RM3313 написа:Забелязъл съм, че по - голямата част от феновете на Барцилона( Стоичков) са тотал щета. Дали е от ниската им средна възраст, дали е от 3 те поредни, които докараха по - голямата част до състояния на транс не знам. Във всеки форум, в който пишат фенове на различни отбори се забелязва тази тенденция. Ако някой има наблюдения нека ги сподели.
[offtopic]Аз мога да ти го обясня, но ще прозвучи малко обидно за тях. Защото "подобното, привлича подобно". На този подсъзнателен принцип работят човешките взаимоотношения и интереси. Значи, ако ти си свестен, добър, интелигентен човек, по-голямата част от обкръжението ти, тези с които си приятел и поддържаш близки отношения, ще са сравнително подобни на теб.
Същото е и при избора на отбор, подсъзнателната му част. Значи аз съм нормален фен на футбола, който цени преди всичко честната, спортсменска игра и мъжкото поведение на терена. Значи, няма как, по абсолютно никакъв начин да ме привлече отбор, който е тотално интегрирал в себе си циркаджийската игра, симулациите, циганиите на терена. Такъв съм и в живота - значии имам си супер много недостатъци, но не съм циркаджия или клоун. Затова, няма как да имам симпатии към отбор като Барселона, ако ще не един, ами 20 Месита да играят в него и да имат по 100 победи на сезон.
Забелязал ли си го по форумите начина им на поведение на много от феновете на Барселона - циркаджии, дразнители, провокатори, цигании. А сега сещаш ли се голяма концентрация на играчи с подобно поведение на едно място - Суарез, Бускетс, Пике, преди това Алвеш, Неймар и т.н. и т.н. Е, дойдохме си на думата нали - подобното привлича подобно. Много от тях са такива и в живота, наистина страшно много такива фенове на Барселона познавам, където простотията, циганията и селящината заемат сравнително значима роля в характера, което си е направо стряскащо за мен.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]