Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот AN71 » 28 мар 2012 23:44

THE G.A.M.E написа:Аз пък неща "Херо" !
В друга тема питах ... Ще питам и тука: Айде някой да ми посочи един силен мач на тим, воден от "Херо" в еротурнирите !??
Или да перифразирам въпроса си: Какво е направи Димитров в Европа ???

А аз да те попитам какво направи Мръко (Мъри ) в Европа отговори ми ама без Наско Сираков? ;) :( :o

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 28 мар 2012 23:47

AN71 написа:
В друга тема питах ... Ще питам и тука: Айде някой да ми посочи един силен мач на тим, воден от "Херо" в еротурнирите !??

А аз да те попитам какво направи Мръко (Мъри ) в Европа отговори ми ама без Наско Сираков? ;) :( :o

Или Херо или Никой!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Треньор на Левски от 24.04 ?

Мнениеот kambata » 28 мар 2012 23:53

sslevski написа:Е Милене пак българи ни предадоха.Голяма сган сме. Загърбвам миналото и от тук нататък НЕ искам оправдания.Плана е следния за мен и той трябва да се следва:
Литекс - Левски ПОБЕДА ИЛИ СМЪРТ
Левски - Лудогорец ПОБЕДА ИЛИ СМЪРТ
и така до края на първенството.
Това е единственото извинение,което приемам.
Щом ЦСКА го може и го направи и ние можем
Без никакви оправдания от типа късмет,съдия и вятър.Длъжни са на нас,на Левски,на всички.
От чичо ми знам 2 неща:
НЕ ЗНАМ и НЕ МОГА трябва да ги забранят в българския език.

+1914 място за отсъпление няма.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 мар 2012 09:02

AN71 написа:

Не може един без друг .Те са екип .

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 мар 2012 09:53

Илиан Илиев и Петър Хубчев ще застанат начело на "Левски" след края на сезона и ще работят в тандем. Първият ще бъде треньор, а вторият - негов помощник. Както е известно, от "Герена" заявиха, че новият наставник ще бъде обявен на 24 април. Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев съобщи, че вариантите за нов треньор са три. Визирал е Димитър Димитров, Илиев, както и Станимир Стоилов. Шефът дори проведе среща с Мъри в центъра на София в понеделник, а в същото време е водил паралелно разговори с Херо и Илиев.

Стоилов отпадна като вариант за "Левски", след като от "Герена" отказаха да изпълнят някои от условията, които той постави. Херо пък категорично се дръпнал за завръщае при "сините".

След раздялата с Николай Костов "Левски" беше поет от Георги Иванов. Очаква се Гонзо да води отбора до края на сезона, като още днес е първото му сериозно изпитание - гостуването на Литекс. Дербито на 21-ия кръг в "А" група стартира в 17:45 часа в Ловеч.

Настоящият треньор на Берое Илиан Илиев вече е казал "да" на шефовете на "Левски", но иска да изкара сезона начело на клуба от Стара Загора, след което да поеме "сините". Предстои да се уточнят само дребни детайли. Предвид характера на специалиста, не е изключено той да се откаже в последния момент, пише "Меридиан Мач".

Илиев и Хубчев бяха част от епохалната победа на "Левски" над ЦСКА със 7:1 през 1994 година.

"Тема спорт" пък твърди, че Илиан Илиев е възможно да вземе за свой помощник и Георги Донков, който в момента е асистент в немския третодивизионен Вакер Бургхаузен.

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 29 мар 2012 11:37

tevez написа:Илиан Илиев и Петър Хубчев ще застанат начело на "Левски" след края на сезона и ще работят в тандем. Първият ще бъде треньор, а вторият - негов помощник. Както е известно, от "Герена" заявиха, че новият наставник ще бъде обявен на 24 април. Изпълнителният директор на клуба Иво Тонев съобщи, че вариантите за нов треньор са три. Визирал е Димитър Димитров, Илиев, както и Станимир Стоилов. Шефът дори проведе среща с Мъри в центъра на София в понеделник, а в същото време е водил паралелно разговори с Херо и Илиев.

