Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
много шум се вдигна, а още много вода има да изтече до този мач.. аз очаквам скучен и груб мач с максимум 1 гол и скандал от съдията (независимо за кой отбор)... 

"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
BaLoN написа:yavorescu написа:Не му казвам да мълчи, само отбелязвам, че това е по-разумното действие. Как може да имаш каквото и да е мнение за играта на отбор, който не си наблюдавал?
Те са рогати бе човече какво им обясняваш толкова не мога да те разбера и теб ???Ти знаеш ли какво значи израза " гледа като теле в железница" ? Ако знаеш тогава изобщо не се хаби да им обясняваш ... те са като с капаци или по-скоро с едни такива сини големи очила и не виждат по-далече от носа си.
Ако трябва да сме обективни, те никога не са играли лесно на Тича, а сега освен психологически проблем от срамното отпадане от тези анонимници Търнава имат и друг много по-сериозен проблем и той е липсата на треньор и като вземем в предвид контузията на Мюлдер и наказанието на Калво си мисля, че фаворит сте вие ... прогнозата ми е 2:0 за Черно Море или 3:1
Сигурен ли си? По - добре кажи по - вероятното, че след служебното класиране в плейофния кръг на ЛЕ ще ядете ... И после да не се оправдавате, че вие така, ние иначе.
То за нас вярно, но пък вашето място беше при нас, но служебно ви пратиха по незнайно какви параграфи в плейофа.
Има обаче едно голямо НО, че футболистите ни са в пъти по - добри от тези на Търнава, но Гонзю е изключително прост човек.
Последна промяна от hrclspr12 на 10 авг 2011 15:53, променено общо 1 път.
MORSKI написа:daniel875 написа:Излагаш се, младежо. Не стига, че сте от най - подпираните отбори в историята на българския футбол, ами се оплаквате.
Оправете си стадиона! На тази кочина не може да се играе нормален футбол.
Най - големият виновник за състоянието на терена е кметът ви Кирил Йорданов, който така и не иска да направи нищо май.
ахахахаха я ми дай факти и доказателства, че сме били най-подпирани в "А" група... Така на думи и баба знае... Аз мога да кажа, че жена ти е ..., че сестра ти е.... Иди доказвай, че после нямаш сестра.... Да си чувал, че за клевета хора се съдят, а? Много е лесно така без факти на голи думи.... Изключителни простотии изръси тук за няколко мнения, ама изключителни... Ти, ако ми дадеш дори 1 пример в който са ни подпирали- аз мога да ти дам още 10, в които вас да подпирали срещу нас.. И имаш очи да говориш и казваш, че ние сме били комплескрани, а ти самия избиваш комплекси? Я ми кажи откъде си, че гледам доста злоба си събрал срещу нас, чак не се усещаш какви ги бръщолевиш... Ще се задавиш от злоба, момче!
Ти фен на Левски ли си въобще или си анти- Черно Море?
Другарю, успокой се, че ще вземе нещо да ти стане

