16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Мнениеот blue avalanche » 16 окт 2010 23:18

Стига сте се дърлили :"Има дузпа,няма дузпа..."Хората са го казали отдавна:"Дузпа,фал,корнер,аут,край на мача и т.н. има,когато съдията ги свири!"Иначе-Митрев стига първи до топката,избива и след това какво трябваше да направи-да се всмукне навътре,за да може играча на Пирин да мине?
За феновете на Левски(другите са ми ясни:"Съдията закла Пирин","Момчетата плачат в съблекалнята","Подиграха се с труда на момчетата" и т.н.):
Абстрахирам се от гола и асистенцията,НО,ЗА МЕН,Гаджев и Огнянов,през по-голямата част от мача-пълни фигуранти!Гаджев няма добър мач този сезон!Огнянов,пък,изобщо няма добър мач!Днес и двамата-слаби!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 16 окт 2010 23:18

Както се казва:
Зле започнахме, но завършихме добре.
:lol:
Адски слабо представяне на Данчо и Иво в този мач.
Просто гостите ги разминаваха като пътни знаци.
1 Първо полувреме, което не искам да си спомням, освен гола на Гаррата.
:evil:
След почивката имах чувството, че на терена излезе моят Левски, който искам да виждам.
Дембеле показа, че за пореден път игра като за още 10 души, за което му казвам браво.
Поздравления и за Огнянов за това, че се разписа и за старанието, което показа!
8-)
Последна промяна от Blue_Girl на 16 окт 2010 23:19, променено общо 1 път.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 окт 2010 23:19

казах ти ама ти не четеш добре!прочети пак какво съм написал по-нагоре!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2010 23:19

И този съдия на Левски - Пирин, както и съдията днес на Сливен - Литекс, са пълни головодници.
Днес спорните положения в една посока, тази вечер спести поне 3 жълти картона за футболисти на Левски, положенията за дузпи ще цитирам Грънчаров от Гонг: един смел съдия щеше да свири и двете положения, тъй като са явни
Изображение

Ultra_GD
Контакти:

Мнениеот Ultra_GD » 16 окт 2010 23:20

Blue_Girl написа:Както се казва:
Зле започнахме, но завършихме добре.
:lol:
Адски слабо представяне на Данчо и Иво в този мач.
Просто гостите ги разминаваха като пътни знаци.
1 Първо полувреме, което не искам да си спомням, освен гола на Гаррата.
:evil:
След почивката имах чувството, че на терена излезе моят Левски, който искам да виждам.
Дембеле показа, че за пореден път ще играе като за още 10 души, за което му казвам браво.
Поздравления и за Огнянов за това, че се разписа и за старанието, което показа!
8-)

Абе в началото ги бяхме подценили и почнахме доста отпуснато,но второто се стреснаха и смачкахме Пирин,но в защита сме направо трагични!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 окт 2010 23:20

PFC Litex написа:И този съдия на Левски - Пирин, както и съдията днес на Сливен - Литекс, са пълни головодници.
Днес спорните положения в една посока, тази вечер спести поне 3 жълти картона за футболисти на Левски, положенията за дузпи ще цитирам Грънчаров от Гонг: един смел съдия щеше да свири и двете положения, тъй като са явни

е няма кво да говориме повече!щом грънчаров го е казал ясно..
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 16 окт 2010 23:21

dodo7271 написа:
POPCORN написа:
dodo7271 написа:Мили и скъпи Тракторчета и Пуканки. Няма значение какво мисля аз за дузпата. Има значение ВИЕ КАКВО мислите. Зададох простичък въпрос, а в отговор чета само обиди и хули. Още веднъж ви питам - АКО ДНЕС ИМАШЕ ДУЗПА ЗА ПИРИН, ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ И ВЪВ ВАРНА ИМАШЕ ДУЗПА? Толкова ли е сложно?

е вие тука 3-4 човека се опитвате да ни разобедите, че двете положения са съвсем различни сега ми викаш ч са вднакви последно?кажи ми да знам какво да гледам... щото за мене двете положения са еднакви и ак оза едните е имало дузпа значи и за другите трявба да се сдаде и обратното!

