Мнениеот Siegfried » 14 юли 2010 11:54
Стана , както и очаквах - Ред Бул отново мачкаше , а кой би предположил преди 3-4 години , че те ще са фактор във Формула 1 ?
Равносметката ми по отбори -
Макларън - многог силен отбор , мисля , че ще вземат титлата при конструкторите , но за тази при пилотите не е сигурно . Хамилтън ще продължи борбата , а Бътън , каквото и да прави - няма да победи съотборника си .
Ред Бул - страхотен отбор , който поддържа невероятната си форма вече втора година поред . Грешката им е , че фаворизират Фетел , а това е грешка , като сеима преджид , че Уебър е по-добрият в момента .
Мерцедес ГП - отбор средна ръка , вече дори и на забелязвам Шумахер на пистата .
Ферари - падението им е стремително , но вече нямат Райконен , който да ги дърпа напред , защото сега имат ужасно слабия Маса и Алонсо , който редува силни със слаби съзтезания .
Рено - феноменален отор , Кубица е бъдещ шампион , а Петров - бъдеща звезда !!!
Уилямс - горе-долу нормално представяне за тима на сър Уилямс . Отборът е прекалено слаб , аз да се бори с гореспоменатите . В Хюлкенберг има хляб , а Рубенс , както и се очакваше , дърпа отбора напред .
Форс Индия - никакви забележки . Супер отбор .
Торо Росо - бих отличил Буеми и няколко негови съзтезания , но нищо повече .
Заубер - най-добрият дебютант , Кобаяши има талант в излишък .
За останалите - без коментар .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]