Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 16 фев 2011 14:53

Синьо сърце написа:Vasconti,отговарям само на теб,макар че другото момче разсъждава нелошо(бобо).Колкото до факсимилето,разговорът ми с него е приключен отдавна.Знаеш-никога не съм се крил от въпроси,та:
-Левски никога не е плащал и няма да плати наем!Факт!
-това с даренията и труда не е толкова мит,колкото си мислиш-има доста живи хора,участвали там.Баща ми е един от тях,макар да не е фен на сините!Той е дарил скромна сума.Как Гунди и други футболисти са обикаляли по срещи с работнически колективи с цел набиране средства е факт!Изрично казах,че цената на тези средства и труда е само част от общата цена,но е факт!
-клубове като Левски,Славия и Локомотив,на които са национализирани имоти имат моралното и правно основание за компенсация-независимо каква
-ЦСКА е основан 48 и няма реституция,ведомствен тим на ведомствена собственост(базите ви бяха поделения на МНО),и докато ВОЕННИТЕ БЯХА В УПРАВАТА НИКОЙ НЕ ВИ Е ИСКАЛ НАЕМ,НИТО СТЕ ПЛАЩАЛИ ТАКЪВ!ФАКТ!
И тук идваме до основния и неприятен въпрос,на който никой не иска да отговори:
ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО РАЗРИВ НА ЦСКА И ВОЕННИТЕ???
И ще оспори ли някой факта,че именно оттук тръгва всичко?Защо те прехвърлиха базите на ДАМС,които ви искат наем?Коя година стана това и откога ви се начислява въпросният наем?Дават ли се и давани ли са помещения на Армията под наем на трети субекти?И КЪДЕ БЯХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ,ТА ЧАК НАПОСЛЕДЪК СЕ СЕТИХТЕ ЗА ВЪПРОСА С БАЗИТЕ?
Отговори ми тук и после да коментираме сегашното състояние.

Е не ви ли писна вече тоя спор? Това е поредната тема, на която няма да стигнете края.През месец нова тема се пуска за тези стадиони.Един последен въпрос: Ако сега държавата си поиска пропуснатите ползи от подарения от Софиянски стадион, какво ще правят в Левски?, а пък и ако си го вземе и си иска парите, тогава стой та гледай
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 фев 2011 15:20

B__A__N__DA__TA написа:Е не ви ли писна вече тоя спор? Това е поредната тема, на която няма да стигнете края.През месец нова тема се пуска за тези стадиони.Един последен въпрос: Ако сега държавата си поиска пропуснатите ползи от подарения от Софиянски стадион, какво ще правят в Левски?, а пък и ако си го вземе и си иска парите, тогава стой та гледай

Бъди сигурен, че ако общината си поиска имота ще има рев до небесата. Извънземните ще се ориентират по ревовете от Герена за да дойдат до Земята. За левскарите това си е тяхно нищо, че нямат нотариален акт. На ДС документи не им трябва. Някой беше се изказал преди време, че Герена бил построен от дарения. Били събирали средства по тотопунктовете. После същите тия фенове със собствените си ръце строили стадиона. Интересна работа. Защо ли никой не им е искал разрешително за строеж? А да не би тия фенове да са били от Софийския затвор или от Кремиковци и да са ги пазили едни чичковци с фуражки.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 фев 2011 19:52

bobo,ти си първият,дето изплю камъчето!Именно апортната вноска е разковничето-само ще допълня,че от военните се искаше да апортират и прословутата Попова шапка,ПФК-то да определя далаверите,пък военните да нямат глас!Какво толкова сложно и тайно имаше тук,не разбрах?!?От кого се крие това,не ми е ясно-намирам една причина-да се замаже некадърността и алчността на ръководствата на ЦСКА,та да можем на воля да виним целия свят!Ако се бяха разбрали-никакъв проблем!А защо тогава да има проблем Левски-МВР-община?За да приличаме на вас?Не,благодаря!
Още нещо много важно-Герена не е подарена на никого,Левски не е собственик!Тя е дадена за ползване на два субекта-ПФК Левски и СК Левски-Спартак(още нещо,което услужливо се пропуска).Не знам как Vaskonti,без да е видял концесията,условията и архивите определя това като незаконно???Това е чиста клевета-без да знаеш за какво става дума,да даваш присъда...Трябва да разберете,че концесията е факт и че всички там са се погрижили да оформят нещата по законен ред-независимо харесва ли ви,или не!И стига с тези 2 милиона-нали ще ви се приспаднат от ремонтите,какъв е проблемът?Да не сте се карали с военните!Не искахте тях-на ви ДАМС!
И на базата на какво пък имате претенции?След оттеглянето на МНО вие вече не сте ЦСКА и нямате отношение към имот,собственост на военните!Те са създателите и на отбора,и на името,и на собствеността!Без тях вие сте някакво ПФК без история,смисъл на името и без собственост!Защо я търсите сега,а като ви беше в ръцете,нехаехте?А помните ли,че тогава ви насадиха една смешна емблема с лъвчета,та да не ви викат армейци,ами "червените лъвчета"?А вие мълчахте...Срамна страница в историята ви,предопределила следващите сценки в Борисовата градина...Но по-лесно е да плюеш по врага,отколкото да се погледнеш отстрани!Толкоз по темата-наистина се изчерпа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 фев 2011 21:04