Типично за цесекар :) :) :) Да се прави на луд, когато не му изнася. Аз казах АКО, не съм казал, че положенията са еднакви. Ти твърдиш, че са еднакви. А щом са еднакви, значи трябва да си избереш - или има дузпи тук и във Варна, или няма дузпи. Айде със здраве, от много желание да злобееш и да се заяждаш, сам се набута и сега незнаеш какво да отговориш. И вземи да научиш малко граматика, че си смешен. До утре да си написал 100 пъти - разУбеждавам.

Абе ти нещо говориш несвързани работи ми се струва.Тука няма значение кой какво мисли, тука можем само да коментираме.Едва ли не тоя дето го цитираш, той решава мача.Аз ще ти задам още по-прост въпрос.Да приемем, че в такава ситуация дузпа се свири - ок.Свирят я във Варна.Същата, ама абсолютно същата ситуация се получава днес срещу Левски.Много прост и ясен въпрос - защо по причинно-следствена връзка не се свири това положение днес?Готов съм съвсем културно да отговоря на всеки въпрос и не търся провокация.Просто изразявам мнение по мача, че резултатът днес беше повлиян от съдията.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 окт 2010 23:23

.[/quote]
ами аз съм и едната да е дузпа и другтата или обратното.. но не мога да зибера позиция при положение, че във варна се даде а тази тука се пропусна..е как да кажа тогава и двете са дузпи или не са..ако и двете бяха дузпи да се свирят и двете ако не значи не са!За мене и двете дузпи са дузпи!Още повече сега като се загледах как тасевски играе първи!Но днеска беше същото с играч на Пирин![/quote]

Сериозно ли Тасевски играе първи за топката? :) :) :) Тук много се изложи, пич. Дръж си на мнението отпреди месец. Как така тогава не е играл за топката, а сега СИ ВИДЯЛ, че е играл??????
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 окт 2010 23:24

Mussolini написа:
POPCORN написа:
dodo7271 написа:Мили и скъпи Тракторчета и Пуканки. Няма значение какво мисля аз за дузпата. Има значение ВИЕ КАКВО мислите. Зададох простичък въпрос, а в отговор чета само обиди и хули. Още веднъж ви питам - АКО ДНЕС ИМАШЕ ДУЗПА ЗА ПИРИН, ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ И ВЪВ ВАРНА ИМАШЕ ДУЗПА? Толкова ли е сложно?

е вие тука 3-4 човека се опитвате да ни разобедите, че двете положения са съвсем различни сега ми викаш ч са вднакви последно?кажи ми да знам какво да гледам... щото за мене двете положения са еднакви и ак оза едните е имало дузпа значи и за другите трявба да се сдаде и обратното!

Типично за цесекар :) :) :) Да се прави на луд, когато не му изнася. Аз казах АКО, не съм казал, че положенията са еднакви. Ти твърдиш, че са еднакви. А щом са еднакви, значи трябва да си избереш - или има дузпи тук и във Варна, или няма дузпи. Айде със здраве, от много желание да злобееш и да се заяждаш, сам се набута и сега незнаеш какво да отговориш. И вземи да научиш малко граматика, че си смешен. До утре да си написал 100 пъти - разУбеждавам.

Абе ти нещо говориш несвързани работи ми се струва.Тука няма значение кой какво мисли, тука можем само да коментираме.Едва ли не тоя дето го цитираш, той решава мача.Аз ще ти задам още по-прост въпрос.Да приемем, че в такава ситуация дузпа се свири - ок.Свирят я във Варна.Същата, ама абсолютно същата ситуация се получава днес срещу Левски.Много прост и ясен въпрос - защо по причинно-следствена връзка не се свири това положение днес?Готов съм съвсем културно да отговоря на всеки въпрос и не търся провокация.Просто изразявам мнение по мача, че резултатът днес беше повлиян от съдията.[/quote]
Ми НЕ Е същата ситуация:Тасевски стига пръв до топката-Митрев стига пръв до топката.Кое му е същото?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2010 23:24

POPCORN написа:
PFC Litex написа:И този съдия на Левски - Пирин, както и съдията днес на Сливен - Литекс, са пълни головодници.

е няма кво да говориме повече!щом грънчаров го е казал ясно..

За спестените картони също той го каза.

Относно първата ситуация за дузпа, свалете си положението, пуснете го с BS player и забавете картината на макс, след това гледайте внимателно.
Изображение

Върни се в “Архив”