НБА 2010-2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Koй ще спечели титлата в НБА през сезон 2010-2011 ?

Маями Хийт
15
38%
Далас Маверикс
25
63%

Общо гласове: 40

TopCat
Контакти:

Re: НБА 2010-2011

Мнениеот TopCat » 16 мар 2011 23:23

Абе, кой ви излъга, че Клипърс били един от най-слабите отбори и се шокирате, че били Бостън...Бостън ги подценили?!? Вие мача гледахте ли, НБА гледате ли? Клипърс е отбор, който ако не бяха първите 15 мача сега щеше да е с към 40 победи! Бостън никого не е подценил, те си играят много слабо с Клипърс и това го знае всеки, който следи двата отбора! Клипърс са положителни срещу Бостън последните сезони!
Иначе Спърс ме шокираха мен, че успяха да задържат тази форма толкова време...плейофите ще са друга работа и нищо чудно да издишат срещу отбори като ОКС или Хорнетс! Дано не стане двойка Спърс-Хорнетс, че ще умрем от скука и ще се радваме на резултати от сорта на 78-66!
Иначе усещате ли как на Изток ще имаме Маями-Никс още първия кръг...как ми мирише на ранно отпадане на ЛеБром и трите кобили! :)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 мар 2011 09:37

Хрумна ми 1 идея:
Защо някой модератор не направи анкета тук и да видим, кой отбор колко гласа ще събере?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 17 мар 2011 18:25

По принцип винаги най-много фенове ще имат Чикаго и Лейките...просто тези отбори са марки в целия свят! За по-старичките фенове Бостън е по-голяма марка, но техните най-силни години не бяха толкова комерсиални!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 24 мар 2011 22:57

Засега "шпорите" се очертава да бъдат номер 1 в редовният сезон...На 90% съм сигурен в това..Интересно обаче е на Изток,където Бостън и Булс ще си оспорват първото място до последно.За момента Булс са с победа напред,заради снощната загуба на "келтите" от Мемфис...Гледах мача и мога да кажа,че Бостън не играха и на 50 % от възможностите си..Пиърс най-накрая се отпуши,но в 3-тата и 4-тата четвърт...Гарнет го нямаше никакъв и той...

Вече 4 отбора на Изток са сигурни за Плейофите - Булс,Бостън,Маями и Орландо..Теоретично и Маями имат шанс за първото място - изостават само с 2 победи от първият Чикаго,но пък Чикаго имат 2-та или 3-та най-лесна програма сега в NBA.Все лесни противници и нищо чудно те да са номер 1 на Изток...Което не ми се иска... :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 24 мар 2011 23:02

А и друго ми прави впечетление...8-ят(последното място,даващо право за участие в Плейофите)на запад Мемфис имат 40 победи и 5-ят на Изток Атланта има 40 победи...От години се знае,че Запада превъзхожда Изтока в показателя победи - загуби :/
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 25 мар 2011 01:25

Blue_Girl написа:Хрумна ми 1 идея:
Защо някой модератор не направи анкета тук и да видим, кой отбор колко гласа ще събере?
Да,много добра идея ;)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 25 мар 2011 01:35

TopCat написа:Абе, кой ви излъга, че Клипърс били един от най-слабите отбори и се шокирате, че били Бостън...Бостън ги подценили?!? Вие мача гледахте ли, НБА гледате ли? Клипърс е отбор, който ако не бяха първите 15 мача сега щеше да е с към 40 победи! Бостън никого не е подценил, те си играят много слабо с Клипърс и това го знае всеки, който следи двата отбора! Клипърс са положителни срещу Бостън последните сезони!
Иначе Спърс ме шокираха мен, че успяха да задържат тази форма толкова време...плейофите ще са друга работа и нищо чудно да издишат срещу отбори като ОКС или Хорнетс! Дано не стане двойка Спърс-Хорнетс, че ще умрем от скука и ще се радваме на резултати от сорта на 78-66!
Иначе усещате ли как на Изток ще имаме Маями-Никс още първия кръг...как ми мирише на ранно отпадане на ЛеБром и трите кобили! :)
Клийпърс имат нещастието да са в една дивизия с Лейкърс и Финикс...Което означава,че се срещат по 4 пъти на сезон с всеки един от тях...Вярно,че Финикс не са чак толкова силни тази година и както вървят нещата няма да играят плейофи,но все пак...А и ако не е Грифин Клийпърс да са издишали хептем...Около 10 победи не и стигат за 8-то място...Което е бая много....

А на Изток...В първият кръг на плейофите няма как да се паднат един срещу друг Никс и Маями..Според мен.Защото Маями са 3-ти в момента и изостават с 1 победа от Бостън,но са с мач повече...Но всичко е възможно..Според мен най-вероятно Бостън ще се паднат с Никс...Но дори и Маями да играе с Никс не смятам,че "горещите" ще паднат...

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 25 мар 2011 01:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ngrYg4jvzeA&feature=relmfu[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h0O1g83jJAk&feature=relmfu[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0UZXLiWpcHg&feature=relmfu[/youtube]

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 25 мар 2011 12:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=85S_KM1uuAE[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3njKZId-LP4[/youtube]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 мар 2011 08:47

Чикаго продължава победния си ход, дано като дойдат плейофите не се сгромолясат
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100