ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT

Мнениеот dafquezz » 13 авг 2011 23:59

delqnski47, за мен Зику с показаното до момента си е един типичен нападател, тип "фалшива девятка". Влиза точно навреме от втора позиция, има прекрасен нюх за свободни пространства, пласира се чудесно в тях и си боцка голчета по наглед много лесен начин. Типичен скрит нападател, изпечен хитрец, то и на физиономията му го пише. Тарикат, какъвто не сме имали от времето на Трика. Аз лично не очаквам от него да блесне с някой гениален пас, за момента Платини върши тая работа, Нелсън също го бива, също и Галчев. Убеден съм, че точно с тази идея той е взет в отбора - ако има половин положение, да вкара. Погледни му и головете в Румъния, няма някакви бразилски отигравания, почти всичко е отблизо, изскача почти "отникъде" в най-добрата позиция и бележи. Аз лично много ценя такъв тип прагматични играчи, защото те вадят закучените мачове, като днес. Не знам дали забелязваш, че Платини е изтеглен назад и играе играта на Маркиньос, без капка затруднение. В този смисъл ми е страшно интересно как в тази толкова раздвижена схема ще се впише Мораес, и най-вече с кой ще се сменя. Получава се така, че противниковите защити не знаят върху кого от всичките играчи в нападението ни да се съсредоточат, като всеки е класа и всеки внася острота по свой начин. Слушай ми думите, този ЦСКА, точно с тази игра на Зику, може да докара ядове на всеки един отбор. Така бяхме преди години с Велизар, Янев, Бадема, Стойко и Петре - хвани единия, удари другия - всеки от тях е в състояние да реши мача. Определено съм щастлив, евала и на Милен и на мутрите, отбора има страшен потенциал. Дано само не се изпокарат, типично по цесекарски. Само това може да ни спре.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2011 00:11

То реално Платини правеше играта на ЦСКА и през пролетта , Маркиноьс само разхождаше фанелката .
Платини ни е най-ценният играч , Спас обира лаврите но промянат в ЦСКА е най-вече заради страхотните игри на Платини !

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 авг 2011 00:21

Отново направихме слаб мач, но все пак отново и победихме !
Определено играта не върви, някак сме много бавни и не пресираме така както го правехме през пролетта, надявам се това да се оправи по скоро и да е планирано защото иначе не ни чака нищо добро .
А по въпроса за публиката съм крайно разочарован.Не може в при положение,че отбора върви и времето е прекрасно да бъдем 2-300 хиляди.
Хора ходете на мачове подкрепяйте си отбора, не може така ,срамно е разбирате ли !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 авг 2011 00:32

Честита победа, армейци! Просто на вратаря на Черноморец му беше най-успешния ден в живота. Какви спасявания направи, не е реално... все пак стигнахме до победата и това е най-важно.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 14 авг 2011 00:38

Шампионска победа , ако измъкваш закучените мачове , накрая печелиш .
Бетони се разбиват трудно , особено на малък терен. Отбора игра добре , цаците си ги смачкахме отвсякъде.
Изображение
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 14 авг 2011 00:48

Оф, бая нерви потроших тая вечер на Армията... :evil:

Тоя страничния от Занзибар ли беше, откъде, ама хич не беше в час, милия...
Чак Платини щом дойде да му се кара при първия отменен гол, дето уж е спокойно момче...

А Радукана явно не го е минавал тоя урок в лекциите за лиценз "Про"... :roll:
Не е сложно ама като не знае как се разбива сгъстена отбрана - ми да пита Пената, Стойчо гледам и той беше на стадиона, на Мишо Мадански дето им води курса да звънне дори....

Все някой ще му каже как се прави тая работа, не Херо тука да ми се прави на големата работа... :evil:
Тая неговата тактика "по учебник" се знаеше още от Халите, че ще е такава...
Наредил ги 10 човека отзад в 3/4 от игровото време на мача и за малко да вземе точката.... :evil:

Но все пак съм много доволен, че взехме важните 3 точки в кръг, когато конкурентите се дънят здраво...

