Харесвате ли чалга ? (АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Харесвате ли чалга ?

Да
95
29%
Не
175
53%
Само,когато съм пиян
49
15%
Не мога да преценя
9
3%

Общо гласове: 328

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Харесвате ли чалга ? (АНКЕТА)

Мнениеот hajitsu » 16 яну 2011 20:58

RENAULT написа:Добре като седнеш на маса да пияте,какво предпочиташ да слушаш,ако не е поп-фолк?

Хаус и поп-ремикси, брат ми! 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 16 яну 2011 20:58

Viktor4o_Rs написа:
heavymetal написа:
Viktor4o_Rs написа:Съжалявам пичове, но не съм съгласен с много от вас .
Не съм съгласен, че който е слушал или се кефи на чалга парчета, автоматично става простак ;) Аз не се имам за простак и много добре осъзнавам нещата, мен също ме дразнят курвенската визия на изпълнителките и подражаването им от момичетата, но това опира до манталитет, възпитание и семейни ценности, защото най-лесно е да се оправдаем, че чалгата е виновна, затова че не сме възпитали децата си. И тук подкрепям valkata_levski - аз също като него приемам чалга текстовете от забавната им част и често ме карат да се смея и забавлявам. Те никога няма да ми бъдат пример за подражание и идоли, но това не пречи да ги слушам и да ми харесват на купони,дискотеки и т.н., както не ми пречи и да слушам музика от всякакви други стилове, стига да ми харесва.
Не съм съгласен и ,че който не слуша чалга, автоматично е по-интелигентен, по-висшестоящ, по-голяма работа или нещо такова... Защото съм виждал много метъли например , които чупят, рушат, палят, крещят и се друсат ... Това да не би да значи, че всички които слушат такава музика са същите ?
С две думи, искам да кажа, че не трябва да се поставя под общ знаменател и да се съди за човека според предпочитанията му , защото всичко си зависи от характера и възпитанието му ;) Живеем в свободна държава и всеки е свободен да харесва каквото си иска, стига да не го натрапва безогледно на другите. А иначе мен ако ме питат, най-харесвам ретро и диско музиката :)

Ами ще трябва да се съгласиш пич! Първо, не става дума за чалга срещу метъл... незнам какво е това двуполюсно моделиране! Темата е ЗА И ПРОТИВ ЧАЛГАТА! Как може да има ЗА не ми го побира главата но... И не става дума за визия, текстове или каквото и да било - става дума за това... незнам явление ли да го нарека или заразно зло... като цяло! Не се оправдавай с музика за маса щото това клише се изтърка до прозрачност - преди да се появи сигурно баща ти и дядо ти не са сядяли ня маса!!!

Е, хайде на бас, че няма да се съглася, а ;) Точно повечето, които слушат метъл и хардрок плюят най-много, а аз не разбирам какъв е проблема, след като аз уважавам тези 2 стила и има много песни от тях, които ми харесват, и не смятам феновете на тази музика за подчовеци :roll: Не обичам да ми се налага чуждо мнение и мисля, че бях достатъчно ясен вече.
Наистина ми е интересно, тези които казват твърдо "Не" - ако те никога, ама никога не са слушали, танцували или харесвали някое такова парче, наистина ще им стисна ръката и ще ги поздравя :) Що ли обаче си мисля, че не са особено много такива :lol: :lol: :lol:

Ти май наистина си мислиш че цяяяяяяяяла България харесва поне малко това... "нещо"!!! Бедни, бедни Македонски... УЖАС! Жал ми е... наистина... не само за теб... за всички! Амин!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 яну 2011 20:59

RENAULT написа:Добре като седнеш на маса да пиете,какво предпочиташ да слушаш,ако не е поп-фолк?

Хард рок, ретро и БГ музика. Чалгата ме изнервя и ако се налага да се включвам в подобни неща е поради компромис или съобразяване с чуждо мнение.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 16 яну 2011 21:00

hajitsu написа:
RENAULT написа:Добре като седнеш на маса да пияте,какво предпочиташ да слушаш,ако не е поп-фолк?

