turbogena написа:LaRgO написа:-------------------------------------------Акалски--------------------------------------------
------------------Мюлдер--------Милиев--------Иванов------------Минев-------------------------
--------------------------------------Гаджев-----Грийн-----------------------------------------
----------------Мотондо----------------Тасевски---------------------------------Видович----------
------------------------------------------ Дембеле-------------------------------------------
За мен това трябва да е състава
Съгласен!

Не разбирам защо започнахте да заменяте Митрев с Акалски след всяка негова грешка. На Митрев все още му липсва психика, но без да е титуляр в напечените мачове няма как да я добие. Вярно е, че все още допуска някои фрапантни грешки, но според мен заслужава повче доверие. А и не е за пренебрегване факта, че е един от малкото истински левскари в отбора.
Иначе за мен, това е състава
-------------------------------------------Митрев--------------------------------------------
------------------Мюлдер--------Милиев------------Грийн------------Минев-------------------------
--------------------------------------Гаджев-----Димов-----------------------------------------
----------------Мотондо----------------Тасевски----------------------------Видович/Младенов-------
------------------------------------------ Дембеле-------------------------------------------