Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Поставени или не

Мнениеот NIKSANA » 30 май 2011 17:07

PFC Litex написа:Всичко е въпрос на жребии.
Вероятно не пропускаш момента, че в третият има още 15 поставени отбора и примерно Хайдук да изтегли нашия Локо Сф.

Ето я таблицата, аз също се надявам поне четири отбора които са пред Левски да се издънят :!:

Изображение

нищо не пропускам... има време ще поживеем и ще се окажа прав :twisted:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2011 17:08

Ей,разказахте им игричката на таблици,жребии,коефициенти...

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 30 май 2011 17:10

blue avalanche написа:Ей,разказахте им игричката на таблици,жребии,коефициенти...

No1 сме! :lol:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Ясни съперниците Левски в Лига Европа

Мнениеот TristaNNN » 30 май 2011 17:18

Нямам притеснения за тези противници. И миналата година имаше някакви страхове за ШвеЦИТЕ, ама си ги отупахме както трябва. Да не забравяме, че когато играем на Герена мачовете си от ЛЕ, футболистите сякаш имат крила. Повече ме тревожи следващият съперник :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 30 май 2011 18:37

Валеренген ** Нор 4.875
Отбора е в криза, така че не се знае ако се паднат един срещу друг какво ще стане
Tромсьо * Нор 4.375
Слабички са. Понеже следя постоянно норвежкото първенство,защото живея там за Тромсьо,как може да кажеш че са слаби,като в момента са на първо място,а миналата година правеха много добри мачове. За Волеренга тази година мислех,че ще станат шампиони,но тръгнаха много зле,както любимият ми Розенборг.Но Волеренга имат много добри играчи и не се знае кога ще се разиграят. Стрьомгодсет в момента са на второ място и играят много добре и тук те са приятната изненада.За Олесунд,те са напълно преодолими!!! Пожелавам по-успешен сезон за Левски от предният и нека мачкаме наред,и най-накрая да спечелим и първенството само ЛЕВСКИ але але але!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 30 май 2011 20:15

CSKA ME написа:Сейнт Патрикс ви пожелавам, че на бг отборите им върви срещу ирландски светци :D

Дано на тия стадиона да е равен.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 30 май 2011 20:31

rhaegar написа:Хайдук не ме притесняват, знаем кой им е треньор и какво да очакваме от него. Истината е, че 90% от тези отбори биха се затворили срещу Левски, а как ще ги пробием без Гара не знам.

Не бъди толкова сигурен ,защото докато трениор на Черноморец беше КБ където ни фанеше толкова пъти ни биеше.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 30 май 2011 21:40

100% продължаваме в следващия кръг :) може би само първите 5 отбора може да отнесът по-малко от 3 гола (на мач) :D

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 май 2011 15:42

На 99%, а може да се каже и 100%, Левски влиза в поставените в плейофа за ЛЕ, тъй като Тимишиора не е получила лиценз за УЕФА и така на нейно място за ШЛ влиза Стяуа, а Стяуа освобождава едно поставено място в ЛЕ.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 май 2011 15:53

PFC Litex написа:На 99%, а може да се каже и 100%, Левски влиза в поставените в плейофа за ЛЕ, тъй като Тимишиора не е получила лиценз за УЕФА и така на нейно място за ШЛ влиза Стяуа, а Стяуа освобождава едно поставено място в ЛЕ.

А защо Стяуа отива в ШЛ? В класирането след Тимишоара е Васлуй.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”