dreben23 написа:Симпатичен отбор ми се видя ПСВ и можеха да продължат и нямаше и да е незаслужено, защото в голяма част мача надиграха Атлетико в средата на терена, но неумението да спират правилно коженото кълбо доведе и до отпадането. Няколко вратарски намеси при дузпите ги оставям без коментар, просто такова нещо и аз виждам за първи път, ама то се е видяло, че всекакво ще ми сервират в този турнирчек. Друго ми направи впечатление при дузпите, което пак къртеше доста- двата отбора ги биеха у един и същи ъгъл си и вратарите на болни от шап ще се направят стига топката да посети мрежата. Много слаби футболни достойнства и в двата мача, обещах публично, че ако и утре свършат 0:0, повече няма да погледна ШЛ в моя живот, а аз съм почнал още кога номер едно бил Аяксчек примерно! Ама окото ми нема да мигне, ако хиксират с безголови равенства днес вечеро!
Ще използвам езика на врял и кипял из аматьорските "В групи"- Люк Де Йонг беше "хванат", момци. А може би и Андрес Гуардадо същия. Тук съм длъжен да подчертая, че Гуарди е един мой огромен любимец от мексиканския национален отборчек и го следя под лупа, но беше на страната на лошите според мен. Жалко за останалите от ПСВ, но имаха "пробити" играчи, а нищо чудно и пробит вратарчек да имат. Направи всичко по силите си Зут да не хване дузпичка, очаквах го с оглед добрите изяви в редовното време, дори едната си я вкара сам.
[offtopic]Всички фишчета бяха скъсани предполагам и във фейса се псува яко навярно. Е нема как да е иначе.[/offtopic]
Лекарствате, доне, лекарствата

Гуардадо бил пробит ама си вкарал дузпата, вратаря им и той пробит, ама извадил 10-ина удара в мача