Хаус и поп-ремикси, брат ми! 8-)

Не върви бе мой...Не можеш на някой хаус да си кажеш "Наздраве"!
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 яну 2011 21:02

heavymetal написа:
Viktor4o_Rs написа:Съжалявам пичове, но не съм съгласен с много от вас .
Не съм съгласен, че който е слушал или се кефи на чалга парчета, автоматично става простак ;) Аз не се имам за простак и много добре осъзнавам нещата, мен също ме дразнят курвенската визия на изпълнителките и подражаването им от момичетата, но това опира до манталитет, възпитание и семейни ценности, защото най-лесно е да се оправдаем, че чалгата е виновна, затова че не сме възпитали децата си. И тук подкрепям valkata_levski - аз също като него приемам чалга текстовете от забавната им част и често ме карат да се смея и забавлявам. Те никога няма да ми бъдат пример за подражание и идоли, но това не пречи да ги слушам и да ми харесват на купони,дискотеки и т.н., както не ми пречи и да слушам музика от всякакви други стилове, стига да ми харесва.
Не съм съгласен и ,че който не слуша чалга, автоматично е по-интелигентен, по-висшестоящ, по-голяма работа или нещо такова... Защото съм виждал много метъли например , които чупят, рушат, палят, крещят и се друсат ... Това да не би да значи, че всички които слушат такава музика са същите ?
С две думи, искам да кажа, че не трябва да се поставя под общ знаменател и да се съди за човека според предпочитанията му , защото всичко си зависи от характера и възпитанието му ;) Живеем в свободна държава и всеки е свободен да харесва каквото си иска, стига да не го натрапва безогледно на другите. А иначе мен ако ме питат, най-харесвам ретро и диско музиката :)

Ами ще трябва да се съгласиш пич! Първо, не става дума за чалга срещу метъл... незнам какво е това двуполюсно моделиране! Темата е ЗА И ПРОТИВ ЧАЛГАТА! Как може да има ЗА не ми го побира главата но... И не става дума за визия, текстове или каквото и да било - става дума за това... незнам явление ли да го нарека или заразно зло... като цяло! Не се оправдавай с музика за маса щото това клише се изтърка до прозрачност - преди да се появи сигурно баща ти и дядо ти не са сядяли ня маса!!!

Е, хайде на бас, че няма да се съглася, а ;) Точно повечето, които слушат метъл и хардрок плюят най-много, а аз не разбирам какъв е проблема, след като аз уважавам тези 2 стила и има много песни от тях, които ми харесват, и не смятам феновете на тази музика за подчовеци :roll: Не обичам да ми се налага чуждо мнение и мисля, че бях достатъчно ясен вече.
Наистина ми е интересно, тези които казват твърдо "Не" - ако те никога, ама никога не са слушали, танцували или харесвали някое такова парче, наистина ще им стисна ръката и ще ги поздравя :) Що ли обаче си мисля, че не са особено много такива :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 яну 2011 21:02

Бъркате нещата, приятели. Чалгата не е причината нацията тотално да изпростее, а е следствие от това.
За колегата по-нагоре - да, всеки чалгар е простак, точка. И да, същото важи и за всеки позьор-чернодрешко, любител на бира в прекомерни количества и
ненавиждащ банята. Аз също обожавам рок музиката, но се обиждам ако ме нарекат метъл, това е съсловие, към което не желая да принадлежа.

ПС: А аргумента за масата е безумен, спрете с него! Щом не сте вдигали наздравици на Пърпъл, значи просто нищо не знаете :)

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 16 яну 2011 21:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H1iR2Wi3u5o&translated=1[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oIP1okixlfE&translated=1[/youtube]
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 яну 2011 21:05

С нея се събуждам, обядвам и заспивам :) Обаче когато пътувам в градският транспорт :evil:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 16 яну 2011 21:06

Viktor4o_Rs написа:Наистина ми е интересно, тези които казват твърдо "Не" - ако те никога, ама никога не са слушали, танцували или харесвали някое такова парче, наистина ще им стисна ръката и ще ги поздравя :) Що ли обаче си мисля, че не са особено много такива :lol: :lol: :lol:
Ама с ръка на сърцето :?: :roll: :roll:

Ти ме изумяваш бе пич... ама какво се чудя... ти ХАРЕСВАШ чалга!!!
Не ми отговори на каква музика си е пил дядо ти 60-те години?!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 16 яну 2011 21:09

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PsL8Q2KO_vg&translated=1[/youtube]
“Не купувам от Lafka”

Върни се в “Архив”