Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emo_75
Контакти:

Re: Кой да бъде новия треньор на Ботев?

Мнениеот emo_75 » 25 окт 2011 18:39

Шврнц Тпрунков написа:
emo_75 написа:айде сега и МЪРИ и НАСКО ли няма да харесаме,доказани победители.ами ШВАРЦ, ГУАРДИОЛА още не са го изгонили от БАРСА,не можем да го вземем.

Няма такова нещо, просто така звучи - ще дойдем, но дайте парите от сега ,пък ще видим за челните места.

защо да звучи така бе ШВАРЦ? хората просто искат гаранции,че ще се преследват големи цели и след като после от тях ще се търси отговорност, искат те да правят цялата селекция и то качествена,което е нормално.нали точно от това недоволствахме,че не Хубчев е правил селекцията.сериозните хора,каквито са те и които искат да преследват големи цели,искат след като те носят отговорността,те да решават всичко в спортно-технически план.мисля,че точно така трябва да бъде.а и нали се сещаш,че специално Сираков като си постави някаква цел може да умре,но ще я постигне.а се оказа,че с МЪРИ са идеален тандем.
според мен пари за тези двамата не трябва да се жалят.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 25 окт 2011 18:54

emo_75 написа:
група съветски учени написа:Аааа Гуардиола не, феновете няма да го харесат, много е черен, прилича на циганин. :lol: :lol:

:) да бе,верно:) е..ах ма.. му не можем да намерим.я кажи сещаш ли се за някой бял,красив,в училище да е бил пълен отличник,да има поне 5 шампионски лиги като футболист и 5 като треньор и ако може да е натурализиран землянин от друга галактика,но с Български корени:) аз сега ще потърся в гугъл,ако се сетиш и ти кажи за да подскажем на ръководството :)

Забравяш и да е татуиран като Васко Василев. :lol:

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 25 окт 2011 19:01

Мъри и Наско не са лош вариант но едва ли ще дойдат. ЦВ гледа за треньор да мине тънко както и за селекция.
Точно заради това си мисля, че Коцето ще остане. ;)

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 окт 2011 19:09

група съветски учени написа:Мъри и Наско не са лош вариант но едва ли ще дойдат. ЦВ гледа за треньор да мине тънко както и за селекция.
Точно заради това си мисля, че Коцето ще остане. ;)

много грешиш,точно те ще са 95%.
не си мисли,че ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ще жали пари.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 окт 2011 19:11

emo_75 написа:защо да звучи така бе ШВАРЦ? хората просто искат гаранции,че ще се преследват големи цели и след като после от тях ще се търси отговорност, искат те да правят цялата селекция и то качествена,което е нормално.нали точно от това недоволствахме,че не Хубчев е правил селекцията.сериозните хора,каквито са те и които искат да преследват големи цели,искат след като те носят отговорността,те да решават всичко в спортно-технически план.мисля,че точно така трябва да бъде.а и нали се сещаш,че специално Сираков като си постави някаква цел може да умре,но ще я постигне.а се оказа,че с МЪРИ са идеален тандем.
според мен пари за тези двамата не трябва да се жалят.

Може, не отричам, просто така звучи - идваме, ама комисионните ще ги определяме ние. Ще поживеем, ще видим.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2011 19:43

И аз си мисля, че в комплект Наско и Мъри ще са доста скъпо удоволствие за нас. От друга страна мъри идва от Анортозис и би искал да използва този трамплин за да води отбор от по-висока класа, а не да ходи в Б Българска група. Много , много се съмнявам да стане, но ако се случи, това е индикация,че се подготвя скоростно изстрелване на Ботев нагоре. Тези двамата без сериозни гаранции за супер организация няма как просто да се захванат с нас.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 окт 2011 19:58

Yellow major написа:И аз си мисля, че в комплект Наско и Мъри ще са доста скъпо удоволствие за нас. От друга страна мъри идва от Анортозис и би искал да използва този трамплин за да води отбор от по-висока класа, а не да ходи в Б Българска група. Много , много се съмнявам да стане, но ако се случи, това е индикация,че се подготвя скоростно изстрелване на Ботев нагоре. Тези двамата без сериозни гаранции за супер организация няма как просто да се захванат с нас.

треньора вече е решен,но ще го обявят в Понеделник след мача с Добруджа.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2011 20:01

emo_75 написа:
Yellow major написа:И аз си мисля, че в комплект Наско и Мъри ще са доста скъпо удоволствие за нас. От друга страна мъри идва от Анортозис и би искал да използва този трамплин за да води отбор от по-висока класа, а не да ходи в Б Българска група. Много , много се съмнявам да стане, но ако се случи, това е индикация,че се подготвя скоростно изстрелване на Ботев нагоре. Тези двамата без сериозни гаранции за супер организация няма как просто да се захванат с нас.

Това значи ли, че е Стоилов? ;)

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2011 20:09

В понеделник казваш, това е след така нареченото "столично дерби". Има голяма вероятност единия отбор да търси треньор след него и това не е добре за нас. :lol: :lol:

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 25 окт 2011 20:15

Yellow major написа:
emo_75 написа:

Това значи ли, че е Стоилов? ;)

да значи ;) и няма опасност Стойлов да стане на загубилия Левски:) защото на Левски от 1-ви Януари 2012г става Радуканов

Върни се в “Архив”