Барселона - Арсенал 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона - Арсенал, реванш в ШЛ 08.03.2011 21:45
Барса определено си владеят играта, с което едва ли откриваме топлата вода. Но за втора поредна година, да им се улеснява живота с такъв червен картон... Претъркулването за дузпата беше втория смешен момент.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
megan fox написа:Този Адриано... дано след мача да направи инфаркт и да умре!!! Никога не съм вярвал, че ще кажа такова нещо за играч на Барса, но определо го искам!!! Така Пеп и да иска няма да може да го пуска този боклук!!!
Боклукът си ти!
О, какъв пропуск!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
ehh написа:Барса определено си владеят играта, с което едва ли откриваме топлата вода. Но за втора поредна година, да им се улеснява живота с такъв червен картон... Претъркулването за дузпата беше втория смешен момент.
Картона трябваше да бъде даден много по-рано!
Дузпата също трябваше да бъде свирена много по-рано, още в 33-тата минута!!!
Така че рефера с нищо не е помогнал на Барса!!!
Бендтнер с ебаси прпуска ..
като цяло глупавата постъпка на Ван Перси .. срина тотално психически Арсенал .. Честито на феновете на Барселона и в частност Мегън Фокс ..определено по-добрия отбор тая вечер спечели и се класира за 1/4 .. 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
От мен да запомните, че тази година Барселона няма да е на финал! Ако никой не успее да я надиграе, тогава ще бъде порязана от съдиите, но до финал няма да стигне. Имам си една теория и до сега всичко върви по план. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- edmon_dantes
- Контакти:
Червения картон и дузпата не бяха справедливи, а се оказаха решаващи в крайна сметка. Имаше леко съдийско подбутване, но се питам нужно ли беше?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

-
- Контакти:
Tommi написа:От мен да запомните, че тази година Барселона няма да е на финал! Ако никой не успее да я надиграе, тогава ще бъде порязана от съдиите, но до финал няма да стигне. Имам си една теория и до сега всичко върви по план.
Споредли с нас тази велика теория
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912
1912 SINCE 1912
Честито заслужено класиране на 1/4 финалите! Барса определено бе по-добрият отбор и в двата мача, но в Лондон всички знаем как Арсенал спечелиха, за да си мислят, че имат шанс!!!
Алмуния сигурно е човека, който мрази Меси най-много на света!
В момента в мен има прекалено много емоция и затова сега спирам до тук, по-късно или утре ще пиша повече!
Алмуния сигурно е човека, който мрази Меси най-много на света!

В момента в мен има прекалено много емоция и затова сега спирам до тук, по-късно или утре ще пиша повече!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Честита победа !
Ван Перси не заслужаваше червен картон ! Първия му жълт беше за удар, но топката беше близо, това се води борба за топката.
Втория жълт е абсурден- 100 000 да ти викат в ушите, как да чуеш съдийската свирка ?
До кога ?
3-та поредна ШЛ, подпомогната от съдиите.
Ван Перси не заслужаваше червен картон ! Първия му жълт беше за удар, но топката беше близо, това се води борба за топката.
Втория жълт е абсурден- 100 000 да ти викат в ушите, как да чуеш съдийската свирка ?
До кога ?
3-та поредна ШЛ, подпомогната от съдиите.
Последна промяна от Frankie Lampard на 08 мар 2011 23:50, променено общо 1 път.