Лагерът в Турция :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

birthmark
Контакти:

Re: ЦСКА-Амкарм Перм(09.02)17:00

Мнениеот birthmark » 09 фев 2011 08:20

Днес ще играе друг състав,така че не вярвам Делев или Маркош да играят.Тонев е с младежите:)Иначе дано победим;)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 09 фев 2011 11:18

Ей верно, кои ще играят. Чавдаров ще замени Караджата, Бандаловски-Минев, Виданов и Коце Стоянов вместо Попов и Акуаро, Грило ако до контролата не се контузи ще замени Трифонов, в средата Галчев и Коста Янев вместо Янчев и Петър Стоянов и оттам...нямаме крила - Тонев с младежите, Нелсън не вярвам да играе два мача поред. Няма и нападатели.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 09 фев 2011 11:20

Всъщност сега си писах с Нелсън и каза, че може би ще играе. Но все пак нямаме играчи напред :?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 09 фев 2011 12:09

mironi88 написа:Всъщност сега си писах с Нелсън и каза, че може би ще играе. Но все пак нямаме играчи напред :?

Къде си си писал с Нелсън?

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 09 фев 2011 12:31

Във Фейсбук. Питах го дали е възможно и днес да поиграе и точния отговор беше цитирам " Yes, I think so"
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 фев 2011 13:48

Yasso написа:Не е важно дали и с колко ще бием Перм... :roll:

Най-важното е да няма контузии, тези които се възтановяват или вече са на линия да навлизат по-бързо в нужната форма...
Без контузии и по възможност без продажби, а с 1-2 точни попълнения на невралгичните постове плеймейкър и централен нападател :!:
Момчетата от Пирин и Калиакра, както и аржентинчето Трекаричи са хубаво нещо за конкуренцията, но все още нямат нужната класа... :roll:

САМО ЦСКА :!:

В момента имаме 28 футболисти,колко още искаш да станат 32?

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 09 фев 2011 14:27

а аз пък искам Здравко Чавдаров титуляр титуляр!
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: ЦСКА-Металург Донецк

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 09 фев 2011 14:34

Deluxx написа:
redpride написа:Не разбрах, защо второто полувреме играхме изцяло в защита. Да, в резервите нямаше нападател, но можеше Нелсон да влезе по-рано. Това момче Радулович няма картотека, защо го мъчат. Или да го преотстъпват или да го пускат да играе в първенството. Трекаричи, какво ще прави? Ще ходи ли в Академик, ще остава ли? Защитата играе добре, но Акуаро пак пусна една вересия, която можеше да коства гол. Караджов явно ще бъде титуляр в първенството. Ще видим утре останалите играчи, какво ще направят срещу Амкар, но състава е почти ясен.

Ще ти кажа защо играхме в защита 2-рото полувреме,вкарваме гол,тактиката се променя и играем по защитно и на контра атака.Костов ,Садула,Макенджиев и Йовчев и те нямат картотека,така че невиждам какво пречи да картотекират Радулович.Караджата ще е титуляр,той е висок млад и добър.Но това с румен трифонов не ми хареса един мач играе като крило,друг като бек....той сам каза,че заради това не играе добре.Утре незнам дали ще бием амкарм те са по силни,но едно 0:0 ще е добро за нас

от къде знаеш че не сме картотекирали Костов ,Садула, Макенджиев и Йовчев. За Радулович му чакаме жълтата карта. Караджата за мене лично никога не е имал място в ЦСКА. По-добре да се залага на Благой Макенджиев и на Здравко Чавдаров.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 09 фев 2011 14:40

emi_loko_plovdiv_usa написа:а аз пък искам Здравко Чавдаров титуляр титуляр!

Силно е да кажа, че го искам титуляр. Може би, че го предпочитам за титуляр пред Караджата.
ИзображениеИзображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 09 фев 2011 14:56

Надявам се да стане хубав двубой, а дали ще победим не е важно. Важното е Радуканов все по-точно да намира местата на играчите. Не остава много време до началото на първенството и на него трябва вече да са му ясни нещата. Амкар са отбор от втората половина на класирането в Русия, но в никакъв случай не са за подценяване. В отбора играеха трима българи, но Кушев вече е в Славия, остават З.Сираков и Пеев, но втория е повикан от Матеус. Дано да няма контузени, защото руските отбори дори в контролите играят твърдо, дори грубо. Чел съм, че преди са им давани премии дори за приятелските мачове, което предполага сериозна игра. Не знам, как стоят нещата сега, но се надявам мача да мине мирно без ексцесии.

Върни се в “Архив”