Модератор ЛокоПД написа:Cesc Fabregas написа:Аре стига сте циврили бе! Вие все едно сте испанци, а не Българи! Играят 2 далечни странни-голям праз! Разбирам да бяха ритнали Марто Петров така, че да подскачате...те самите испанци не мрънкат колкото вас...
Най-мразим гъзолизци на "великите сили"!
Стига де,майна.В крайна сметка финал на Световно първенство...което ние,Българите,гледаме през крив макарон,така де,по телевизията.Има си причини за тая работа - манекени разни сърдити,специалисти по правилен футбол,мениджърски постановки,БФС и т.н.А нормалните държави играят футбол.На нас кво ни остава,освен да гледаме и да коментираме ?! Този мач е супер и не мисля,че е грях това,да се възхищаваме на нещо ,което ние Българите не можем да постигнем от 16 години насам.Не че ми пука особено - за испанците съм,но ако не станат световни шампиони,най-много да си го преместя от единия крачол в другия...Обаче хората играят футбол,а ние сме футболни фенове.Запази си патриотизма за други случаи
Даа, така съм съгласен, имах в предвид да не прекаляваме с радости, възмущения, и да не изпадаме в депресии ако "нашия" отбор не спечели. Аз пък съм за Холандия, ама и да бият и да не бият...боли ме сещаш се кое...
Приятно гледане, пич, и НАЗДРАВЕ специално за теб!