Испания е новият световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Холандия - Испания, ФИНАЛЪТ!

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юли 2010 23:10

Модератор ЛокоПД написа:
Cesc Fabregas написа:Аре стига сте циврили бе! Вие все едно сте испанци, а не Българи! Играят 2 далечни странни-голям праз! Разбирам да бяха ритнали Марто Петров така, че да подскачате...те самите испанци не мрънкат колкото вас...
Най-мразим гъзолизци на "великите сили"! :roll:

Стига де,майна.В крайна сметка финал на Световно първенство...което ние,Българите,гледаме през крив макарон,така де,по телевизията.Има си причини за тая работа - манекени разни сърдити,специалисти по правилен футбол,мениджърски постановки,БФС и т.н.А нормалните държави играят футбол.На нас кво ни остава,освен да гледаме и да коментираме ?! Този мач е супер и не мисля,че е грях това,да се възхищаваме на нещо ,което ние Българите не можем да постигнем от 16 години насам.Не че ми пука особено - за испанците съм,но ако не станат световни шампиони,най-много да си го преместя от единия крачол в другия...Обаче хората играят футбол,а ние сме футболни фенове.Запази си патриотизма за други случаи :idea:

Даа, така съм съгласен, имах в предвид да не прекаляваме с радости, възмущения, и да не изпадаме в депресии ако "нашия" отбор не спечели. Аз пък съм за Холандия, ама и да бият и да не бият...боли ме сещаш се кое... ;)
Приятно гледане, пич, и НАЗДРАВЕ специално за теб!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 11 юли 2010 23:11

тоз Пуйол е бахти самбиста
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 юли 2010 23:12

Ебаси как подпира испанците тоя английски смешник.Чист фаул срещу Робен и червен картон за Пуйол :evil:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 юли 2010 23:13

niki87 написа:Ебаси как подпира испанците тоя английски смешник.Чист фаул срещу Робен и червен картон за Пуйол :evil:

Подпира испанците... :shock: :shock: :shock:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 11 юли 2010 23:15

тези убиха Испанците от ритане. Казвам тези,защото нормално футболистите с изключение на нашата В група НЕ се ритат толкова. НЕ им пести картоните английсkи смешнико. За първи път съм пристрастен, не че ми харесва Испания, просто този АНТИ футбол не залужава купата да отиде в ниската земя. Ако някой каже поне 2 неща положителни за оранжевите в този мач(изключвам екипите), веднага да отива да пие от червените хапчета. Егати и ДРВОДЕЛЦИТЕ .... VIVA ESPANA

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 11 юли 2010 23:15

ZinedineZidane написа:
niki87 написа:Ебаси как подпира испанците тоя английски смешник.Чист фаул срещу Робен и червен картон за Пуйол :evil:

Ти явно гледаш някой друг мач, спокойно. ;-)
На мен лично ми е безразлично кой ще е шампион, симпатизирам и на двата отбора, но това на Пуьол преди малко беше 100%ов картон.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юли 2010 23:16

Стига бе, и аз предпочитам Холандия, ама това е несериозно...
А твоя човек Робен до момента проваля Холандия отвсякъде... :roll: :|
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юли 2010 23:16

Фалът го пусна авантаж.Това добре.Картон за Пуйол имаше.Но,пък,може и да не го е видял.Ако беше свирил фал,сигурно тогава Робен щеше да реве на умряло що не го е пуснал.Няма угодия!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 юли 2010 23:17

Ники, успокой топката... Германците вече летят за Берлин... Много е неудачно да се изкажеш по този начин, след спестения червен картон за каратиста още през първата част
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 юли 2010 23:18

athom написа:
ZinedineZidane написа:

Ти явно гледаш някой друг мач, спокойно. ;-)
На мен лично ми е безразлично кой ще е шампион, симпатизирам и на двата отбора, но това на Пуьол преди малко беше 100%ов картон.

Съгласен съм за Пуйол, няма спор! Но не мога да приема, че подпира някого този смешник! Просто свири слабо още от самото начало!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Архив”