Ще се задоволиш ли само с 2 шамара зад врата?
Иначе съм против чужденците.Смятам че можем да сме единствения отбор в България, който да разчита на млади момчета и да не спонсорира псевдо грандовете.Особено пък и с финансовата мощ на новия собственик.
Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Pride_of_London
- Контакти:
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: Двама нови в БПФК
blue avalanche написа:nik_bg1 написа:blue avalanche написа:
Че какво му е на нашето канче?Имаме си общежитие.Имаме си школа(не ви ли бихме със 7-0?)Имаме си игрища.Като гледам изхвърлянията в този форум,някои отдавна са минали на хапчета.![]()
Упс!Ей ся ма изтриха.
Явно вече си на хапове...![]()
Кажи в коя група сте ни били 7:0 ?
1994г.(до 17г.)
Ботев 2002-Левски 1-4
1992г.(до 19г.)
Левски-Ботев 2002 5-0
За 8-0 съм сгрешил.Всъщност Ботев 57 е софийски отбор.Айде от мен да мине.Ще се задоволим само с 5-0 и 4-1.
Браво, голяма гордост - да победиш юношите на отбор във "В" група, в единия случай с четирима играчи от мъжкия отбор, един от които - чужденец. Затова отвъд Калотина ви вземат за "мезе"...
Само да попитам - от великата ви школа какви са ви успешните играчи последните, да речем, 15 години?
Не натискайте ТУК!
Само да попитам - от великата ви школа какви са ви успешните играчи последните, да речем, 15 години?
Е, ся пък и играчи! Човека ти говори за /Общежитие,пансион,футболна академия.../ти искаш и играчи. Ми то неможе всичко.
- blue avalanche
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:blue avalanche написа:blue avalanche написа:
Че какво му е на нашето канче?Имаме си общежитие.Имаме си школа(не ви ли бихме със 7-0?)Имаме си игрища.Като гледам изхвърлянията в този форум,някои отдавна са минали на хапчета.![]()
Упс!Ей ся ма изтриха.
Явно вече си на хапове...![]()
Кажи в коя група сте ни били 7:0 ?
1994г.(до 17г.)
Ботев 2002-Левски 1-4
1992г.(до 19г.)
Левски-Ботев 2002 5-0
За 8-0 съм сгрешил.Всъщност Ботев 57 е софийски отбор.Айде от мен да мине.Ще се задоволим само с 5-0 и 4-1.
Браво, голяма гордост - да победиш юношите на отбор във "В" група, в единия случай с четирима играчи от мъжкия отбор, един от които - чужденец. Затова отвъд Калотина ви вземат за "мезе"...
Само да попитам - от великата ви школа какви са ви успешните играчи последните, да речем, 15 години?[/quote]
Дефинирай "успешни".Първото ми мнение не беше заядливо,но щом в този форум тонът е такъв-вие и до Калотина не стигате.
В този ред на мисли,като гледам и при вас не "бъка" от юноши на вашата школа:
Амбарцумян-Марица
Вл.Байрев-Марица
Енчев-Марица
П.Фанев-Спартак Пд
Ант.Огнянов-Берое
Учиков-Металик Сопот
Д.Байрев-Марица
Танчовски-Локо Пд
Асенов-Спартак Пд
Батинов-Белите орли
Р.Донев-Левски(ха!)
Ил.Христов-Пирин
Манчев-Марица
Какалов-Марица
Курдов-Левски(ха!)-с него,май,трябваше да започна и да свърша
Че то при вас пълно с "чужденци",бре?Нашата "велика" школа и за вас "произвежда" играчи.
blue avalanche написа:И като откриете тези таланти от цялата страна какво?Ще ги докарате в Пловдив?И къде ще ги настаните?Общежитие,пансион,футболна академия?Или ще им търсите квартири из Пловдив?Кой ще се грижи за тях?Кой ще ги наблюдава?Така ставало то.Пред компютъра във форума е много лесно.
