Синьо сърце написа:Vasconti,отговарям само на теб,макар че другото момче разсъждава нелошо(бобо).Колкото до факсимилето,разговорът ми с него е приключен отдавна.Знаеш-никога не съм се крил от въпроси,та:
-Левски никога не е плащал и няма да плати наем!Факт!
-това с даренията и труда не е толкова мит,колкото си мислиш-има доста живи хора,участвали там.Баща ми е един от тях,макар да не е фен на сините!Той е дарил скромна сума.Как Гунди и други футболисти са обикаляли по срещи с работнически колективи с цел набиране средства е факт!Изрично казах,че цената на тези средства и труда е само част от общата цена,но е факт!
-клубове като Левски,Славия и Локомотив,на които са национализирани имоти имат моралното и правно основание за компенсация-независимо каква
-ЦСКА е основан 48 и няма реституция,ведомствен тим на ведомствена собственост(базите ви бяха поделения на МНО),и докато ВОЕННИТЕ БЯХА В УПРАВАТА НИКОЙ НЕ ВИ Е ИСКАЛ НАЕМ,НИТО СТЕ ПЛАЩАЛИ ТАКЪВ!ФАКТ!
И тук идваме до основния и неприятен въпрос,на който никой не иска да отговори:
ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО РАЗРИВ НА ЦСКА И ВОЕННИТЕ???
И ще оспори ли някой факта,че именно оттук тръгва всичко?Защо те прехвърлиха базите на ДАМС,които ви искат наем?Коя година стана това и откога ви се начислява въпросният наем?Дават ли се и давани ли са помещения на Армията под наем на трети субекти?И КЪДЕ БЯХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ,ТА ЧАК НАПОСЛЕДЪК СЕ СЕТИХТЕ ЗА ВЪПРОСА С БАЗИТЕ?
Отговори ми тук и после да коментираме сегашното състояние.
Е не ви ли писна вече тоя спор? Това е поредната тема, на която няма да стигнете края.През месец нова тема се пуска за тези стадиони.Един последен въпрос: Ако сега държавата си поиска пропуснатите ползи от подарения от Софиянски стадион, какво ще правят в Левски?, а пък и ако си го вземе и си иска парите, тогава стой та гледай