Ние сега не сме във форма и пак бием, а какво правим когато и Мораес започне да играе и отбора като цяло влезе в кондиция...

Всеки път ще го казвам - "късните" смени на Радуканов са единственото нещо, което му куца при ръководенето на отбора от пейката....Ако промени това, може да постигне много начело на отбора, просто трябва разбере, че не може при решени мачове или при опасността от "закучване" , той да държи смените за последните минути.... :roll:

Някой колега тук правилно каза, че в средата издишахме на моменти...
Кое време трябваше да стане, че да влезе Адемар за да покрива тези големи зони в центъра, след като на Тошо, Боби и Румен им паднаха акумулаторите....

А колко хора имаме, които могат да играят в халфовата линия....
Ама за 10 минути какво да направят, освен някой фаул като Саша Живец в последната минута.... :roll:
Ясно е, че на терена има място само за 11, ама стига с тези смени в последните минути.... :evil:

Айде честита победа и в Клуж едно червено море и пак победа :lol:

ЗАЩОТО НИЕ СМЕ : ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 14 авг 2011 00:52

Не знам за вас, но аз съм изключително доволен от победата. Отбора игра целенасочено през целия мач и знаеше точно какво иска и за момент не съм се съмнявал, че ще го постигне. Просто цялата игра беше нищо друго освен футбол. Съдията даже ни направи услуга с отменения гол (напълно редовен), защото трябваше да се поизпотим малко повече, за да си вземем победата. С други думи да изиграем един реален мач, а не такъв като този с Локото, където след като си вкарахме рано головете се разхождахме. Знам, че всички сега ще кажат, че не ни е трябвало да се морим толкова точно преди мача със Стяуа, но истината е, че в България винаги си патим от тънки сметки преди важни мачове... Общо взето изпускаме "лесния" мач преди "важния" и след това влизаме в него с ниско самочувствие. Мачът се разви перфектно и играчите показаха страхотна концентрация. 62% на 38% владение на топката и 16 на 3 удара за ЦСКА е показателно за класата на отбора. И всичко това срещу отбор, който на всяка цена искаше да вземе нещо от мача. Колкото до Зику, Тошко и Галчев, както и да ви изглежда, че играят не се притеснявайте за тях. Вършат си идеално работата. Честита победа на всички Армейци и дано се радваме и след 25-ти! Само ЦСКА :!:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 14 авг 2011 02:03

Сега като превъртам лентата - не помня скоро да сме имали толкова много голови удари и положения в един мач. Играхме много добре като за 2-ри кръг. Херо имаше много подла тактика - 15-20 минути от полувремената - пълна преса от Черноморец, докато имат сили, после каквото стане. Има какво да се желае от много от играчите - бековете, Тошко, Мишел, Нелсън, Галчев могат много повече от показаното. Но е наистина хубаво, че и без да сме в 100%-ва кондиция газим с футбол.

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 14 авг 2011 08:14

Да съгласен съм напълно с мнението на последните двама колеги във форума,но мен ме изуми изказването на Тинката че,ние сме се били предали в 70-та минута Тинка,Тинка мачът се играе 90 мин как може да говориш така,смачкахме ви в всеки един показател и ако още през първото полувреме си бяхме вкарали гол отаваха на 3-4 гола после.Ти Тинка ако беше мн добър щеше още да си в Литекс !!!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 14 авг 2011 08:37

Отбора ми хареса,но се вижда,че играем без типичен централен нападател.Дано се оправят нещата и Мораеш да влиза да играе,че от големите отбори май само Барселона играе без тежък център-нападател.Платини наистина е много полезен в по-задни позиции.На Зику трябва да му се обясни,че наистина е прекрасен футболист,но трябва повече да бяга и пресира.Хубавото поне е че се отървахме от Маркиньос и Тонев.И наистина Милен трябва да прави по-рано смените,защото се видя вчера че Нелсън ,Тошко и Галчев са гроги след 60-ата минута.

Върни се в “Архив”