Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?

Мнениеот HekakaB » 02 юли 2013 13:24

Hrabar написа:Аз лично не виждам никаква причина да стоим в А група за да ядем бой от който ни хване. Юношите с които бихме започнали нямат необходимият игрови опит и психика за тежките мачове. Най-правилното решение е да отидем във В група. И понеже целта е да се оттървем от титаните, то нека да започнем от там с новото дружество. Няма значение с кое точно дружество...дали ще се казва ЦСКА 1923, ЦСКА Възраждане или друго някакво име. На търга за активите на ПФК ЦСКА ЕАД ще си купим марката и всичко. Единственият проблем са базите. Но там вече ние феновете ще "преговаряме" с Държавата.

За В група трябва да се класират.От окръжните групи.Още ли не си вдянал.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 02 юли 2013 13:25

Eminem написа:
Паро: Ако не стане с Нефтохимик, ще опитаме с други отбори

Изключително нагли. Типичен комунистически отбор. Нямат срам.

Не, нямаме срам ! Ако не стане с Нефтохимик, може да се пробваме с ,,Левски"...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 02 юли 2013 13:27

HekakaB написа:
Hrabar написа:Аз лично не виждам никаква причина да стоим в А група за да ядем бой от който ни хване. Юношите с които бихме започнали нямат необходимият игрови опит и психика за тежките мачове. Най-правилното решение е да отидем във В група. И понеже целта е да се оттървем от титаните, то нека да започнем от там с новото дружество. Няма значение с кое точно дружество...дали ще се казва ЦСКА 1923, ЦСКА Възраждане или друго някакво име. На търга за активите на ПФК ЦСКА ЕАД ще си купим марката и всичко. Единственият проблем са базите. Но там вече ние феновете ще "преговаряме" с Държавата.

За В група трябва да се класират.От окръжните групи.Още ли не си вдянал.

Съвсем законно, според правилниците на БФС можем да си купим правото за участие във "В" група. Това тук го разясни един форумец RUSE, който изглежда се занимава със спортно право и е доста добре запознат. Може да потърсиш назад в темите да видиш. Ситуацията е аналогична на "Ботев" и "Металик" Сопот.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 юли 2013 13:28

Не виждам смисъл от такава тема! Да не ми се обиждам от Нафтата, но сами да се замислят имат ли място в А група. Самия им президент твърди, че парите ще му стигнат до време и ако не се намерят спонсори отбора трудно ще продължи. Не е ли време да поставим нещата във футбола ни на точните места? Разберете, че зада се вдигне нивото и да станем конкурентни в Европа, трябват железни правила. Който не може да покрие нормативите си заминава в долните дивизии. От ЦСКА съм, но смятам, че е дошъл момента клубът ни да се изчисти. Дори ако трябва да минем през чистилището извън А група.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 02 юли 2013 13:29

Ми направо си купете лиценза на Левски бре.С един изстрел два заека. :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 юли 2013 13:30

leski написа:
Eminem написа:

Какъв лески?
Не желая цигани и наркомани в Сектор Г!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 02 юли 2013 13:31

Червени Воини написа:
leski написа:
Eminem написа:

Какъв лески?
Не желая цигани и наркомани в Сектор Г!

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 02 юли 2013 13:33

Не мисля, че трябва да се допуска подобен прецедент. Това ще създаде вълна от селски бизнесмени, които ще драпат за А група само и само да си пордадат клуба на някой кандидат-фалиращ от А група. И точно затова си мисля, че няма никакъв смисъл да коментираме темата Нефтохимик.

Или новото дружество ЦСКА-XYZ ще получи уайлдкард за А група или отива във В група. А дали Нефтохимик нямат пари за А група, това нас не ни касае. Боби Михайлов да мисли защо клубовете нямат пари и къде е заровено кучето на проблемите в българския футбол.
Последна промяна от Hrabar на 02 юли 2013 13:36, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 02 юли 2013 13:34

HekakaB написа:Ми направо си купете лиценза на Левски бре.С един изстрел два заека. :lol: :lol: :lol:

Във В група няма лицензи. Лицензи има в А и в Б група. Във В група можем да си купим не лиценз а право на участие. ЗАКОННО при това.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 02 юли 2013 13:36

Hrabar написа:
HekakaB написа:Ми направо си купете лиценза на Левски бре.С един изстрел два заека. :lol: :lol: :lol:

Във В група няма лицензи. Лицензи има в А и в Б група. Във В група можем да си купим не лиценз а право на участие. ЗАКОННО при това.

И А група да изгуби такъв футболен гигант като ЦСКА?Не бива.

Върни се в “Архив”