Стоилов отпадна като вариант за "Левски", след като от "Герена" отказаха да изпълнят някои от условията, които той постави. Херо пък категорично се дръпнал за завръщае при "сините".

След раздялата с Николай Костов "Левски" беше поет от Георги Иванов. Очаква се Гонзо да води отбора до края на сезона, като още днес е първото му сериозно изпитание - гостуването на Литекс. Дербито на 21-ия кръг в "А" група стартира в 17:45 часа в Ловеч.

Настоящият треньор на Берое Илиан Илиев вече е казал "да" на шефовете на "Левски", но иска да изкара сезона начело на клуба от Стара Загора, след което да поеме "сините". Предстои да се уточнят само дребни детайли. Предвид характера на специалиста, не е изключено той да се откаже в последния момент, пише "Меридиан Мач".

Илиев и Хубчев бяха част от епохалната победа на "Левски" над ЦСКА със 7:1 през 1994 година.

"Тема спорт" пък твърди, че Илиан Илиев е възможно да вземе за свой помощник и Георги Донков, който в момента е асистент в немския третодивизионен Вакер Бургхаузен.

тва си е супер илян направи чудеса в берое а и си е левскарче
сега най важното е да вземем трите точки в ловеч а на герена никъв проблем срещу разградчаните
литекс при "ДОКТОР" стоичков не играят никъв футбол а лодогорец се получи тва къде одавна се очакваше - просто мястото им не е в троиката!!

Потребителски аватар
legends1914
Контакти:

Мнениеот legends1914 » 29 мар 2012 12:07

mistreated написа:
legends1914 написа:тва си е супер илян направи чудеса в берое а и си е левскарче
сега най важното е да вземем трите точки в ловеч а на герена никъв проблем срещу разградчаните
литекс при "ДОКТОР" стоичков не играят никъв футбол а лодогорец се получи тва къде одавна се очакваше - просто мястото им не е в троиката!!

Ама разбира се, ти си гледал всички мачове на Литекс през пролетта, нали? И понеже нищо не играят имат само един хикс и всичко друго е победи.
Аман от НЕГРАМОТНИЦИ!

аз тука не ти говоря за резултати а за КАЧЕСТВОТО на игра... а всички знаем гришата как си набавя точките и затва резултатите му в европата са тикива
кога литекс влезе в ШЛ и нправи 1/4 ЛЕ ми се обади

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 мар 2012 12:10

legends1914 написа:
mistreated написа:
legends1914 написа:тва си е супер илян направи чудеса в берое а и си е левскарче

Ама разбира се, ти си гледал всички мачове на Литекс през пролетта, нали? И понеже нищо не играят имат само един хикс и всичко друго е победи.
Аман от НЕГРАМОТНИЦИ!

аз тука не ти говоря за резултати а за КАЧЕСТВОТО на игра... а всички знаем гришата как си набавя точките и затва резултатите му в европата са тикива
кога литекс влезе в ШЛ и нправи 1/4 ЛЕ ми се обади

Що, да не би вашето "качество" да е на по-високо ниво? Аз пак те питам, ти колко мача на Литекс гледа през пролетта?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 мар 2012 13:36

Какъв Илиан Илиев? Няма ли да е Херо? За какво тогава се чака датата 24-ти април?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 мар 2012 13:54

Ние само предполагаме, друг разполага ...

Аз съм скептичен към Илиан и "Херо".
Единият е работил с тим, който като традиции, манталитет, класа и изисквания е много далеч от Левски.
Надявам се Илиан да има "План Б" за тактика, стил и начин на игра щото това, което играе Берое, ще е абсурдно да го гледаме като замисъл в Левски.
Другият няма никакви успехи на международна сцена ...
А в Левски, Европа винаги е приоритет !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”