Синьо сърце написа:bobo,ти си първият,дето изплю камъчето!Именно апортната вноска е разковничето-само ще допълня,че от военните се искаше да апортират и прословутата Попова шапка,ПФК-то да определя далаверите,пък военните да нямат глас!Какво толкова сложно и тайно имаше тук,не разбрах?!?От кого се крие това,не ми е ясно-намирам една причина-да се замаже некадърността и алчността на ръководствата на ЦСКА,та да можем на воля да виним целия свят!Ако се бяха разбрали-никакъв проблем!А защо тогава да има проблем Левски-МВР-община?За да приличаме на вас?Не,благодаря!
Още нещо много важно-Герена не е подарена на никого,Левски не е собственик!Тя е дадена за ползване на два субекта-ПФК Левски и СК Левски-Спартак(още нещо,което услужливо се пропуска).Не знам как Vaskonti,без да е видял концесията,условията и архивите определя това като незаконно???Това е чиста клевета-без да знаеш за какво става дума,да даваш присъда...Трябва да разберете,че концесията е факт и че всички там са се погрижили да оформят нещата по законен ред-независимо харесва ли ви,или не!И стига с тези 2 милиона-нали ще ви се приспаднат от ремонтите,какъв е проблемът?Да не сте се карали с военните!Не искахте тях-на ви ДАМС!
И на базата на какво пък имате претенции?След оттеглянето на МНО вие вече не сте ЦСКА и нямате отношение към имот,собственост на военните!Те са създателите и на отбора,и на името,и на собствеността!Без тях вие сте някакво ПФК без история,смисъл на името и без собственост!Защо я търсите сега,а като ви беше в ръцете,нехаехте?А помните ли,че тогава ви насадиха една смешна емблема с лъвчета,та да не ви викат армейци,ами "червените лъвчета"?А вие мълчахте...Срамна страница в историята ви,предопределила следващите сценки в Борисовата градина...Но по-лесно е да плюеш по врага,отколкото да се погледнеш отстрани!Толкоз по темата-наистина се изчерпа!

Герена е отдаден за безвъзмездно ползване,а не на концесия.Преди време тук беше пуснат един документ който ясно го показваше.Беше подписан от Областният управител на София област в последния ден на правителството на Софиянски.Така цхе от където и да го погледнеш си е нарушение,защото годината на издаване ан документа бе 1997,а в него пишеше,че поражда действие от 1990,което е абсолютно невярно,защото Герена не е ползван безвъзмездно 7 години преди това.А държавната помощ е забранена в ЕС.Това се явява точно държавна помощ.Ето го парадокса:
Изображение
Изображение
Това дали е договор за концесия?Не не е.....нито договор за наем.Както и да е приятно ми е да спорим ан тази тема,но наспамихем достратъчно.Мисля,че всичко за лиценза се изчерпа.Нека модерите да сложат ключ или да разчистят темата..

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 фев 2011 21:56

Интересно ми е какво ще измислят синичките фенове. Все пак когато документите говоря и левскарите е време да замълчат. Нека си платят наема за Герена поне от 1990 до 1997 г. и тогава да ми говорят за отнемане на лиценза на ЦСКА.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 фев 2011 22:46

bobo,vaskonti,беше ми приятно да споря с мислещи хора.Естествено,всеки защитава своята позиция-и така трябва да бъде...Разбирам болката,че нещата не са както трябва-и при нас не са цъфнали!Но ние нямаше да спамим,ако държавата не беше абдикирала от спорта преди 20 години и не беше оставила всеки да се оправя,както може-дали на ръба на закона,дали малко отвъд...Там е истинският проблем,но ние с вас няма да го оправим,за съжаление!Желая ви успех(естествено,не и на 26.02. :) ),лека вечер!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 фев 2011 00:21

Естествено,всеки защитава своята позиция-и така трябва да бъде...

