбори, когато има кой да вкара, разбира се? Направи ми впечатление, че този холандец има някакъв доста интересен завършващ удар. Не ми се стори особено бърз, но като знам какви са "бързи" нашите защитници, то не се притеснявам много... Отделно е редно да кажем, че ако играе добре с глава ще ни е от голям плюс. Взехме две крила, чакаме дясно сега и дано и там случим. Освен през центъра ще атакуваме по-активно по крилата, ще има центрирания и ако е добър с глава ще има и голове. На Гарра силата му беше в краката, бързината, мощта, но играта с глава му отстъпваше, което си е мое мнение и не ангажирам никого с него. Различен тип нападатели са, видно е, но мисля, че и играта ни ще се попромени този сезон. Важното е като му се отдаде възможност да бутне топката във вратата, а колко е техничен или не е, на това май*ата му.. Последно, аз съм доволен, че ще вземем играч, който е играл редовно, а не такива, които по една година си тренират за здраве и най-малкото дори да са добри футболисти, ще им трябва много време да навлязат във форма. Помислете, че ако вземем такъв, макар и по известен и той не може да се адаптира и не влезе в игрови ритъм (Слори), ние оставаме само с Иса...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 юни 2011 14:21

Какво става с другите 2 поста които щяхме да вземаме футболисти а именно защитник и десен халф?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 23 юни 2011 14:35

Как може някой да критикува футболист, който още не сме гледали "на живо". Ако продължим тенденцията от последните години да създаваме голови положения, но да няма кой да ги вкара, то подобен "консуматор" ни решава всичките проблеми, дори ефективноста да му е 30%. Нека ви припомня какви бяха комантарите за Гара когато разбрахме, че е привлечен в Левски- бастун, ялов нападател, втора гръцка дивизия и т.н.. Та да му пожелаем успех на момчето със синята фланелка и САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: В Холандия: Левски със сериозна оферта за стрелец от Цволе

Мнениеот south_division » 23 юни 2011 14:45

blue SASHO77 написа:
Nikona написа:Ми супер много се надявам да не съм прав, но като гледам клипчетата тоя е "дърво". Може и да има нюх ама другите му качества изглеждат малко по-добри от мойте. От 6 мин филмче имаше 1 гол извън пеналта, а да не говорим, че нито един не беше след смислена игра от негова страна.
Пак казвам иска ми се да не съм прав, но тоя ще е адския провал.

Да ти кажа честно,си прав.За съжаление не видях нищо интересно в играта му,да,вярно ,вкарва голове.... ама, на нас ни трябва биткаджия,бърз,силен нападател!! А като му гледам физиката на този.....!!! Дай боже човека да се справи,че без голаджия сме за никъде!!!

Именно, тва ще да е адския провал. По слаб и от Шеридън.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 юни 2011 14:47

Тука всички сте големи разбирачи. От 5 минутен клип разбрахте що за футболист е.
Трябва от Левски да ви вземат за скаути. Вие щом за 5 минути преценявате футболистите, за 1 седмица ще обиколите Европа.
Дембеле та Дембеле... Ако искате да го клонираме и клонингът да играе за нас, а ? То щото Тасевски малко голови паса е давал на Дембеле...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2011 14:53

Отивам да гледам тениса.Докато се върна,да сте подписали!

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 23 юни 2011 14:53

Абе и за Жоро Христов много скачахме и се радвахме "талант" , "машина" и т.н. и после нема такова дърво.И той беше голмайстор по долните групи.............нека го вземем тоя холандец и мисля че поне след първите контроли ще можем да дадем що годе по- обективно мнение.

Върни се в “Архив”