Ти пък от къде изпълзя?
Някой да ти е искал мнението?
Имаш си отборче, коментирай си го!
blue avalanche написа:Шврнц Тпрунков написа:blue avalanche написа:
1994г.(до 17г.)
Ботев 2002-Левски 1-4
1992г.(до 19г.)
Левски-Ботев 2002 5-0
Дефинирай "успешни".Първото ми мнение не беше заядливо,но щом в този форум тонът е такъв-вие и до Калотина не стигате.
В този ред на мисли,като гледам и при вас не "бъка" от юноши на вашата школа:
Амбарцумян-Марица
Вл.Байрев-Марица
Енчев-Марица
П.Фанев-Спартак Пд
Ант.Огнянов-Берое
Учиков-Металик Сопот
Д.Байрев-Марица
Танчовски-Локо Пд
Асенов-Спартак Пд
Батинов-Белите орли
Р.Донев-Левски(ха!)
Ил.Христов-Пирин
Манчев-Марица
Какалов-Марица
Курдов-Левски(ха!)-с него,май,трябваше да започна и да свърша
Че то при вас пълно с "чужденци",бре?Нашата "велика" школа и за вас "произвежда" играчи.
Да, друго е например:
1. Собственик - наследствен ботевист
2. Изпълнителен директор - юноша на Ботев
3. Треньор - пробил за футбола в Ботев
Така, че по-спокойно привърженико на софийският клон на Ботев Пловдив!

105 години / 4 поколения ботевисти!
- nik_bg1
- Контакти:
blue avalanche написа:1994г.(до 17г.)
Ботев 2002-Левски 1-4
1992г.(до 19г.)
Левски-Ботев 2002 5-0
Щом си толкова начетен, порови се още малко в годините назад и ще научиш един резултат в "А" група, насред София
"Левски" София - "Ботев" Пловдив 1:6
Aко пишеш за елитнита група до 19г., всички са от школата на Ботев и 70% от тях са набор 93...А във временното класиране на полусезона са на 4-то място а Вие на 9-то и изоставате на 8-ем точки зад нас...А Шврнц Тпрунков, ти обясни защо бихте с голям резултат...това, че в отговор на неговият поуст си наредил футболистите от отбора ни играещ във "В" група, за заблуда на четящите в този форум, които не са запознати с нашият отбор, а това показва само едно,а то е, че имаш голям комплекс от "Ботев" Пловдив

Много спам, темата е друга...Айде чао...
Последна промяна от nik_bg1 на 05 дек 2010 08:49, променено общо 2 пъти.
- Alternative
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
Mомчета ако искате да се представяте силно в А група и да играете в еротурнирите без класни чужденци няма да стане.Какво стана с нигириеца Принс ще играе ли при вас? 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: Трансферите в клуба
Parmalat написа:Mомчета ако искате да се представяте силно в А група и да играете в еротурнирите без класни чужденци няма да стане.Какво стана с нигириеца Принс ще играе ли при вас?
Разбира се, че ни е ясно, но на този етап едва ли е необходимо да се хвърляме на първия чужденец, който се появи... При това, ако ще се търсят чужденци, защо първо да не се говори с някой от италианците, които играха при нас, и които усетиха от магията на нашия град и нашия отбор?
Като цяло, обаче, трябва да се разчита на момчетата от школата ни, както и на тези, които в момента играят и показват никак не лоша игра - Байреви, Гуджев, Рахов, Фанев, Асенов, Тошко Неделев (надявам се още от пролетта), да се задържат Манчев и Какалов, и около тези хора да се гради отбор лека-полека. Отделно има много играчи, продукт на школата ни, които играят в други отбори и към които първо трябва да се огледаме да се върнат, и чак след това да се търси класен чужденец/чужденци, които да са поне с три-четири класи над текущия отбор, за да вдигнат нивото и на останалите около себе си.
Не натискайте ТУК!