Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот ivan56 » 20 юни 2019 16:03

KOPScousers написа:
ivan56 написа:Тотал щета. :shock:
Да идват санитарите и да приготвят от белите ризи без ръкави.
Бати и измисленият герой, време е да посити бананоновите острови за по дълго време.

Ванка, липсват ми споровете ни ала "докери и чаршафи", честно. :lol: Тоя ми срути самочувствието, мамка му. :evil:

Е, ние се бъзикаме в рамките на нормалното и без лични обиди, тоя е извън пътя.
Напомня ми на един друг измислен герой( не мога да се сетя ника му), пак фен на отцепниците, който пишеше преди.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 20 юни 2019 16:08

Тихия, пробвай с това (само за дозировката не гледай какво пише, удри смело едно 8-12 флакончета, три пъти дневно, преди да включиш компа). Ако не помага - ш'трябва да те приспят, съжалявам...
Изображение

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 20 юни 2019 18:33

Забелязъл съм, че по - голямата част от феновете на Барцилона( Стоичков) са тотал щета. Дали е от ниската им средна възраст, дали е от 3 те поредни, които докараха по - голямата част до състояния на транс не знам. Във всеки форум, в който пишат фенове на различни отбори се забелязва тази тенденция. Ако някой има наблюдения нека ги сподели.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 20 юни 2019 19:14

ivan56 написа:Е, ние се бъзикаме в рамките на нормалното и без лични обиди, тоя е извън пътя.
Напомня ми на един друг измислен герой( не мога да се сетя ника му), пак фен на отцепниците, който пишеше преди.

[offtopic]meganfox ? :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юни 2019 19:35

Някои хора някак си са получили достъп до интернет от едно лечебно заведение. Трябва май да звъннем на началника да затегне коланите там, че нещата са много зле. :mrgreen:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 юни 2019 20:03

RM3313 написа:Забелязъл съм, че по - голямата част от феновете на Барцилона( Стоичков) са тотал щета. Дали е от ниската им средна възраст, дали е от 3 те поредни, които докараха по - голямата част до състояния на транс не знам. Във всеки форум, в който пишат фенове на различни отбори се забелязва тази тенденция. Ако някой има наблюдения нека ги сподели.

[offtopic]Аз мога да ти го обясня, но ще прозвучи малко обидно за тях. Защото "подобното, привлича подобно". На този подсъзнателен принцип работят човешките взаимоотношения и интереси. Значи, ако ти си свестен, добър, интелигентен човек, по-голямата част от обкръжението ти, тези с които си приятел и поддържаш близки отношения, ще са сравнително подобни на теб.

Същото е и при избора на отбор, подсъзнателната му част. Значи аз съм нормален фен на футбола, който цени преди всичко честната, спортсменска игра и мъжкото поведение на терена. Значи, няма как, по абсолютно никакъв начин да ме привлече отбор, който е тотално интегрирал в себе си циркаджийската игра, симулациите, циганиите на терена. Такъв съм и в живота - значии имам си супер много недостатъци, но не съм циркаджия или клоун. Затова, няма как да имам симпатии към отбор като Барселона, ако ще не един, ами 20 Месита да играят в него и да имат по 100 победи на сезон.
Забелязал ли си го по форумите начина им на поведение на много от феновете на Барселона - циркаджии, дразнители, провокатори, цигании. А сега сещаш ли се голяма концентрация на играчи с подобно поведение на едно място - Суарез, Бускетс, Пике, преди това Алвеш, Неймар и т.н. и т.н. Е, дойдохме си на думата нали - подобното привлича подобно. Много от тях са такива и в живота, наистина страшно много такива фенове на Барселона познавам, където простотията, циганията и селящината заемат сравнително значима роля в характера, което си е направо стряскащо за мен.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 21 юни 2019 11:27

bubka написа:
RM3313 написа:Забелязъл съм, че по - голямата част от феновете на Барцилона( Стоичков) са тотал щета. Дали е от ниската им средна възраст, дали е от 3 те поредни, които докараха по - голямата част до състояния на транс не знам. Във всеки форум, в който пишат фенове на различни отбори се забелязва тази тенденция. Ако някой има наблюдения нека ги сподели.

[offtopic]Аз мога да ти го обясня, но ще прозвучи малко обидно за тях. Защото "подобното, привлича подобно". На този подсъзнателен принцип работят човешките взаимоотношения и интереси. Значи, ако ти си свестен, добър, интелигентен човек, по-голямата част от обкръжението ти, тези с които си приятел и поддържаш близки отношения, ще са сравнително подобни на теб.

Същото е и при избора на отбор, подсъзнателната му част. Значи аз съм нормален фен на футбола, който цени преди всичко честната, спортсменска игра и мъжкото поведение на терена. Значи, няма как, по абсолютно никакъв начин да ме привлече отбор, който е тотално интегрирал в себе си циркаджийската игра, симулациите, циганиите на терена. Такъв съм и в живота - значии имам си супер много недостатъци, но не съм циркаджия или клоун. Затова, няма как да имам симпатии към отбор като Барселона, ако ще не един, ами 20 Месита да играят в него и да имат по 100 победи на сезон.
Забелязал ли си го по форумите начина им на поведение на много от феновете на Барселона - циркаджии, дразнители, провокатори, цигании. А сега сещаш ли се голяма концентрация на играчи с подобно поведение на едно място - Суарез, Бускетс, Пике, преди това Алвеш, Неймар и т.н. и т.н. Е, дойдохме си на думата нали - подобното привлича подобно. Много от тях са такива и в живота, наистина страшно много такива фенове на Барселона познавам, където простотията, циганията и селящината заемат сравнително значима роля в характера, което си е направо стряскащо за мен.[/offtopic]

Те все горките са онеправдани, клетници, ощетени от съдбата, съдиите, Франкича, Перешчето, Фифа, Уефа, извънземните, глобалното затопляне, винаги има "Ако" еди какво си, еди що си, изключителни мрънкачи. Като бият отварят усти като черни дупки, като падат не можеш да видиш жив фен, други такива просто няма.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 21 юни 2019 11:40

RM3313 написа:
bubka написа:

Те все горките са онеправдани, клетници, ощетени от съдбата, съдиите, Франкича, Перешчето, Фифа, Уефа, извънземните, глобалното затопляне, винаги има "Ако" еди какво си, еди що си, изключителни мрънкачи. Като бият отварят усти като черни дупки, като падат не можеш да видиш жив фен, други такива просто няма.

Само да добавя пропуските на ШИБАНИЯ Дембеле за 5:0 и окончателния "game over". :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 21 юни 2019 11:54

Па кой им е крив, че изръсиха 120м. за мързеливото маймунче, ми не картотекираха Попа? :lol:

Ай стига сме обсъждали този отбор с периферна (в последните 4 години) функция в ШЛ. Нали живеем в настоящето?

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 21 юни 2019 18:38

И да не забравяме, че Валверде е олигофрен, а Алба подари 2 гола.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Архив”