Точно това е лошото!Всеки си защитава своята позиция и не иска да се замисли малко,че някои неща не са както си ги мисли....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 17 фев 2011 00:28

Синьо сърце написа:bobo,vaskonti,беше ми приятно да споря с мислещи хора.Естествено,всеки защитава своята позиция-и така трябва да бъде...Разбирам болката,че нещата не са както трябва-и при нас не са цъфнали!Но ние нямаше да спамим,ако държавата не беше абдикирала от спорта преди 20 години и не беше оставила всеки да се оправя,както може-дали на ръба на закона,дали малко отвъд...Там е истинският проблем,но ние с вас няма да го оправим,за съжаление!Желая ви успех(естествено,не и на 26.02. :) ),лека вечер!

Добре е, когато хората говорят нормално и когато спорят човешки. Аз искам да кажа няколко думи относно двата ни "гранда" и българския футбол по време на комунизма - разберете, че футбола тогава е бил един много хубав начин за манипулация на масите и за всякакви далавери и партийни "решения". Безумно е някой да смята, че Левски или ЦСКА са сътветно единия на народа а другия на властта или обратното. Всички начини за управление на масите са били използвани, а тези спортни събития са били посещавани от десетки хиляди хора. Всеки отбор си е имал лоби и зад всеки от тях е имало нефутболни интереси. След комунизма дойдоха мутрите - всички знаят колко "футболни" хора са и те. И така за да завършим с Тара от ДС и Праховеца и Гърнето. Все честни хора, с достойни прякори. Като малки са направили бизнес с дъвки втора употреба и са натрупали милиони...
Другото което ми се иска да разберат хората е, че в България комунизъм почти не е имало (само по времето на Димитров); тук трайно е установен сталинизмът, което си е чиста диктатура, също като фашизма и хитлеризма. Просто "логото" е било ляво, защото това се е харесвало на народа. Неслучайно Хитлер и Сталин са съюзници в началото на Втората Световна Война - и зад двете политики стоят по-различни интереси от тези за чистата арийска раса и за родината майка и нейните деца.
Честно казано ми писна да влизам във форума и да чета излиянията на разни дървени философи, било то сини или червени. Хареса ми, че тук се е получил диалог и ги няма глупостите ние сме по силни вие сте комунисти, не ние сме вие сте отбора на властта.
Лека вечер и нека по-добрия победи на 26ти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2011 10:50

Синьо сърце написа:bobo,vaskonti,беше ми приятно да споря с мислещи хора.Естествено,всеки защитава своята позиция-и така трябва да бъде...Разбирам болката,че нещата не са както трябва-и при нас не са цъфнали!Но ние нямаше да спамим,ако държавата не беше абдикирала от спорта преди 20 години и не беше оставила всеки да се оправя,както може-дали на ръба на закона,дали малко отвъд...Там е истинският проблем,но ние с вас няма да го оправим,за съжаление!Желая ви успех(естествено,не и на 26.02. :) ),лека вечер!

Знаеш ли кое е странното? Ти претендираш да знаеш доста за статута на Армията, докато очевидно не знаеш нищо за Герена - как ви е даден, от кого, за колко време, на база на какъв закон... въобще каквото и да е! Говориш ми общи приказки за доброволен труд, компенсации и тем подобни, но не си в състояние да подкрепиш думите си с цитати на документи, дати, имена и каквото и да е друго, което да потвърди думите ти.
Както и да е, ясно е, че и в други теми ще водим същия спор, така че за сега малко почивка.
Успех и на теб, след 26.02 ;)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

tacinho
Контакти:

Мнениеот tacinho » 17 фев 2011 17:15

В този форум да не сте се събрали все адвокати?! :Д
Какво спорите за глупости не ми е ясно. Левски не плащал наем, ок. На Левски стадиона на центъра ли е?
Чудно ми е как тази тема стана актуална след Титанизирането на ЦСКА. Уж сте грамотни хора, гледам, документи цитирате, а се оставяте да ви манипулират група арогантни Мафиоти (да, хора които всеки ден трябва да са в съда, за да се защитават, очевидно трябва да са мафиоти...)

Накрая, гледайки как се развиват нещата, мога да кажа, че единствените потърпевши ще са феновете на ЦСКА, защото на Титан определено не му пука за ЦСКА.

Успех в борбата с тази напаст, според мен тя е мн по-важна от мачът ви на 26.

Върни се в “Архив”