Вердаско е направил страшен мач със Типсаревич

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Е, има 44 уинъра Симон (+асовете) с/у 51 на Федерер, иначе непредизвиканите грешки са 40/53 за Федерер пак, горе долу равностоен мач, но Симон имаше доста късмет при спорните ситуации, плюс сумати удари на Федерер излизаха малко в аут, целеше рамката на ракетата и т.н.
Докато Пиронкова имаше 14 уинъра, с/у 4!!! на Никулеску, която спечели мача с 2:0! 4 уинъра от 60 точки, извинявай, ама тва на нищо не прилича.....
Btovfan80 написа:Тоя Жил Симон имам чувството, че само срещу Федерер играе добре. Да не споменавам пък за невероятният му късмет. Днес от всички спорни топки, намерили филето на мрежата - 100% бяха в полза на французина.Вярно че и швейцарецът допусна доста непредизвикани грешки, но ако беше загубил за трети пореден път от тая мърда, щях да бъда много разочарован. Тоя всеки път като излезе на корта, изглежда все едно ще припадне всеки момент.
Още преди няколко години, след първия мач помежду им, някой коментатор го беше нарекъл "гумена стена". Непрекъснато връща топката, докато не се получи грешка от другата страна. Някой в по-горните мнения беше писал, как можело да се спечели двубой без уинър - с подобна игра като на Симон.
Жалко само, че Надал ще стигне до финала, без да има особени затруднения, а на Федерер още във втория кръг му се падна високо препятствие и после феновете на испанеца пак ще се бият в гърдите, колко бил велик и как винаги побеждава Роджър.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта