Левски-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Левски-Славия
Просто толкова си могат Слявия.Не случйано имат само хиксове!Слабички са и нормално Левски да ги надиграе!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Цирк "Славия" Пролетният сезон за Левски - 3 победи : служебна,съдийска и подарена 
Поздравявам всички фенове на ЛЕВСКИ, видя се че младите имат желание и хъс за игра. Както се казва апетита идва с яденето, дано отбора да излезе от тази криза. САМО ЛЕВСКИ!!!
- fabregas_949
- Контакти:
Честита победа на Левски!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
napred_trizvezdni_1948 написа:Славия верно ги е страх и да ритат и да правят каквото и да било футболно на терена, нали трябва да помагат на братчетата си от подуене, не си спомням мач в последните години в който белите да са играли настървено срещу фк левски, просто такъв филм няма и да гледаме в близко бъдеще, пожелавам на тия дупедавци никога да не играят в Европа.
Навремето един даскал каза: не питай за простия, той сам се обажда. Та и за теб.
Добър мач, коректна игра. Честита победа, да влиза следващия.
- Боримечката
- Контакти:
Без да съм чел в детайли коментарите преди мен,искам да драсна няклко реда
:
Първо не си позволих никакъв коментар когато загубихте от Литекс.Защо?Защото е много лесно да ритнеш падналия!Бях приготвил друг вид коментар,но за радост(на вас
)Гонзо ме разубеди.И вендага пояснявам защо?Защото днес видях в него смелост,която не можеше да се предвиди.Включването на толкова млади момчета в момент.в който Левски е на ръба,подсказва,че Гонзо има харектер и като треньор!А това е единственият начин по който Левски може да изплува.Да изплува от дълбоките води,в които го вкара Тара.И не знам докога ще има такива "спасители" на синия плаж,като Гонзо!Так,че всички вие,които дадохте категорична оценка на качествата му като треньор(а до скоро ваш идол) е време да го подкрепите.Друг е въпросът,че Тара го ползва много добре!
Ако Гонзо продължи с тези млади момчета няма да има толкова много негативи относно играта на отбора.Едно е да сбърка Балтанов,друго е да сбърка Кривият.Впрочем имаше времена,в които не бъркаше!Но всичко е преходно...
Абе верно кой беше Вили?

Първо не си позволих никакъв коментар когато загубихте от Литекс.Защо?Защото е много лесно да ритнеш падналия!Бях приготвил друг вид коментар,но за радост(на вас
Ако Гонзо продължи с тези млади момчета няма да има толкова много негативи относно играта на отбора.Едно е да сбърка Балтанов,друго е да сбърка Кривият.Впрочем имаше времена,в които не бъркаше!Но всичко е преходно...
Абе верно кой беше Вили?
Последна промяна от Боримечката на 20 мар 2010 21:31, променено общо 1 път.
- edmon_dantes
- Контакти:
USF написа:Какво дерби е това бе момчета, Славия не смеят да ритнат топката към вратата, не във вратата! Ама то се знаеше, че сателитчето на Левски трябва малко да ги съживи! Сега пак очаквам 30 - 40 теми, че Левски са възродени, че са невероятни, че сте най - великите! А всъщност реалността е друга ...
Смешник си, смешник. Отивай си коментирай четирибуквието, че утре не се знае какви ще ги дъвчете в Мездра. Ясно ли ти е? Левски си победи съвсем нормално - много слабо първо първо полувреме с почти никакви положения. Второто се съживихме и заиграхме по-добре. Но тази победа не означава нищо. Нека видим и другите мачове, които предстоят - там ще проличи истината. Станчев ми направи много добро впечатление, а Гаджев си е Гаджев - раздаваше перфектни пасове. Който си го може - го може.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

napred_trizvezdni_1948 написа:Славия верно ги е страх и да ритат и да правят каквото и да било футболно на терена, нали трябва да помагат на братчетата си от подуене, не си спомням мач в последните години в който белите да са играли настървено срещу фк левски, просто такъв филм няма и да гледаме в близко бъдеще, пожелавам на тия дупедавци никога да не играят в Европа.
Само ще ти припомня,че Славия победи Левски на Герена преди няколко години!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- comandosa1
- Контакти:
В тоя мач се видя, че Стефан Станчев може спокойно да е титуляр, а Гаджев показа че като е здрав Сърмов не трябва да помирисва терен. Бардон и Йовов играят много добре, като офанзивни халфоре, а Антонов просто не е за Левски, за пореден път видяхме, че липсва номер 9.