Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот JackPackage » 16 мар 2016 11:40

dreben23 написа:Симпатичен отбор ми се видя ПСВ и можеха да продължат и нямаше и да е незаслужено, защото в голяма част мача надиграха Атлетико в средата на терена, но неумението да спират правилно коженото кълбо доведе и до отпадането. Няколко вратарски намеси при дузпите ги оставям без коментар, просто такова нещо и аз виждам за първи път, ама то се е видяло, че всекакво ще ми сервират в този турнирчек. Друго ми направи впечатление при дузпите, което пак къртеше доста- двата отбора ги биеха у един и същи ъгъл си и вратарите на болни от шап ще се направят стига топката да посети мрежата. Много слаби футболни достойнства и в двата мача, обещах публично, че ако и утре свършат 0:0, повече няма да погледна ШЛ в моя живот, а аз съм почнал още кога номер едно бил Аяксчек примерно! Ама окото ми нема да мигне, ако хиксират с безголови равенства днес вечеро! :)

Ще използвам езика на врял и кипял из аматьорските "В групи"- Люк Де Йонг беше "хванат", момци. А може би и Андрес Гуардадо същия. Тук съм длъжен да подчертая, че Гуарди е един мой огромен любимец от мексиканския национален отборчек и го следя под лупа, но беше на страната на лошите според мен. Жалко за останалите от ПСВ, но имаха "пробити" играчи, а нищо чудно и пробит вратарчек да имат. Направи всичко по силите си Зут да не хване дузпичка, очаквах го с оглед добрите изяви в редовното време, дори едната си я вкара сам. :)

[offtopic]Всички фишчета бяха скъсани предполагам и във фейса се псува яко навярно. Е нема как да е иначе. :lol:[/offtopic]

Лекарствате, доне, лекарствата :lol:
Гуардадо бил пробит ама си вкарал дузпата, вратаря им и той пробит, ама извадил 10-ина удара в мача :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2016 11:47

JackPackage написа:
Лекарствате, доне, лекарствата :lol:
Гуардадо бил пробит ама си вкарал дузпата, вратаря им и той пробит, ама извадил 10-ина удара в мача :lol: :mrgreen:

То тва е за заблуда бе, спасяваше по време на мача, за да не направи нищо на дузпите. Ама че си лаик и ти :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 мар 2016 17:36

Red_Neck написа:Шлифера да пали свещ на онез тримцата да не им се играе довечера, че голям резил ще пада ... ;)

+1 Барса с лекота може да ги размаже с 5+ гола, но не вярвам да им се играе много.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 16 мар 2016 18:06

Хвърлям се на дълбокото и казвам, че довечера ще има повече голове от снощи :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 мар 2016 18:29

enguerino написа:Хвърлям се на дълбокото и казвам, че довечера ще има повече голове от снощи :roll:

Поне няма да са по- малко :)

Щом Олимпийската и Световна шампионка е готова за довечера, ще е незабравима вечер. Дано е за добро!

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 16 мар 2016 18:47

Изображение
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 16 мар 2016 20:08

Чета коментарите на дребен 23 прогозов най-добър и си викам: Па тоя сигурно много ги разбира мачовете. Влизам в играта Ла Лига прогнози и го гледам от 18 човека на 14 място. Влизам в Русия - Висша лига и гои гледам 8 от 12 човека. Влизам в Англия - Висша лига и го няма, защото толкова слаб там, че чак се отказал. Гледам го в Серия А 14 от 17 човека. Страшно ги разбира. В Бундеслигата някак се докопал с научкванията в горната част на класирането, но инак много му знае устата. Баба ми без да гледа футбол вероятно ще има по-голяма успеваемост.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 мар 2016 21:11

Пoдкрепям мнението на dreben23!!! Довечера също ще има хванат играч на "Камп Ноу"! От отлично осведомени източници, пожелали да останат анонимни, току-що се разбра, че Меси е пробит :!:
Преди два дни безскрупулни членове на международна тото-камора са похитили любимия костюм на аржентинеца :arrow:

Изображение

и са започнали да го изнудват да играе симулативно срещу Арсенал.

Първоначално Лион е отказал да сътрудничи на криминалните, но днес намерил отрязания десен ръкав на пособието в завивките на леглото си и се пречупил.
Обещал две асистенции към Жиру с надеждата, че полицейските спец-части на Барселона няма да намерят един много въздействащ елек в багажника на някоя изоставена кола :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 мар 2016 21:34

Los Che написа:Изображение

И Че-то е хванал сентенцията на това gif-че а именно Чоло дава знак на Нарсинг че е време да пропуска дузпата защото тотомафията
е определила да се бият 16 дузпи само!

Гледайки състава на Юве виждам Сами Кедира титуляр и се сещам че беше пълна нула в първия мач. Все пак съм гледал малко мачове на Юве
тази година та някой фен да каже има ли смисъл този играч да играе или си е дупка по принцип? Мнението ми за Кедира е че е много
надценен играч още от това което показваше в Реал М, а именоо доста често НИЩО!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 16 мар 2016 21:46

О, не така! Кедира преди да го погнат контузиите си беше топ опорен халф. С Алонсо си бяха страшно дуо по едно време.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”