Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Мнение за полицията и за Батков!

Мнениеот iori » 27 фев 2011 11:13

Колега ти какви наркотици употребяваш? Пред очите ти спря патрулка и полицая каза че ще има смъртни случаи. Крайно време е да има наказания и да се играят мачове на празни трибуни. Ултрасите не правят по хубав футбола те само пречат и се повтарям ама на вас ви стана навик да правите бузи.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 фев 2011 11:15

Не мога да разбера, от какъв зор от вчера насам на всички в устата ви е Батков?
За кое от следните неща е виновен Батков:
- има пияни и надрусани в агитките
- шеф е на полицията и той нарежда, какво да става
- футболистите на Левски не можеха да си подадат топката на 5 метра
- Батков обръща кофи и чупи автомобили по улиците, че после полицията да преследва невинни фенове
- кризата в арабския свят
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 11:17

iori написа:Колега ти какви наркотици употребяваш? Пред очите ти спря патрулка и полицая каза че ще има смъртни случаи. Крайно време е да има наказания и да се играят мачове на празни трибуни. Ултрасите не правят по хубав футбола те само пречат и се повтарям ама на вас ви стана навик да правите бузи.

и по какво съдиш ,че използвам наркотици бе?Ходя на почти всеки мач на ЦСКА!Никога, ама никога не съм правил нищо, нито някога съм бил задържан.Еми да казаха го..За какво ми е да лъжа?Имам ли някаква файда!?Ти явно никога не си ходил на мач и не си гледал какво правят полицайте..Ама нормално тука повечето сте форумни ...... където само приказвате и се биете у гърдите по форума!Това е друга тема не искам споря за това.Темата е направих за полицията и отношението на футболен клуб Левски към агитката на ЦСКА!А не кой ходи на мачове и не!Ако нямаш какво смислено да кажеш, по-добре не се заяждай!Най-малко пък ме вълнува твойто мнение какво мислиш!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 27 фев 2011 11:18

Че клетката е малка - малка е. Че не са извели въпросните лица - грешка е. Но това, че вие цяло първо полувреме ги замерахте с всичко под ръка, включително и факли е вече друг въпрос. Впрочем имам един друг такъв. Къде са стюардите ви ? Защо никой не слага ред в тоя сектор ? Къде беше ГОЛЕМИЯТ, в пряк и преносен смисъл Дучето, че да спре всичко това ? От седмица се тръби, че говедата са ви отпуснали 3000 билета. Няма никаква логика в това да тръгнете 3500 от Ариана. Повече от логично е, че няма да влезнете всички на стадиона.
И един хипотетичен въпрос извън темата. Ако имахте пряк достъп до сектор А, а оттам непрестанно се хвърляха предмети по посока вас(макар че вчера предметите летяха в обратната посока), вие щяхте да ходите да питате кои са се замеряли, или щяхте да стигнете до саморазправа със целият сектор ? Съжалявам, че сте изяли по няколко палки, ама не може с влизането да бутнеш оградата и да очакваш добро отношение от някой.
Последна промяна от MoNteSo на 27 фев 2011 11:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 11:19

ehh написа:Не мога да разбера, от какъв зор от вчера насам на всички в устата ви е Батков?
За кое от следните неща е виновен Батков:
- има пияни и надрусани в агитките
- шеф е на полицията и той нарежда, какво да става
- футболистите на Левски не можеха да си подадат топката на 5 метра
- Батков обръща кофи и чупи автомобили по улиците, че после полицията да преследва невинни фенове
- кризата в арабския свят

Да шефа на Левски-Тодор Батков е наредил да ни вкарат в тая клетка не полицията!Той не е дал другата част от сектора да влезнат цскари, а не полицията!Тоя стадион е на тодор Батков а не на полицията?Къде не виждаш вина?Вместо да се даде целият сектор и хората да гледат спокойно мача, те ни набутват в една клетка за 1500 човека а ние сме 3000 това нормално ли е ?И кой е виновен?Шефа на полицията или шефа на Левски?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот iori » 27 фев 2011 11:21

Крайно време е това псевдо дерби да почне да се играе на празен стадион. Как може едни и същи хора от агитките да ги търпите всеки път да правят такива идиотщини?
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 11:22

MoNteSo написа:Че клетката е малка - малка е. Че не са извели въпросните лица - грешка е. Но това, че вие цяло първо полувреме ги замерахте с всичко под ръка, включително и факли е вече друг въпрос. Впрочем имам един друг такъв. Къде са стюардите ви ? Защо никой не слага ред в тоя сектор ? Къде беше ГОЛЕМИЯТ, в пряк и преносен смисъл Дучето, че да спре всичко това ? От седмица се тръби, че говедата са ви отпуснали 3000 билета. Няма никаква логика в това да тръгнете 3500 от Ариана. Повече от логично е, че няма да влезнете всички на стадиона.
И един хипотетичен въпрос извън темата. Ако имахте пряк достъп до сектор А, а оттам непрестанно се хвърляха предмети по посока вас(макар че вчера предметите летяха в обратната посока), вие щяхте да ходите да питате кои са се замеряли, или щяхте да стигнете до саморазправа със целият сектор ? Съжалявам, че сте изяли по няколко палки, ама не може с влизането да бутнеш оградата и да очакваш добро отношение от някой.

