Първа лига XXIII кръг: Дунав 2010 - ЦСКА-София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа лига XXIII кръг: Дунав 2010 - ЦСКА
Леле, леле! Каква поредна футболна драма с шампионски привкус!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- delqnski47
- Контакти:
Ясно е,че има стимул за Дунав.Само не знам защо такива отбори играят само когато ги стимулират.
Бе играй така всеки мач....ще отидеш напред в класацията.Ще стане интересно първенството...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
мили написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:Тоя тъпанар нашия капитан щеше(той Я направи де) да преебе отбора
Как ще преебе, нали Ганчев е платил?
Червен за Чорбата и жълт за оня техния.Само не знам каква ''дузпа'' бълнуваш.
Ха, интересен въпрос!
Удари с юмрук във вратарското поле!
По-чиста дузпа от това никой не може да направи!
Надявам се поне ДК да се сезира по видео и да го накажат с поне 2 мача, а Кабаков да се върне там, където беше преди този мач, но за поне година!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
delqnski47 написа:Ясно е,че има стимул за Дунав.Само не знам защо такива отбори играят само когато ги стимулират.Бе играй така всеки мач....ще отидеш напред в класацията.Ще стане интересно първенството...
Като Берое и Верея ли?
delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:Чорбаджийски беше за червен картон определено, но за дузпа е смешно да се говори , защото преди това имаше умишлен удар с лакът на играча на Дунав, което си е също червен картон и нарушение в полза на ЦСКА.
Това се опитвам да обясня,но тия от толкова пяна не могат да мислят...
Добре е поне веднъж да си чел правилника преди да коментираш . От тази по-чиста дузпа и червен картон не може да има.
Щом играта не е прекъсната,няма значение къде е топката. Дори това ,че нарушението не е станало при борба за топката е утежняващо вината обстоятелство.
През 2005г у нас имаше международен съдийски семинар . Като един от лекторите беше Колина(предполагам нямаш претенции ,че си по-запознат с правилника от него). Едновременно имаше и европейска юношески квалификации на набор 1988. В решителния мач на нашите мисля ,че беше срещу Беларус,но това не е важно. Малко преди края топката беше пред вратата на другия отбор в нашето наказателно поле лежеше футболист на другия отбор. Нещо си размениха с Ник.Михайлов и се сбутаха и нашия го удари. Съдията извади червен картон на Н.Михайлов и отсъди дузпа . След мача Колина поздрави съдията за отсъждането и го посочи като единствено правилното.
Между другото гола на ЦСКА е след умишлена игра с ръка на Каранга( ръката е стегната, ако е отпусната тя щеше да отскочи при удара).
За мен съдийството на Кабаков е скандално. и ако за гола може и да не е видял. То ситуацията с с Чорбаджийски е абсолютно умишлено действие. За мен този съдия трябва да бъде разследван за нерегламентирани отношения с ЦСКА-София и да бъде изхвърлен завинаги от съдийството..Примерно да бъде поставен на детектор на лъжата и ако се докаже нерегламентирани отношения с ЦСКА-София, клуба да бъде изхвърлен от професионалния футбол. Втори мач на този отбор , този съдия прави скандални отсъждания в полза на този отбор.
Много ми е интересно дали ще бъдат наказани по видеозапис Каранга и Чорбаджийски. Примерно в аналогична ситуация с Каранга ,М.Христов беше наказан в Бундеслигата с 8 мача

Между другото ,ако аз бях съдия на мача Лудогорец-Септември нямаше да свиря дузпа.
- Обичам Левски
- Контакти:
delqnski47 написа:Ясно е,че има стимул за Дунав.Само не знам защо такива отбори играят само когато ги стимулират.Бе играй така всеки мач....ще отидеш напред в класацията.Ще стане интересно първенството...
С 2 поредни победи бяха Дунав преди този мач,ама Кабаков им спря ентусиазма

- delqnski47
- Контакти:
honda написа:delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:Чорбаджийски беше за червен картон определено, но за дузпа е смешно да се говори , защото преди това имаше умишлен удар с лакът на играча на Дунав, което си е също червен картон и нарушение в полза на ЦСКА.
Това се опитвам да обясня,но тия от толкова пяна не могат да мислят...
Добре е поне веднъж да си чел правилника преди да коментираш . От тази по-чиста дузпа и червен картон не може да има.
Щом играта не е прекъсната,няма значение къде е топката. Дори това ,че нарушението не е станало при борба за топката е утежняващо вината обстоятелство.
През 2005г у нас имаше международен съдийски семинар . Като един от лекторите беше Колина(предполагам нямаш претенции ,че си по-запознат с правилника от него). Едновременно имаше и европейска юношески квалификации на набор 1988. В решителния мач на нашите мисля ,че беше срещу Беларус,но това не е важно. Малко преди края топката беше пред вратата на другия отбор в нашето наказателно поле лежеше футболист на другия отбор. Нещо си размениха с Ник.Михайлов и се сбутаха и нашия го удари. Съдията извади червен картон на Н.Михайлов и отсъди дузпа . След мача Колина поздрави съдията за отсъждането и го посочи като единствено правилното.
Между другото гола на ЦСКА е след умишлена игра с ръка на Каранга( ръката е стегната, ако е отпусната тя щеше да отскочи при удара).
За мен съдийството на Кабаков е скандално. и ако за гола може и да не е видял. То ситуацията с с Чорбаджийски е абсолютно умишлено действие. За мен този съдия трябва да бъде разследван за нерегламентирани отношения с ЦСКА-София и да бъде изхвърлен завинаги от съдийството..Примерно да бъде поставен на детектор на лъжата и ако се докаже нерегламентирани отношения с ЦСКА-София, клуба да бъде изхвърлен от професионалния футбол. Втори мач на този отбор , този съдия прави скандални отсъждания в полза на този отбор.
Много ми е интересно дали ще бъдат наказани по видеозапис Каранга и Чорбаджийски. Примерно в аналогична ситуация с Каранга ,М.Христов беше наказан в Бундеслигата с 8 мача.
Между другото ,ако аз бях съдия на мача Лудогорец-Септември нямаше да свиря дузпа.
Оф...айде дойде човека с романите.
Преди това имаше лакът и нарушение за нас...една пета от секундата.Дузпа грънци
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Втори жълт за Каранга сега?
Кашчей написа:мили написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:Тоя тъпанар нашия капитан щеше(той Я направи де) да преебе отбора
Как ще преебе, нали Ганчев е платил?
Червен за Чорбата и жълт за оня техния.Само не знам каква ''дузпа'' бълнуваш.
Ха, интересен въпрос!
Удари с юмрук във вратарското поле!
По-чиста дузпа от това никой не може да направи!
Надявам се поне ДК да се сезира по видео и да го накажат с поне 2 мача, а Кабаков да се върне там, където беше преди този мач, но за поне година!
Каква година, има юмруци в лицето и жълт картон?
ЗАВИНАГИ вън от съдийството.
- damyanov1963
Как беше - Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов!!!
Цитирам един известен футболен коментатор

Цитирам един известен футболен коментатор

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч