Ла Лига (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2020-21)
Меси да остане,ония капут Суарез да хваща пътя..
- paceto
- Контакти:
Не става дума да излиза и да унизява когото и да е било след мача с Байерн. Той като капитан и легенда на клуба се очаква именно подобно поведение да направи и да каже, че е време този клуб да тръгне в друга посока и да се започне да се гледа в бъдещето и т.н. Феновете чакаха подобна реакция от негова страна и това може да се види както в българските фенове, така и от тези в чужбина, защото той си мълчеше и месец по-късно решава да пусне официален иск чрез факс, че иска да напуска. Казва, че имал бил лични причини да направи тази промяна, ама сега в това негово интервю не споменава тези лични причини и ако наистина е искал да напуска доста по-рано т.е. имал е идея да го направи след сезона, то с оглед ситуацията с пандемията би трябвало да си е бил вързал гащите както се казва понеже няма как да не са ги питали за удължаването на договорите заради самото и удължаване на сезона. Казано простичко още тогава е трябвало да им каже какво мисли да прави след края на сезона, а не след срамната загуба, защото така излиза в момента, че се опитва да си измие ръцете като Пилат Понтийски и опит и да си изчисти егото, името или там както искате го наричайте. Сега дори Бартомеу да излезе и да каже, че няма такова нещо и не е искал да напуска месеци по-рано, то никой няма да му повярва понеже едно, че са свалили всякакво доверие към него от страна на феновете и друго, че имат повече вяра в думите на Меси от колкото на него.
Тази атака срещу управата трябваше да я направи преди факса до клуба, за да може да има някаква сила във всичко това, а не сега седмица преди началото на първенството и след като е взел решение да остава. С какви очи сега ще се гледат цял сезон и с каква мотивация ще го правиш, защото все пак той ти е шеф и малко или много трябва да имаш някакво уважение към него след като ти плаща заплатата. Все едно сега вие утре да отидете и да кажете на шефа си, че е боклук и да знаете, че няма как да ви уволни, но въпреки това ще сте там още една година. Просто не се прави така и всичко това в момента е един голям цирк и опит да се замаже положението както от загубата и нулевият сезон, така и с изцепките за напускането му.
Лично според мен Меси изобщо не е искал да напуска и просто направи този цирк, за да свали малко и напрежението от самият него понеже имаше не малко критики към него след загубата от 2:8 и сега иска да го играе добрият самарянин и виждаш ли аз искам да се махна, ама те не ме пускат т.е. сърдете се на тях, а не на мен. Няма никакви индикации, че той месеци наред е искал да се маха понеже малко или много такива неща се разчуват рано или късно, но не нямаше клюки, нямаше намеци и прочие и дори за поредна година им обещаваше да спечелят ШЛ. Например с Роналдо като наближаваше да напуска се усещаха тези неща и хич не беше изненада като напусна, защото се подготвяше това нещо месеци наред с клюки, с информация от близки източници до клуба и т.н.
Тази атака срещу управата трябваше да я направи преди факса до клуба, за да може да има някаква сила във всичко това, а не сега седмица преди началото на първенството и след като е взел решение да остава. С какви очи сега ще се гледат цял сезон и с каква мотивация ще го правиш, защото все пак той ти е шеф и малко или много трябва да имаш някакво уважение към него след като ти плаща заплатата. Все едно сега вие утре да отидете и да кажете на шефа си, че е боклук и да знаете, че няма как да ви уволни, но въпреки това ще сте там още една година. Просто не се прави така и всичко това в момента е един голям цирк и опит да се замаже положението както от загубата и нулевият сезон, така и с изцепките за напускането му.
Лично според мен Меси изобщо не е искал да напуска и просто направи този цирк, за да свали малко и напрежението от самият него понеже имаше не малко критики към него след загубата от 2:8 и сега иска да го играе добрият самарянин и виждаш ли аз искам да се махна, ама те не ме пускат т.е. сърдете се на тях, а не на мен. Няма никакви индикации, че той месеци наред е искал да се маха понеже малко или много такива неща се разчуват рано или късно, но не нямаше клюки, нямаше намеци и прочие и дори за поредна година им обещаваше да спечелят ШЛ. Например с Роналдо като наближаваше да напуска се усещаха тези неща и хич не беше изненада като напусна, защото се подготвяше това нещо месеци наред с клюки, с информация от близки източници до клуба и т.н.
- Furious_Monk
Паце, какъв цирк го играе... той си е подал официално документите.... трябвало е да го направи много по-рано... ами тогава пък щеше да излезе теорията, че Меси първи напуска потъващия кораб и не играе на 100%... значи изобщо не е играл за Барселона през най-трудните им моменти.
Стига глупости... хич не искам да съм адвокат на Меси, но понякога е ужасно трудно да се разправяш с определен тип хора... ако имаш финансите и името, просто им теглиш чертата и толкова...
На Бартомеу няма кой да му повярва не заради думите на Меси, а заради това което е постигнал през последните години...
Стига глупости... хич не искам да съм адвокат на Меси, но понякога е ужасно трудно да се разправяш с определен тип хора... ако имаш финансите и името, просто им теглиш чертата и толкова...
На Бартомеу няма кой да му повярва не заради думите на Меси, а заради това което е постигнал през последните години...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
ViscaBarca
- Контакти:
Много добре си изигра картите Меси! Това интервю дойде в точния момент и в него каза точно това, което феновете искаха да чуят. Радвам се, че не се стигна до съд, защото щеше да е много грозна гледка. Нямам съмнения, че през идната кампания ще даде всичко от себе си и ще докаже, че за него Барселона е над всичко, дори и да му е последният сезон за клуба. Все пак не говорим за Бейл, който нарочно прави сечено на отбора, който го храни. Споменавам Бейл понеже цял ден чета из различни форуми как Меси щял да копира държанието му видиш ли да си отмъсти на Бартомеу 
- insaneboy1
- Контакти:
Bernaleo написа:Меси да остане,ония капут Суарез да хваща пътя..
Е чак пък капут, Суарес винаги се е борил мъжки и е имал спортна злоба, дори в мача с Байерн вкара, просто не е на нужното ниво за ШЛ и краката не го държат за такива мачове.
А Меси съм сигурен, че ще играе на 100%, това не ви е Бейл. Неймар и той ревеше, че БДЖ не го пускат да се върне в Барселона, ама след това се примири и игра.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Атлетико с интерес към аржентинеца Родриго де Паул от Удинезе. Би бил интересен трансфер.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

ViscaBarca написа:Много добре си изигра картите Меси! Това интервю дойде в точния момент и в него каза точно това, което феновете искаха да чуят. Радвам се, че не се стигна до съд, защото щеше да е много грозна гледка. Нямам съмнения, че през идната кампания ще даде всичко от себе си и ще докаже, че за него Барселона е над всичко, дори и да му е последният сезон за клуба. Все пак не говорим за Бейл, който нарочно прави сечено на отбора, който го храни. Споменавам Бейл понеже цял ден чета из различни форуми как Меси щял да копира държанието му видиш ли да си отмъсти на Бартомеу
А тук някой да е коментирал това?
- Furious_Monk
Той Бейл извън терена може да прави циркове от скука, но на терена се мъчи като грешен дявол, когато е в игра.... в последните му сезони в Испания, "мъчи" в буквален смисъл.
Така че, примерът за симулативна игра на уелсеца е адски неудачен. Просто явно толкова си може в момента.
Така че, примерът за симулативна игра на уелсеца е адски неудачен. Просто явно толкова си може в момента.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- JackPackage
- Контакти:
Furious_Monk написа:Паце, какъв цирк го играе... той си е подал официално документите.... трябвало е да го направи много по-рано... ами тогава пък щеше да излезе теорията, че Меси първи напуска потъващия кораб и не играе на 100%... значи изобщо не е играл за Барселона през най-трудните им моменти.
И аз съм съгласен с мнението на Монка по-скоро пред това на Сър Гроучо и Пацето
Ако Меси им беше пратил факса юни (след като цял сезон е казвал на бок Барто за напускането) щеше да излезе че са загубили титлата и са ги касирали в ШЛ, щото Меси се е пазил за следващия си отбор, не си давал зор, паднал е морала на отбора и т.н.
Ако беше веднага след мача с Байерн щеше да изглежда прекалено емоционално и необмислено решение и пак щеше да го подхванат феновете, така че правилно изчака за мен
А и не е преговарял с отбори по средата на сезона като Гризман
Проблема на Барса е много голям в момента - нямат пари за играчи, задържат играч на който ще платят 100 млн за една година, да играе нещастен при тях, същевременно нидерландският гений с идването заяви: Суарез, Ракитич, Видал, Алба и тоя и оня не ми трябват, не ги искам - последствията от това:
- Ракитич е продаден за 1.5 млн
- Суарез ще премине без пари (в най-добрия случай 2-3 млн) в Юве
- Конте иска Видал, но без пари, след като е обявен за ненужен
От трима титуляри Барса ще получи макс 5 млн евра.... същевременно Байерн връща непотребния Хави Мартинез на Билбао за 10-12 млн евра
Не Меси, ами и Брайтуайт едва ли ще иска да играе под ръководството на такива пъпеши
По-добре Барса да върна Субисарета да им прави трансферите, ей Богу, тва Петричев продава по-добре от тях
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Ако Меси им беше пратил факса юни (след като цял сезон е казвал на бок Барто за напускането) щеше да излезе че са загубили титлата и са ги касирали в ШЛ, щото Меси се е пазил за следващия си отбор, не си давал зор, паднал е морала на отбора и т.н.
Може па и да така да станеше. Но за мен по-раното обявяване е по-правилно. Ако е взел решението до зимната пауза, обявява го на зимната пауза примерно и така.
Как да е. Меси е дал толкова много на Барселона и феновете, а сега ръководството го държи насила в клуба, след като футболистът ясно заявява своето желание да напусне
Може би феновете трябва да помогнат на своя капитан и да протестират пред ръководството в ползва на неговото освобождаване