noo написа:Дано да нямаш нищо общо.
Често забелязвам как организирано няколко човека влизат тук и започват плюене по Левски, защитавайки едни и същи тези, използвайки едни и същи аргументи. Отначало това ме озадачаваше, но веднъж влязох в *** и видях, че там има поредната статия, която плюеше по Левски и аргументите на плювачите бяха същите като там. Това се случва доста често, затова ти зададох въпроса. Днес отново има няколко статии против Левски, аргументите и тезите са същите като на редовните плювачи тук.
Нищо лично, успех!
Ами аз незнам какви статии се пишат там, защото пак ти казвам не съм им отварял сайта от 1 година и нямам намерение да го отварям. Аз не мисля,че плюя по Левски.Да, критикувал съм, но да съм плюел...Незнам, всеки си има мнение. Да, критикувам Мариян Огнянов.Когато Левски играе слабо си го казвам.Като биха Литекс с 2:0 казах,че Левски игра много добре и заслужено победи.Срещу Локо Пд казах,че играха добре и заслужено пебедиха.Срещу Берое и Пирин също.Но когато играят слабо си го казвам. Примерно срещу Миньор, Локо Пд на Герена, с ЦСКА и т.н. И, да за мен не е нормално спортен директор да дава указания на тъч линията.Не се имам за капацитет и,че съм категорично прав, нито пък се имам за някой,който има право да критикува.Просто си изказвам мнението.Това ако е плюене добре, някой път след слаб мач съм изнервен и по някой път прекалявам, но системно плюене...