Ама не може така да се отнасяш с 3000 човека бе човек!Това не са животрни!това са хора!Да замерваха ги спор няма!Ама като ги замерват да ги изведат, а не да ги гледат и после да налагат невинни жени и хора!Защо в А сектор?До клетката има още половин сектор от Г!Там защшо няма хора?За къде го пазят тоя сектор?Половината в него половината в клетката и хората щяха да са спокойни и да гледат мача нормално!А не да сме наблъскани и всеки да се катери на главата на другия и като за капак 300 полицай в сектора!То за нас няма место те те влезнаха в него!Чупят хвърлят и тн..добре изкарват ги от сектора и мача продължава.А не да биеш невинни хора за сметка на 30-40 холигана!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 27 фев 2011 11:26

POPCORN написа:
MoNteSo написа:Че клетката е малка - малка е. Че не са извели въпросните лица - грешка е. Но това, че вие цяло първо полувреме ги замерахте с всичко под ръка, включително и факли е вече друг въпрос. Впрочем имам един друг такъв. Къде са стюардите ви ? Защо никой не слага ред в тоя сектор ? Къде беше ГОЛЕМИЯТ, в пряк и преносен смисъл Дучето, че да спре всичко това ? От седмица се тръби, че говедата са ви отпуснали 3000 билета. Няма никаква логика в това да тръгнете 3500 от Ариана. Повече от логично е, че няма да влезнете всички на стадиона.

Ама не може така да се отнасяш с 3000 човека бе човек!Това не са животрни!това са хора!Да замерваха ги спор няма!Ама като ги замерват да ги изведат, а не да ги гледат и после да налагат невинни жени и хора!Защо в А сектор?До клетката има още половин сектор от Г!Там защшо няма хора?За къде го пазят тоя сектор?Половината в него половината в клетката и хората щяха да са спокойни и да гледат мача нормално!А не да сме наблъскани и всеки да се катери на главата на другия и като за капак 300 полицай в сектора!То за нас няма место те те влезнаха в него!Чупят хвърлят и тн..добре изкарват ги от сектора и мача продължава.А не да биеш невинни хора за сметка на 30-40 холигана!

Попринцип много трудно можеш да влезнеш при три хиляди души, за да изведеш двама, трима или петима. Не всички мислят като теб, и повечето щяха да скочат срещу полицията, а ефекта от това щеше да бъде като вчерашният. Точно и заради това се изгради системата със стюардите, която напоследък май отшумя от стадионите ни. Но от тука нататък забравете за дербита на вашите стадиони. Дадохте на полицията това от което се нуждаеше. Причина, дербитата да не се играят нито на Герена, нито на Армията. Честито!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 27 фев 2011 11:30

POPCORN написа:
iori написа:Колега ти какви наркотици употребяваш? Пред очите ти спря патрулка и полицая каза че ще има смъртни случаи. Крайно време е да има наказания и да се играят мачове на празни трибуни. Ултрасите не правят по хубав футбола те само пречат и се повтарям ама на вас ви стана навик да правите бузи.

и по какво съдиш ,че използвам наркотици бе?Ходя на почти всеки мач на ЦСКА!Никога, ама никога не съм правил нищо, нито някога съм бил задържан.Еми да казаха го..За какво ми е да лъжа?Имам ли някаква файда!?Ти явно никога не си ходил на мач и не си гледал какво правят полицайте..Ама нормално тука повечето сте форумни ...... където само приказвате и се биете у гърдите по форума!Това е друга тема не искам споря за това.Темата е направих за полицията и отношението на футболен клуб Левски към агитката на ЦСКА!А не кой ходи на мачове и не!Ако нямаш какво смислено да кажеш, по-добре не се заяждай!Най-малко пък ме вълнува твойто мнение какво мислиш!

От такива изцепки на ултрасите спрях да ходя на мач, защото здравето ми е по-ценно. На толкова много мачове съм виждал псевдо фенове- ултраси как пребиват случайно преминаващ човек. Видях как нахлуват в Мездра, Ловеч и да не изреж дам другите изцепки и на другите ултраси. Кажи ми как да си отведеш детето на такова мероприятие, какво ще научи? Футболни срещи посещавам от преди 89 та така че мога да направя разликата, ти ако не можеш гледай испания и англия, там просто хората се бият извън терена и не пречат на футбола.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 27 фев 2011 11:31

POPCORN написа:...Така почна мача нямаше никакви ексцесии първото полувреме!...

За теб липса на ексцесии ли е да мяташ бомби и ракети по главите на полицаите???
Първо счупихте всичко в сектора, след това оградите... не е ли нормално полицаите да ви обградят? Ако искаш да Ви оставят да се разхождате по терена като във Мездра??? След това почнахте да хвърляте ракети и бомби на пистата включително и по главите на полицаите, това липса на ексцесии до преди да Ви изгонят ли е???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”