Има какво да се гледа и мачовете ще са много интересни.
Ще видим и УЕФА как ще подреди часовете на срещите , сега се надявам Айнтрахт да продължи.
Лига Европа (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа (2019-20)
Udoji90 написа:И за мен испанско-италианските сблъсъци сякаш са най-интригуващи. За разлика обаче от разписалите се над мен, аз меко казано не харесвам Рейнджърс (въпреки че харесвам Джерард), тъй като в Шотландия съм за Селтик (покрай Ст. Петров). В същото време вчера изгоряха бая отбори, които харесвам, а от оцелелите най-много ме кефят Леверкузен, така че силно се надявам те да продължат, но хич не съм убеден, че ще успеят. Общо взето и двата тима в тази двойка ме изненадаха с това, че в предишния кръг биха португалските и в двата мача. (И то при положение че Порто почти догониха в Бенфика в първенството, а пък Брага биха и Порто, и Бенфика като гости след Нова година.)
Не е толкова изненадващо, не забравяй, Глазгоу Рейнджърс не загубиха от драконите в групите, като ги биха в Шотландия, а в Португалия завършиха на равно.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Иска ми се да спечели немски отбор.
В последните години все печели испански или английски тим. За последно Порто през 2011 е победител от различна националност от двете , които посочих в предишното изречение.
Германски отбор не е печелил от 1997 , а италиански от 1999.
В последните години все печели испански или английски тим. За последно Порто през 2011 е победител от различна националност от двете , които посочих в предишното изречение.
Германски отбор не е печелил от 1997 , а италиански от 1999.
Round of 16: first legs
12 March, 19:55
İstanbul Başakşehir vs Copenhagen
Sevilla vs Roma
Eintracht Frankfurt vs Basel
LASK vs Manchester United
12 March, 22:00
Internazionale Milano vs Getafe
Olympiacos vs Wolves
Rangers vs Leverkusen
Wolfsburg vs Shakhtar Donetsk
Round of 16: second legs
19 March, 19:55
Getafe vs Internazionale Milano
Wolves vs Olympiacos
Leverkusen vs Rangers
Shakhtar Donetsk vs Wolfsburg
19 March, 22:00
Copenhagen vs İstanbul Başakşehir
Roma vs Sevilla
Basel vs Eintracht Frankfurt
Manchester United vs LASK
Аз май не съм се записвал в темата.
Първо искам да изразя възмущението си как може играчите на Порто да петнят с изявите си снощи името на този голям европейски клуб! Държаха се като някакви първобитни диваци и сякаш мислеха, че футболът е преди всичко бойно изкуство с елементи на актьорско майсторство. Ама защо да обиждам и бойните изкуства? Винаги са ми били по-симпатични от Бенфика, но сега силно ще им стискам палци да не спечелят титлата и да не се класират за ШЛ през лятото.
Сега за жребия.
Бих казал че съм съгласен с голяма част от мненията.
Единият финалист мисля че ще бъде излъчен от испано-италианските сблъсъци, предизвикващи може би най-голям интерес, а другият предполагам и се надявам да е немски отбор. Интер и Хетафе изглеждат в по-добра форма от представящите се под стандартите си Севиля и Рома, които обаче едва ли някой би ги отписал.
От германските отбори най-солидни, в най-добра форма и с най-широк състав са Леверкузен, Айнтрахт са в преход, но са запазили много от играта си от миналия сезон, когато оставиха сериозна следа в турнира, в БЛ положението е "могат да бият всеки, както и да паднат от всеки", но са един от малкото немски отбори които са способни успешно да концентрират силите си на определен фронт. Волфсбург отстъпват като селекция на Айнтрахт и Леверкузен, но пък резултатите им до момента в ЛЕ са впечатляващи.
Юнайтед предизвиква интереса на доста хора, които биха го причислили сред фаворитите, но ми се струва че срещу Севиля, Интер, Хетафе, Леверкузен, Уулвърхемптън, Айнтрахт и Базел би имал проблеми.
Първо искам да изразя възмущението си как може играчите на Порто да петнят с изявите си снощи името на този голям европейски клуб! Държаха се като някакви първобитни диваци и сякаш мислеха, че футболът е преди всичко бойно изкуство с елементи на актьорско майсторство. Ама защо да обиждам и бойните изкуства? Винаги са ми били по-симпатични от Бенфика, но сега силно ще им стискам палци да не спечелят титлата и да не се класират за ШЛ през лятото.
Сега за жребия.
Бих казал че съм съгласен с голяма част от мненията.
