Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 21 сеп 2016 22:58

Ozzimozzi написа:
GOLEADOR написа:Някой знае ли програмата на ЦСКА в Б група и кога е мача с Локомотив?Сигурен съм,че Локото няма да си тръгнат с трите точки от него,щото за разлика от 1-я тим там си имат треньор. ;)

Не че имат много общо мачовете за купата и първенството :)

Ако треньора на дубъла направи същите грешки като Йорданеску , общото между мачовете ще е крайния резултат.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

venom

Мнениеот venom » 21 сеп 2016 23:17

GOLEADOR написа:
Ozzimozzi написа:
GOLEADOR написа:Някой знае ли програмата на ЦСКА в Б група и кога е мача с Локомотив?Сигурен съм,че Локото няма да си тръгнат с трите точки от него,щото за разлика от 1-я тим там си имат треньор. ;)

Не че имат много общо мачовете за купата и първенството :)

Ако треньора на дубъла направи същите грешки като Йорданеску , общото между мачовете ще е крайния резултат.

Много лош стил на игра имаме при Йорданеску, никакво нападение през центъра, само някакви центрирания от фланговете в наказателното поле, които не водят до нищо, в най-добрия случай до някой карамбол. Трябва повече ранообразие, в тоя мач направихме две свестни атаки през центъра и от едната вкарахме гол, от другата ударихме греда. В последните 4 мача почти нямаме положения за гол.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 22 сеп 2016 00:35

Ясно е, че не Йорданеску забърка тази каша с представителния ни отбор. Но не виждам той да промени абсолютно нищо, поне не към добро. А днес хем се оправдава, хем ни занимава с егото си. Аз тва, аз онова. Какво аз бе, едно второ место у Румъния, кво е тва самочувствие.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 сеп 2016 09:25

ivo55 написа:Ясно е, че не Йорданеску забърка тази каша с представителния ни отбор. Но не виждам той да промени абсолютно нищо, поне не към добро. А днес хем се оправдава, хем ни занимава с егото си. Аз тва, аз онова. Какво аз бе, едно второ место у Румъния, кво е тва самочувствие.

Тоя нз къде се намира и къде е попаднал.
А самочувствието му е до небето :lol:
Футболистите го бойкотират... ние при него вместо да тръгнем нагоре, тръгнахме надолу.
При Ицо Янев си бяхме къде, къде по-добре.
@ Трябва човек с характер и твърда ръка да влезе в съблекалнята и да ги стегне тия разглезени манекени.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 22 сеп 2016 10:00

Щом д-р Стоичков го е препоръчал - значи е голям треньор. Ръцете горе от него!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 сеп 2016 14:24

ivo55 написа:Ясно е, че не Йорданеску забърка тази каша с представителния ни отбор. Но не виждам той да промени абсолютно нищо, поне не към добро. А днес хем се оправдава, хем ни занимава с егото си. Аз тва, аз онова. Какво аз бе, едно второ место у Румъния, кво е тва самочувствие.

Еди има самочувствие до небето без покритие. Ако не е баща му нямаше и да го знаят него.
Какво е постигнал? Нищо. Работил като помощник-треньор в Стяуа и още няколко средняци.
ЦСКА не е училище за треньори... :!:

@ Ще кажа, че това е първа грешка на ръководството от както са поели рула!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2016 17:09

Teo написа:

Еди има самочувствие до небето без покритие. Ако не е баща му нямаше и да го знаят него.
Какво е постигнал? Нищо. Работил като помощник-треньор в Стяуа и още няколко средняци.
ЦСКА не е училище за треньори... :!:

@ Ще кажа, че това е първа грешка на ръководството от както са поели рула!

Ваш СтоЮ къде беше работил преди да ви поеме за първи път? Не като помощник, а като старши къде е работил? Христо Янев какви успехи имаше преди да поеме мъртвият вече ЦСКА миналата година? Колко хора у нас знаеха нещо за Феро, за Херо, преди да направят фурорите си с Литекс и Нефтохимик?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 23 сеп 2016 15:02

Ето това казва Гриша Ганчев по темата:
"Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску НЯМА да бъде сменян! Нито един клуб в света не сменя треньори на всеки 3 кръга. Йорданеску има поставени задачи, има и срок, в който да ги изпълни. И този срок не е месец или два. Това, че ЦСКА отпадна от купата на България е тежко изживяване, но не и фатално. Фаталното можеше да се случи преди няколко месеца.
Обещахме ремонти на стадион и база - ето ги вървят с пълна сила.
Обещахме да направим всичко възможно, за да преобърнем представите за ЦСКА у нас като съмнителна фирма - ето ги спонсорите и новите ни международни партньори пред вас. А ще има и още.
Обещахме да увеличим заплатите на невидимите хора в ЦСКА, на които се крепи клуба - направихме го.
Обещахме в Борисовата градина повече пари на играчи да не се бавят - факт е.
Обещахме повече родители да не плащат пари, за да тренират децата им в ЦСКА - постигнахме го.
Обещахме да изчистим отношенията на ЦСКА с две институции, в които клубът ни бе тотално дискредитиран - вече имаме разрешение да картотекираме от ФИФА, а от УЕФА знаем, че няма проблем да играем в евротурнирите.
В най-скоро време ще видите колко огромен обем работа бе свършен още по новия сайт, телевизия, маркетина и други важни неща.
Всичко свършено дотук, е много по-важно от една купа! Затова няма да позволим никой и по никакъв начин да ни се качва на главата. Нито медии, нито ветерани, нито експерти, нито дори фенове.
Отборът наистина не се представя добре, но повярвайте, ще бъде силен. Обещали сме го и ще го изпълним! Както изпълнихме всеки поет ангажимент към ЦСКА до момента. Единственото, което може да ни демотивира е точно това, което се случва в момента - един загубен трофей да накара хората да забравят къде бяхме преди една година, да не помнят, че дори това лято ЦСКА бе на 24 минути от погребението.
Болката от отпадането за купата е голяма. Но точно болката показва и нещо друго, защото болка изпитват само живите. ЦСКА е жив и това дразни враговете му! Доказва го и екзалтацията им след отпадането ни в "Надежда". Това, че всички коментират ЦСКА, а никой не обелва дума за провалите на Берое и Славия, е позитивът от едно отпадане. Никой нямаше да говори за ЦСКА, ако не го възприемаше за онзи клуб, от който някога се е страхувал.
Оставете ни пак да направим ЦСКА отбор, от който да се страхуват. Загубата в "Надежда" няма да е последната. Но ще е последната, от която ще ви е срам! Защото и ние не искаме да ни е срам. А повярвайте, ние имаме много повече мотиви да не искаме да се срамуваме.
И последно - не си пожелавайте отново треньори, които фигурират в документите по фалита на ЦСКА. След 4-5 месеца тези документи ще бъдат достъпни и всеки може да види колко струват 6 поредни победи. Ние такава цена няма да платим, защото искаме ЦСКА жив.
Ако искате и вие това - мястото ви е на Армията"! Когато вие сте силни и сте с нас, няма как ние да сме слаби."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2016 15:26

Моля ви,не сменяйте Йорданеску!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пълно доверие!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 23 сеп 2016 17:23

blue avalanche написа:Моля ви,не сменяйте Йорданеску!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пълно доверие!!! :mrgreen:

Вие от Сухата река много ги разбирате треньорите! Нали дедо Люпко беше агент на Гришата? Какво стана? :lol:

Върни се в “Архив”