1982 написа:parvanoff написа: Наясно съм, че може да си редактира мнение,
После ходи доказвай, че нямаш сестра.....
Ако вашият морал стига дотам, че да мамите, то не си мислете, че всички са като вас. Аз не съм ви виновен, че пишете глупости. Дори и никъде не обвиних тоя орк, че е сбъркал, той сам, явно гузен, започна да се оправдава, че бил съм си преправял поста и съм го заблудил.
Миличка ако си запозната с психологията ще си наясно, че когато един човек започва да обижда и да изпуска нервите си, то той го прави от безсилие и липса на аргументи, същото е и когато се смее без повод, това са защитни реакции.
Както казах, аз повече по темата няма да коментирам, тъй като е безсмислено да се води диалог с човек, който освен да говори глупости и да си измисля някакви негови правила относно волейбола и провеждането на олимпийските квалификации, друго не прави. И дори когато му се доказва с линкове, че греши, продължава да си говори неговите си глупости, без да дава някакви доказателства за твърденията си, защото няма откъде да ги намери. Плюй по Федерацията и обиждай имена като Б. Кьосев, Л. Ганев и другите волейболни хора дали изключително много за развитието на този спорт и възвеличавай Р. Стойчев, който разби отбора точно преди Олимпиадата, това е твое право. Но за мен това което стана на награждаването на Световната лига беше малоумно и жалко, навсякъде хората почитат големите спортисти и деятели, а тук тези хора бяха освиркани и станахме за подигравка и смях пред света.
рarvanoff, аз за 40 години съм се научил да бъда спокоен и да имам търпение с подобни хора, за мен не е проблем да коментирам и обяснявам това което зная и съм прочел и го правя съвсем добронамерено, както и ако ми покажат и докажат, че греша ще призная грешката си, в това няма нищо лошо. Иначе нито съм се засегнал от обидите на момичето, нито съм си позволил да използвам обидни епитети към нея. Опитах се да водя нормален диалог, но няма как да стане с човек, който не може или не иска да води такъв и на всички мои аргументи които му показвам и доказвам с линкове от спорни сайтове, да отговаря с въпроси различни от коментара ми или с аргумента, че няма желание да ми доказва едно или друго свое твърдение.
Желая успех на отбора и на всички наши спортисти на Олимпиадата, особено на един ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, какъвто е Данчо Йовчев. Той е пример за патриотизъм и родолюбие, който на близо 40 години и въпреки проблемите които има, ще отиде да защитава името на България и Българският спорт. От него би трябвало да се учат на мъжество и всички останали спортисти, треньори, спортни деятели, а и самите ние.