TodorT написа:Ето тук съм напълно съгласен с теб... много хора (вкл. и аз) няма да приемат Пеп за добър треньор, докато не постигне успехи с друг клуб.... в момента, Барселона с тези си играчи и толкова сработен отбор си мисля, че Пешо от Бусманци да иде да ги тренира пак ще мачкат ...
Тогава идва логичният въпрос защо със същите играчи + Роналдиньо и Деко в състава след спечелената ШЛ през 2006-а Барса направи 2 изключително слаби сезона?! Защо Рийкард успя да накара тези играчи да играят силно само 2 сезона, а Пеп успява вече трети! Защо Рийкард не спечели 6 от 6 възможни трофея, а Пеп успя?!
И да, често виним Пеп за неправилните му трансфери, най-вече на Ибра, Чигрински и Адриано, продаденият Туре, но в същото време Гуардиола има няколко доста успешни трансфера: Максуел - отлично попадение, Алвеш - нужно ли да е коментирам, Пике - лично според мен най-доброто му попадение, Вия - въпреки, че му е първи сезон при нас се представя доста добре и вкара някои много важни голове за нас, + налагането на Педро от школата, че дори и Маск, който след всеки мач за отбора почва да се вписва все по-добре и да играе все по-добре за нас.