НБА 2015-16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: НБА 2015-16

Мнениеот AnalBreaker » 16 апр 2016 09:55

Изток

Кливлънд - Дитройт 4:1
Торонто - Индиана 4:2
Маями - Шарлът 4:3
Атланта - Бостън 2:4

Запад
Голдън Стейт - Хюстън 4:2
Сан Антонио - Мемфис 4:1
Оклахома - Далас 4:2
Клипърс - Портланд 4:2
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 16 апр 2016 11:00

Drunken_Master написа:
1982 написа:Последният мач на Коби беше пародия и подигравка с баскетбола, не мисля, че подобен цирк беше нужен.

Е то беше ясно,че всичко живо ще му подава,но и не мисля,че Джаз са "легнали",защото се бореха за плейофи с Рокетс...
Криво-ляво все пак довлачи Лейкърс до изненадващата победа... :))))))

Джаз нямаха шансове за плейофите след победата на Рокетс, постигната малко по- рано през вечерта.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2016 17:42

1982 написа:
Drunken_Master написа:Е то беше ясно,че всичко живо ще му подава,

Е, ясно де, ама все пак - 50 стрелби от игра и 12 от фаула, общо 62 в един-единствен мач ...... това си е пародия на баскетбол отвсякъде, Коби бе велик играч и не мисля, че бе нужен подобен цирк на изпроводяк, мое лично мнение, де, щото гледам повечето коментатори и фенове го хвалят за тея 60 точки .... макар че лично аз не виждам нищо феноменално в това да вкараш 60 точки със 62 стрелби.

Интересно ми е с каква цел споделяш твоето негативно мнение? Да влошиш настроението на някого? Някакво положително следствие от мнението си виждаш ли? Поне си казал, че е твое лично мнение. Мен пък това ми хареса. Та това е последният мач на Кобе. Специално станах в 5 и 30 да го гледам, защото искам да видя любимият си играч за последен път. Ако имах пари щях да отида до Лос Анджелис да го гледам. И да, исках да видя точно това-да вкарва, да направи някой нов рекорд, да покаже, че все още не е за отписване. И естествено това ми хареса. Да, нормално е съотборниците му да му подават-една победа повече или по-малко за Лейкърс на този етап няма никакво значение, но защо да не направят нещо хубаво за хората и за Кобе? И да, споделям мнението на колегата над теб-Юта си играеха стабилно и не му правеха реверанси и пътеки, за да вкара повече. Теб не ти харесвало-не си фен, нито на Лейкърс, нито на Кобе-тогава какво значение има за теб? Понякога наистина някои хора могат да ме учудят... Но тези качества по хората ходели съм чувал. ;)
П.П. Благодаря на riddler за полезната информация ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 18:46

Казах си мнението, защото такова ми е мнението, нещо се опитваш да ми забраняваш да си изразявам позицията ли ??

И, не, нямал съм за цел никого да дразня, ако ти се дразниш, че някой не е на твоето мнение, твой си проблем. Щом за теб е нормално един играч да стреля над 60 пъти към коша в един мач, ОК, за мен пък не е, какъв ти е проблемът ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2016 20:05

1982 написа:Казах си мнението, защото такова ми е мнението, нещо се опитваш да ми забраняваш да си изразявам позицията ли ??

И, не, нямал съм за цел никого да дразня, ако ти се дразниш, че някой не е на твоето мнение, твой си проблем. Щом за теб е нормално един играч да стреля над 60 пъти към коша в един мач, ОК, за мен пък не е, какъв ти е проблемът ??!

Естествено, че не забранявам нищо. Нито имам това право, нито пък възможност. :lol: Пък и не сме измислен комунизъм все още. Къде видя такова нещо? :shock: Попитах те за смисъла на писанията ти. Това че имаш мнение е ясно и не е нещо лошо. Въпросът е да се замисляш, когато го пишеш и какво следствие очакваш. Мен, нито ще ме подразниш, нито ще ме обидиш-Кобе не ми е роднина, нито пък ти. ;) Но за съжаление има хора, в които такива мнения предизвикват отрицателни емоции и сигурно си го забелязал в темите за Гришо. Затова и не виждам смисъл от мнение, от което не следва нищо положително, да не говорим за основанията ти. Какъв бил смисълът да стреля 60 пъти-ти може да не виждаш смисъл, но това е краят на една 20-годишна кариера на един много обичан и уважаван баскетболист-сега може би ще видиш смисълът. Правил го е-още помним рекорда му срещу Торонто, защо да не ни върне към този момент? Както и да е-вероятно няма да разбереш какво ти пиша, но не пречи да опитам. ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 20:17

Пич, пиша ти го за последно - просто изразявам мнението си, не очаквам никакви следствия, нито целя да дразня някого, ти направи световен проблем от моето мнение. :mrgreen: :mrgreen:

Аз, например, тотално не споделям твоето мнение, но, както виждаш, не съм те цитирал и не оспорвам позицията ти, защо не мога и аз да имам виждане ?! :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 апр 2016 23:49

1982 написа:Пич, пиша ти го за последно - просто изразявам мнението си, не очаквам никакви следствия, нито целя да дразня някого, ти направи световен проблем от моето мнение. :mrgreen: :mrgreen:

Аз, например, тотално не споделям твоето мнение, но, както виждаш, не съм те цитирал и не оспорвам позицията ти, защо не мога и аз да имам виждане ?! :lol: :lol:

[offtopic]Няма начин да обясниш на маймуна какво представляват черните дупки в космоса. Не мисля, че съм го обяснил сложно, но изглежда е над потенциала ти. Баеш си едно и също, което си знаеш. Дерзай ;)[/offtopic]
само Левски и България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 апр 2016 08:57

Само победата на "ястребите" върви срещу прогнозите ми в първите мачове 8-) Айзея Томас направи добър мач, но не успя да помогне да се избегне поражението :| Въпреки това смятам, че Бостън ще спечели серията ... Пол Джордж се завърна с гръм и трясък в плейофите, докато Кайл Лоури и ДеРозан май са направили неособено добър мач. Брадата със слаб мач - в Game 2 е поне с 30 точки :lol: Крис Пол с дабъл-дабъл срещу Портланд, там "ножиците" няма да имат ядове, според мен ... Новина номер 1 - Къри се контузи, дано не е тежко :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 апр 2016 10:43

Уж не бил тежко контузен, въпреки че е "под въпрос" за мач номер 2. Но Рокетс ще бъдат отстранени, дори и Къри да пропусне някой мач, вече за следващите етапи ще е нужен.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 апр 2016 10:50

nghcvth написа:Уж не бил тежко контузен, въпреки че е "под въпрос" за мач номер 2. Но Рокетс ще бъдат отстранени, дори и Къри да пропусне някой мач, вече за следващите етапи ще е нужен.

Хюстън имат доста слаба пейка :| Гледал съм ги няколко пъти и Брадата не може да си позволи да сяда задълго :roll: Колкото до следващия мач - там са Клипърс и се надявам, че няма да им е лесно на ГС 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”