Единият финалист мисля че ще бъде излъчен от испано-италианските сблъсъци, предизвикващи може би най-голям интерес, а другият предполагам и се надявам да е немски отбор. Интер и Хетафе изглеждат в по-добра форма от представящите се под стандартите си Севиля и Рома, които обаче едва ли някой би ги отписал.
От германските отбори най-солидни, в най-добра форма и с най-широк състав са Леверкузен, Айнтрахт са в преход, но са запазили много от играта си от миналия сезон, когато оставиха сериозна следа в турнира, в БЛ положението е "могат да бият всеки, както и да паднат от всеки", но са един от малкото немски отбори които са способни успешно да концентрират силите си на определен фронт. Волфсбург отстъпват като селекция на Айнтрахт и Леверкузен, но пък резултатите им до момента в ЛЕ са впечатляващи.
Юнайтед предизвиква интереса на доста хора, които биха го причислили сред фаворитите, но ми се струва че срещу Севиля, Интер, Хетафе, Леверкузен, Уулвърхемптън, Айнтрахт и Базел би имал проблеми.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Udoji90
- Контакти:
Fbf написа:Udoji90 написа:И за мен испанско-италианските сблъсъци сякаш са най-интригуващи. За разлика обаче от разписалите се над мен, аз меко казано не харесвам Рейнджърс (въпреки че харесвам Джерард), тъй като в Шотландия съм за Селтик (покрай Ст. Петров). В същото време вчера изгоряха бая отбори, които харесвам, а от оцелелите най-много ме кефят Леверкузен, така че силно се надявам те да продължат, но хич не съм убеден, че ще успеят. Общо взето и двата тима в тази двойка ме изненадаха с това, че в предишния кръг биха португалските и в двата мача. (И то при положение че Порто почти догониха в Бенфика в първенството, а пък Брага биха и Порто, и Бенфика като гости след Нова година.)
Не е толкова изненадващо, не забравяй, Глазгоу Рейнджърс не загубиха от драконите в групите, като ги биха в Шотландия, а в Португалия завършиха на равно.
О, да, съвсем не съм го забравил. Изненадващото за мен беше, че спечелиха И ДВАТА мача. Аз очаквах най-много победа и Х като с Порто. Да не говорим, че и Рейнджърс, и Байер биха минимално у дома в първите срещи и при това положение ми изглеждаше не много вероятно да спечелят и навън.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Все още не мага да храносмилам отпадането на Арсенал. Първите три мача с Малкия Пеп играха футбол и ми върнаха надеждите, че ще се борят за ШЛ и пак се върнаха в познатото си житие и битие.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Udoji90
- Контакти:
Няма нищо толкова за храносмилане. Кондиционната подготовка на Арсенал явно е била сбъркана още през лятото и с течение на сезона все по-често отборът издиша в мачовете след първите 60-70 минути. Вината за това следва да е на Емери и щаба му по онова време, но резултатът е, че сега трябват доста ротации, а Артета не прави достатъчно. След паузата в първенството отборът беше свеж срещу Нюкасъл и в Гърция. Срещу Евертън вече си пролича умора, а в четвъртък очаквано в играта нямаше никакъв тонус. На някои играчи това им беше 4-ти пореден мач, на други беше 3-ти от 4-те споменати. Още като видях, че съставът е почти същият като с Евертън, ми стана ясно, че ще берем ядове.
- KOPScousers
- Контакти:
Истината е, че Арсенал отново изпусна последния влак за ШЛ. В първенството определено има прогрес, но все още им предстоят доста тежки мачове и лично аз не бих ги смятал като реален претендент за Топ 5. Според мен Тотнъм и Юнайтед остават фаворити за 5-тото място и до голяма степен мачът им в Лондон ще изиграе основна роля в края на сезона за това кой ще е в ШЛ.
Жалко за Арсенал, искаше ми се да спечелят ЛЕ миналия сезон, този също. Очаквах сега да имат по-голям успех, най-малкото защото сега няма изявен фаворит, какъвто беше Челси миналия сезон, колкото и силни да изглеждат отбори като Интер и Леверкузен.
Жалко за Арсенал, искаше ми се да спечелят ЛЕ миналия сезон, този също. Очаквах сега да имат по-голям успех, най-малкото защото сега няма изявен фаворит, какъвто беше Челси миналия сезон, колкото и силни да изглеждат отбори като Интер и Леверкузен.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Аз пък смятах, че през този сезон шансовете са далеч по-малки, тъй като играехме доста по-силно през миналия. Сега конкуренцията в турнира не е по-слаба от миналогодишната. Все пак при всички положения трябваше да се представим по-добре, но за ШЛ реални шансове не сме имали в почти нито един момент.