Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Честито! Перничанин свири в Ловеч

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2010 18:42

Миналата година ни надуха главите, че Стефан Спасов е съдия на ЦСКА, сега е пък на Литекс - в крайна сметка на кой е последно.

Между другото той свири мача Литекс - ЦСКА в Ловеч завършил 2:0 за оранжевите
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 мар 2010 18:43

Е голяма работа нали съдията на мача с Минъор си свири перфектно не знам защо го наказват тогава за 4 срещи са този си свири една спорна дузпа накрая за Литекс и готово :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2010 18:44

Спасов е кадърен съдия и си мисля че ще се справи с мача т.е. да го докара за хикс.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 09 мар 2010 18:44

PFC Litex написа:Миналата година ни надуха главите, че Стефан Спасов е съдия на ЦСКА, сега е пък на Литекс - в крайна сметка на кой е последно.

Всеки сезон явно има търг.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2010 18:47

Давам си сериозното мнение по въпроса-ако класата на един отбор е голяма си мисля че съдията трудно би повлиял,в случая среща между два равностийни отбора може да повлияе,но си мисля че ще се справи с мача.Добър съдия е.
LEVSKI_FOREVER

antares
Контакти:

Мнениеот antares » 09 мар 2010 18:47

До кога резултатите на Левски ще зависят от съдийте,а не от играта им !? 8-)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 мар 2010 18:48

PFC Litex написа:Миналата година ни надуха главите, че Стефан Спасов е съдия на ЦСКА, сега е пък на Литекс - в крайна сметка на кой е последно.

на ЦСКА и на Литекс как на кой :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 09 мар 2010 18:48

Не мога да разбера защо всички червени драскачи осъждат така остро дадена очевадна дуспа в полза на Левски. Същевременно се учудвам на пасивноста на Левскари по-този въпрос. Голямо браво на Паро Никодимов, който е играл футбол и е бил добър треньор постигал успехи и въпреки,че е червен ясно и категорично каза,че защо да не свири съдията дуспа, след като обувката на футболиста не може да падне от самосебеси. Освен това между Антонов и топката няма друг футболист на Миньор, който да му пречи да я овладее и да шутира така,че няма логика да симулира и да пада. Защо тези чорбари не ревяха така есента, когато Левски явно бе ощетяван. Защо не протестират срещу Генов за вторият жълт картон, който само той видя и за неотсъдените картони на двама,трима от Цска. Знаете ли какъв ще е резултата от това реване. Сега съдиите няма да смеят да свирят дуспи не само в полза на Левски, но и в полза на Цска, а бъдете сигурни,че ще подкрепят Литекс, както го направиха есента и срещу Цска и срещу Левски. Жалко,че паметта Ви е къса.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 мар 2010 18:50

Абе, теб съм те забелязал отдавна :) :) :) Пишеш някакви удивителни глупости във форума. Кога съм казал, че Спасов е рефер на Литекс? Като не разбираш, защо изобщо се буташ между шамарите и си даваш мнението???? Или ти липсват социални контакти? Моля да пишат хора, които наистина имат аргументи за спор, а не просто така....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 мар 2010 18:52

plamak написа:Не мога да разбера защо всички червени драскачи осъждат така остро дадена очевадна дуспа в полза на Левски. Същевременно се учудвам на пасивноста на Левскари по-този въпрос. Голямо браво на Паро Никодимов, който е играл футбол и е бил добър треньор постигал успехи и въпреки,че е червен ясно и категорично каза,че защо да не свири съдията дуспа, след като обувката на футболиста не може да падне от самосебеси. Освен това между Антонов и топката няма друг футболист на Миньор, който да му пречи да я овладее и да шутира така,че няма логика да симулира и да пада. Защо тези чорбари не ревяха така есента, когато Левски явно бе ощетяван. Защо не протестират срещу Генов за вторият жълт картон, който само той видя и за неотсъдените картони на двама,трима от Цска. Знаете ли какъв ще е резултата от това реване. Сега съдиите няма да смеят да свирят дуспи не само в полза на Левски, но и в полза на Цска, а бъдете сигурни,че ще подкрепят Литекс, както го направиха есента и срещу Цска и срещу Левски. Жалко,че паметта Ви е къса.

абе стига сте ми коментирали тая дузпа!и кво станало и къде м уе обувката.за едни няма за други има.кажи ми само като си дървен филосов ако беше в полето на Левски ще е даде ли тая дузпа?Само това ми отговори и прекратяваме разговора за дузпата?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”