нищо не пропускам... има време ще поживеем и ще се окажа прав
Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Поставени или не
нищо не пропускам... има време ще поживеем и ще се окажа прав
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- blue avalanche
- Контакти:
Ей,разказахте им игричката на таблици,жребии,коефициенти...
blue avalanche написа:Ей,разказахте им игричката на таблици,жребии,коефициенти...
No1 сме!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Re: Ясни съперниците Левски в Лига Европа
Нямам притеснения за тези противници. И миналата година имаше някакви страхове за ШвеЦИТЕ, ама си ги отупахме както трябва. Да не забравяме, че когато играем на Герена мачовете си от ЛЕ, футболистите сякаш имат крила. Повече ме тревожи следващият съперник 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- levskar forever
- Контакти:
Валеренген ** Нор 4.875
Отбора е в криза, така че не се знае ако се паднат един срещу друг какво ще стане
Tромсьо * Нор 4.375
Слабички са. Понеже следя постоянно норвежкото първенство,защото живея там за Тромсьо,как може да кажеш че са слаби,като в момента са на първо място,а миналата година правеха много добри мачове. За Волеренга тази година мислех,че ще станат шампиони,но тръгнаха много зле,както любимият ми Розенборг.Но Волеренга имат много добри играчи и не се знае кога ще се разиграят. Стрьомгодсет в момента са на второ място и играят много добре и тук те са приятната изненада.За Олесунд,те са напълно преодолими!!! Пожелавам по-успешен сезон за Левски от предният и нека мачкаме наред,и най-накрая да спечелим и първенството само ЛЕВСКИ але але але!!!
Отбора е в криза, така че не се знае ако се паднат един срещу друг какво ще стане
Tромсьо * Нор 4.375
Слабички са. Понеже следя постоянно норвежкото първенство,защото живея там за Тромсьо,как може да кажеш че са слаби,като в момента са на първо място,а миналата година правеха много добри мачове. За Волеренга тази година мислех,че ще станат шампиони,но тръгнаха много зле,както любимият ми Розенборг.Но Волеренга имат много добри играчи и не се знае кога ще се разиграят. Стрьомгодсет в момента са на второ място и играят много добре и тук те са приятната изненада.За Олесунд,те са напълно преодолими!!! Пожелавам по-успешен сезон за Левски от предният и нека мачкаме наред,и най-накрая да спечелим и първенството само ЛЕВСКИ але але але!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
CSKA ME написа:Сейнт Патрикс ви пожелавам, че на бг отборите им върви срещу ирландски светци :D
Дано на тия стадиона да е равен.
СПУКАНОГЪРНЕ
- george_speed75
- Контакти:
rhaegar написа:Хайдук не ме притесняват, знаем кой им е треньор и какво да очакваме от него. Истината е, че 90% от тези отбори биха се затворили срещу Левски, а как ще ги пробием без Гара не знам.
Не бъди толкова сигурен ,защото докато трениор на Черноморец беше КБ където ни фанеше толкова пъти ни биеше.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
- CSKAr4eto0
- Контакти:
100% продължаваме в следващия кръг
може би само първите 5 отбора може да отнесът по-малко от 3 гола (на мач) :D
На 99%, а може да се каже и 100%, Левски влиза в поставените в плейофа за ЛЕ, тъй като Тимишиора не е получила лиценз за УЕФА и така на нейно място за ШЛ влиза Стяуа, а Стяуа освобождава едно поставено място в ЛЕ.

PFC Litex написа:На 99%, а може да се каже и 100%, Левски влиза в поставените в плейофа за ЛЕ, тъй като Тимишиора не е получила лиценз за УЕФА и така на нейно място за ШЛ влиза Стяуа, а Стяуа освобождава едно поставено място в ЛЕ.
А защо Стяуа отива в ШЛ? В класирането след Тимишоара е Васлуй.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!