ЕМИЛ написа:delqnski47 написа:1982 написа:Ами, тъпо е, да, точно в унисон с вашата тъпотия да убиете ЦСКА и пребоядисате някакво чуждо отборче, Съни.
Първо,никой тук не е убивал ЦСКА и не е искал да се стига до това положение.Второ,ЦСКА ще се спаси с пари....а не с ''любов'' ''чест'' и т.н...тези работи не плащат дългове.Плащат ги парите.Но пари няма и никой няма да се навие да дава милиони,само защото сме много хубави.Това е положението.И стига се обвинявахте един друг.Всеки прави избор в своя живот и има право да го направи.А дали греши или не ще се види малко по нататък,а не сега.Не случайно аз лично съм в изчакващо положение и съм неутрален.Не бръщолевя глупости след всяка вест,новина,''извънредно положение'' и т.н.
Баш си си припознавач и ти .Евала на Васконти и Сашо набора 1982 .Те са цесекари .
Емиле,аз какъв съм ти най малко ще знаеш,гостенино в подфорум ЦСКА.Ролята ти на тебе е да си от вечния опонент и да показваш мускули срещу нас когато дойде време за дерби.Друга роля нямаш.Разните там ''откровени'' и ''чистосърдечни'' ронения на сълзи,които напоследък правите от другия лагер за ЦСКА знаеш ли къде ще си ги сложите?До оня ден бяхме ''комунисти'' и ''прасета'',сега изведнъж станахме ''цесекари''.Емиле,гледай си отбора и си запази лицемерщините...