[center]1914[/center]
Без име написа:MORSKI написа:daniel875 написа:Излагаш се, младежо. Не стига, че сте от най - подпираните отбори в историята на българския футбол, ами се оплаквате.
Най - големият виновник за състоянието на терена е кметът ви Кирил Йорданов, който така и не иска да направи нищо май.
ахахахаха я ми дай факти и доказателства, че сме били най-подпирани в "А" група... Така на думи и баба знае... Аз мога да кажа, че жена ти е ..., че сестра ти е.... Иди доказвай, че после нямаш сестра.... Да си чувал, че за клевета хора се съдят, а? Много е лесно така без факти на голи думи.... Изключителни простотии изръси тук за няколко мнения, ама изключителни... Ти, ако ми дадеш дори 1 пример в който са ни подпирали- аз мога да ти дам още 10, в които вас да подпирали срещу нас.. И имаш очи да говориш и казваш, че ние сме били комплескрани, а ти самия избиваш комплекси? Я ми кажи откъде си, че гледам доста злоба си събрал срещу нас, чак не се усещаш какви ги бръщолевиш... Ще се задавиш от злоба, момче!
Живи и здрави! Спокойствие и силна храна.
Бекъма написа:MORSKI написа:Rivaldo10 написа:Тежък мач, ако успеем да изкопчим някак си победа ще е супер. Арш направо не го виждам срещу танкове,валяци и другите подобни защитници на Черно Море.
И кои са тези танкове и валяци, че ми е интересноТи въобще знаеш ли кои са ни футболистите в момента и докога ще говорите за терен, кюскане и ред глупости, които са във вашите глави? Дори не ни знаете състава, седнали да говорят как сме играели
Пък то нищо общо- в момента имаме само 1 класически дървар в тима... И той я играе, я не... Половината отбор си разпродадопхме от зимата насам.,....
Терена си се валира, в прилично състояние, така че и той не може да ви е оправдание...
Прогноза 1:0 за нас...
Как да ви знам състава като всички са анонимници.
aхахаха- такива като теб най ги обичам- не знаят състава, ама говорят.. Тогава какво говориш бе мамин сладък като не го знаеш, а ? Май хич не се усещаш, а?
И Симеон Райков не беше анопнимник сякаш... Арш и той... То при вас повече анонимници има, отколкото при нас!
Rivaldo10 написа:MORSKI написа:Rivaldo10 написа:Тежък мач, ако успеем да изкопчим някак си победа ще е супер. Арш направо не го виждам срещу танкове,валяци и другите подобни защитници на Черно Море.
И кои са тези танкове и валяци, че ми е интересноТи въобще знаеш ли кои са ни футболистите в момента и докога ще говорите за терен, кюскане и ред глупости, които са във вашите глави? Дори не ни знаете състава, седнали да говорят как сме играели
Пък то нищо общо- в момента имаме само 1 класически дървар в тима... И той я играе, я не... Половината отбор си разпродадопхме от зимата насам.,....
Терена си се валира, в прилично състояние, така че и той не може да ви е оправдание...
Прогноза 1:0 за нас...
Не исках да обидя никого от отбора ти, просто като чуя Черно Море и първо се сещам за високи и здрави защитници, затова използвах определението "валяци и танкове". А за терена не съм казал и дума, видях снимките във вашият форум и ми изглежда добре.
Ама не усещаш ли колко нелепо е това- като чуя Черно Море и т.н... То и аз като чуя Левски се сещам за дузпи, ама последно вас ви порязаха доколкото помня, нали? Това са клишета! Усещаш ли се как 90% от мненията тук са лаладжийски простотии-- хем не знаете на какво ниво е отбора ни, хем го обиждате! Айде без, а! Високи и здрави защитници в момента нямаме- дали е по-добре, или по-зле това времето ще покаже/// Останаха ни двамата сашковци= единия е резачка , другия не.... В момента повече от половината ни играчи са технични, другите не са толкова, но дървари почти нямаме... Спрете се вече с глупостите...
Последна промяна от MORSKI на 10 авг 2011 17:23, променено общо 1 път.
Без име написа:MORSKI написа:daniel875 написа:Излагаш се, младежо. Не стига, че сте от най - подпираните отбори в историята на българския футбол, ами се оплаквате.
Ти комунист ли си, че да казваш другарю? Или по навик.... От 20 години не се ползва това обръщение, излез от филма... Иначе аз съм си напъулно спокоен, като чета писаниците на някои от вашите фенове- за тях се притеснявам да не им стане нещо в злобата им.... Тях съветвай, а не мен

Морския сам срещу всички.... починете си бе хора.. ще дойде мача.. ще има за какво да се карате!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Thsmith написа:MORSKI написа:Светът не свършва с вас, ЦСКА или Литекс! Точно заради това ваше самочувствие, напомпено без грам покритие сме на този хал... И вие по нищо не се различавате от Shooterman... Той прекалява на тема Черно Море, вие имате същото самочувствие на тема Левски! Така, че какво се учудвате- еднакви сте.. .
Иначе за Пламен Илиев- добър е, но има доста да се доказва още...
Пиргов мога да ти кажа, ако не си го гледал да си замъчлиш,.... Просто си пусни клипчета от мача с ПСВ примерно и още куп такива- има уникален рефлекс...
Всъщност що се отнася за България - свършва. Колкото и да не ти се иска ако някой играч става за нещо или го взимат в грандовете или го продават в чужбина... За да играе толко години в отбор които не се бори за нищо - ясна е работата.
Мач с псв няма нужда да гледам.... нито спасяванията му там. То и на Алмуня ако му изкараш едно клипче ще кажеш баси вратаря, баси спасяваянтаАз въпросния пиргов съм го запомнил с това, че 2-3 мача по ред подава на наши играчи докато нескопосано бие аутове или изнася топката и след това пада гол във вратата му... даже в мача по миналата година когата така подаде на Жоазиньо и той му я тресна директно под гредата повтори същото упражнение същия мач още 3-4 пъти... което беше невиждано от мене ... в един мач.
Ами тогава приятелю като свършва направете си вие трите отбора едно първенство и да се приключва.. Оставете ни опстаналите отделно- да видим кой ще ви захранва с играчи и попълнения! Няма смисъл тогава да има първенство... Вместо да вземем пример от другите страни- Англия, Италия, Холандия, Франция- където шампиона е различен всяка година и първия може да бие последния- ние сме тръгнали по модела на Испания и Шотландия.... На теб така ли ти харесва?
Относно Пиргов и Илиев- ти си го запомннил така, гледал си му 2-3 мача и си съставил мнение

MORSKI написа:Ти комунист ли си, че да казваш другарю? Или по навик.... От 20 години не се ползва това обръщение, излез от филма... Иначе аз съм си напъулно спокоен, като чета писаниците на някои от вашите фенове- за тях се притеснявам да не им стане нещо в злобата им.... Тях съветвай, а не мен
Ей толкова си нервен, че даже не схвана смешното

[center]1914[/center]