"dunavfc" - на 49 съм, и съм гледал толкова мачове, колкото че....ий не си си направил!!!
Няма значение с кого сме играли!
Единствено важен е крайния резултат!
Колкото и причини и оправдания да си измисляме, това не печели мача!
България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България(21) - Холандия(21) - 0:1 FT
nascko написа:"dunavfc" - на 49 съм, и съм гледал толкова мачове, колкото че....ий не си си направил!!!
Е какво искаш да кажеш, че 0:1 при надеждите ни с ТАЗИ игра = 0:1 срещу Беларус с ОНАЗИ игра, така ли!? Евала за годините ти, ама ако наистина го мислиш - време е за сериозни прегледи при професионалистите!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:nascko написа:"dunavfc" - на 49 съм, и съм гледал толкова мачове, колкото че....ий не си си направил!!!
Е какво искаш да кажеш, че 0:1 при надеждите ни с ТАЗИ игра = 0:1 срещу Беларус с ОНАЗИ игра, така ли!? Евала за годините ти, ама ако наистина го мислиш - време е за сериозни прегледи при професионалистите!
Прегледа при професионалистите:
1.Мача с Беларус - КОНТРОЛА!!!!!
2. Мача с ХОЛАНДИЯ - ОТГОВОРА Е ОТ ТЕБ ДИАГНОСТИКО!
Ако не намираш разликата, няма кой да ти помогне!
По принцип, който може, го прави! Който си има проблеми - мрънка, а пък който не може - винаги си намира оправдания. И не важи само за футбола

nascko,трябва да разбереш нещо,няма никакво значение дали сме паднали,защото тези играчи са все още младежи,на никой не му пука дали ще се класираме на някакво си европейско за 17,19 или 21 год. важното е да се види има ли надежда за българският футбол и аз затова се радвам,защото видях едни момчета които играха със страхотно самочуствие ! Те нашите лъвчета да играят така,както играха днеска пък дали са били,дали са паднали,няма никакво значение,имат добро бъдеще !
dunavfc написа:nascko,трябва да разбереш нещо,няма никакво значение дали сме паднали,защото тези играчи са все още младежи,на никой не му пука дали ще се класираме на някакво си европейско за 17,19 или 21 год. важното е да се види има ли надежда за българският футбол и аз затова се радвам,защото видях едни момчета които играха със страхотно самочуствие ! Те нашите лъвчета да играят така,както играха днеска пък дали са били,дали са паднали,няма никакво значение,имат добро бъдеще !
Младеж, аз не ти внушавам нищо, моля те не се опитвай да ме поучаваш кое как да възприемам

Мисля си че не съм ти отнел радостта от загубата

Нямам никакво намерение да въздействам на визията ти за ФУТБОЛА, начина на изява на практикуващите го и врачуването кой какво го чака

Не ти внушавам нищо,просто ти казвам да слезем малко на земята,щом си на 49 год. си видял и 2 и 200,а се изказваш абсолютно тъпо за днешният мач.Аз разбирам,да имаме страхотен клубен и национален футбол,всяка годиан да играем в ШЛ и групите на УЕФА,да играем на почти всички световни и европейски първенства,тогава да имаме някакви претенции.А ние в това дъно което сме затънали,при такъв хубав мач днеска,ти да търсиш кусури е направо нелепо в очите на повечето хора.А колкото до хората,аз съм сигурен,че на повечето хора им хареса,предлагам дори да се нарпави и такава анкета..
Направо незнам,какво ще се случи утре,ако загубим с 3-4 на 0,тогава какви фермани ще има..
Направо незнам,какво ще се случи утре,ако загубим с 3-4 на 0,тогава какви фермани ще има..
- Red Warrior
- Контакти:
Направо си ги изпуснахме "суринамците". Гледам тук някакви разбирачи пак недоволни
Резултата е неприятен, но когато не вкарваш, ще ти вкарат. Сашко Тонев направо да го взимат при мъжете. Стига са го мъчили тоя Манолев на дясното крило!

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
dunavfc написа:Не ти внушавам нищо,просто ти казвам да слезем малко на земята,щом си на 49 год. си видял и 2 и 200,а се изказваш абсолютно тъпо за днешният мач.Аз разбирам,да имаме страхотен клубен и национален футбол,всяка годиан да играем в ШЛ и групите на УЕФА,да играем на почти всички световни и европейски първенства,тогава да имаме някакви претенции.А ние в това дъно което сме затънали,при такъв хубав мач днеска,ти да търсиш кусури е направо нелепо в очите на повечето хора.А колкото до хората,аз съм сигурен,че на повечето хора им хареса,предлагам дори да се нарпави и такава анкета..
Кое му е тъпото бе! Че пак постоянно на клубно и национално ниво губим и си намираме оправдания ли?
Аз съм си много на земята, и ти казвам че ще става и по-зле. Младежите ни нямат победа 15 мача - аз ли съм във въздуха, или ти? Ако си практикувал спорт, някои неща щяха да ти бъдат по-ясни, но даскал няма да ти ставам

Хем си написал "А ние в това дъно което сме затънали,при такъв хубав мач днеска,ти да търсиш кусури" хем не си го признаваш! Все едно да кажеш аз тая мадама такава вечеря, такава свалка, такава серенада как просто я разцепих, ама той баткото от другия клас я изплющя

Наско, радостта на това момче много ми прилича на тази, която има човек, който все го бият, но му харесва.
Както и повечето левскари се радваха и пляскаха от радост на "приказката" при загубата от ... Тампере. Няма такава радост. Тогава освиркванията трябваше да бъдат мощни и непрекъснати. А болшинството се радваха като малки деца на загубата заради миналото.
В спорта няма минало. Има днес и утре. Това е.
И какви са тези бодряшки думи, че нямало значение как се представят младежите сега, а имало значение за после? Това не е вярно. Ако те отсега не се научат да побеждават такива отбора, макар и периодично, после ги пишете пропаднали.
Тоест, че нищо няма да стане от тях след време. Във всяко нещо има логика малко или много.
Победите днес, утре може да са с пъти по - важни.
Както и повечето левскари се радваха и пляскаха от радост на "приказката" при загубата от ... Тампере. Няма такава радост. Тогава освиркванията трябваше да бъдат мощни и непрекъснати. А болшинството се радваха като малки деца на загубата заради миналото.
В спорта няма минало. Има днес и утре. Това е.
И какви са тези бодряшки думи, че нямало значение как се представят младежите сега, а имало значение за после? Това не е вярно. Ако те отсега не се научат да побеждават такива отбора, макар и периодично, после ги пишете пропаднали.
Тоест, че нищо няма да стане от тях след време. Във всяко нещо има логика малко или много.
Победите днес, утре може да са с пъти по - важни.
Матеус си го казва просто и ясно в това интервю:http://gong.bg/view_article.php?article_id=223097
Нашите футболистчета се мислят за големи звезди след два вкарани гола, а всъщност са си много посредствени!А това, че финала от ШЛ между Барса и Ман Юн половината национали не са го гледали е красноречив факт за това..
Нашите футболистчета се мислят за големи звезди след два вкарани гола, а всъщност са си много посредствени!А това, че финала от ШЛ между Барса и Ман Юн половината национали не са го гледали е красноречив факт за това..