Мениджърът на лондонския Челси Карло Анчелоти остана изключително доволен от убедителната победа с 4:1 над руския гранд Спартак (Москва).
Двата тима се изправиха късно снощи в двубой от груповата фаза на Шампионската лига, който се игра на "Стамфорд Бридж", а "сините" успяха да се класират за директните елиминации, благодарение на победата.
За Челси Анелка и Дрогба отбелязаха по един гол, а бранителят Бранислав Иванович се отчете с две попадения.
"Играхме доста добре в този мач и аз съм доволен от победата. Като изключим 15 минути от първото полувреме, бяхме перфектни. Второто полувреме нашата игра бе наистина фантaстична и заслужено победихме", заяви Анчелоти на пресконференцията след мача.
"Нашата цел е да се бетонираме на първото място в групата и в крайна сметка успяхме да го направим. Имаме два мача до края на двубоите от груповата фаза и ще се опитаме да ги спечелим и тях", добави специалистът, чийто тим се нуждае само от точка в следващия си мач, за да завърши като лидер в своята група.
Италианецът не пропусна да похвали направилия страхотен мач Дидие Дрогба.
"Дидие е много важен за нас, защото е различен тип играч. Той се справи много добре със задачите си, така че съм доволен от него. Определено Дрогба повлия на резултата и това наистина ме радва", завърши бившият треньор на Милан.

[/center]
[/center]