Изток
Кливлънд - Дитройт 4:1
Торонто - Индиана 4:2
Маями - Шарлът 4:3
Атланта - Бостън 2:4
Запад
Голдън Стейт - Хюстън 4:2
Сан Антонио - Мемфис 4:1
Оклахома - Далас 4:2
Клипърс - Портланд 4:2
НБА 2015-16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: НБА 2015-16
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Drunken_Master написа:1982 написа:Последният мач на Коби беше пародия и подигравка с баскетбола, не мисля, че подобен цирк беше нужен.
Е то беше ясно,че всичко живо ще му подава,но и не мисля,че Джаз са "легнали",защото се бореха за плейофи с Рокетс...
Криво-ляво все пак довлачи Лейкърс до изненадващата победа...)))))
Джаз нямаха шансове за плейофите след победата на Рокетс, постигната малко по- рано през вечерта.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
1982 написа:Drunken_Master написа:Е то беше ясно,че всичко живо ще му подава,
Е, ясно де, ама все пак - 50 стрелби от игра и 12 от фаула, общо 62 в един-единствен мач ...... това си е пародия на баскетбол отвсякъде, Коби бе велик играч и не мисля, че бе нужен подобен цирк на изпроводяк, мое лично мнение, де, щото гледам повечето коментатори и фенове го хвалят за тея 60 точки .... макар че лично аз не виждам нищо феноменално в това да вкараш 60 точки със 62 стрелби.
Интересно ми е с каква цел споделяш твоето негативно мнение? Да влошиш настроението на някого? Някакво положително следствие от мнението си виждаш ли? Поне си казал, че е твое лично мнение. Мен пък това ми хареса. Та това е последният мач на Кобе. Специално станах в 5 и 30 да го гледам, защото искам да видя любимият си играч за последен път. Ако имах пари щях да отида до Лос Анджелис да го гледам. И да, исках да видя точно това-да вкарва, да направи някой нов рекорд, да покаже, че все още не е за отписване. И естествено това ми хареса. Да, нормално е съотборниците му да му подават-една победа повече или по-малко за Лейкърс на този етап няма никакво значение, но защо да не направят нещо хубаво за хората и за Кобе? И да, споделям мнението на колегата над теб-Юта си играеха стабилно и не му правеха реверанси и пътеки, за да вкара повече. Теб не ти харесвало-не си фен, нито на Лейкърс, нито на Кобе-тогава какво значение има за теб? Понякога наистина някои хора могат да ме учудят... Но тези качества по хората ходели съм чувал.

П.П. Благодаря на riddler за полезната информация

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Казах си мнението, защото такова ми е мнението, нещо се опитваш да ми забраняваш да си изразявам позицията ли ??
И, не, нямал съм за цел никого да дразня, ако ти се дразниш, че някой не е на твоето мнение, твой си проблем. Щом за теб е нормално един играч да стреля над 60 пъти към коша в един мач, ОК, за мен пък не е, какъв ти е проблемът ??!
И, не, нямал съм за цел никого да дразня, ако ти се дразниш, че някой не е на твоето мнение, твой си проблем. Щом за теб е нормално един играч да стреля над 60 пъти към коша в един мач, ОК, за мен пък не е, какъв ти е проблемът ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Казах си мнението, защото такова ми е мнението, нещо се опитваш да ми забраняваш да си изразявам позицията ли ??
Естествено, че не забранявам нищо. Нито имам това право, нито пък възможност.

само Левски и България
Пич, пиша ти го за последно - просто изразявам мнението си, не очаквам никакви следствия, нито целя да дразня някого, ти направи световен проблем от моето мнение.
Аз, например, тотално не споделям твоето мнение, но, както виждаш, не съм те цитирал и не оспорвам позицията ти, защо не мога и аз да имам виждане ?!

Аз, например, тотално не споделям твоето мнение, но, както виждаш, не съм те цитирал и не оспорвам позицията ти, защо не мога и аз да имам виждане ?!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Пич, пиша ти го за последно - просто изразявам мнението си, не очаквам никакви следствия, нито целя да дразня някого, ти направи световен проблем от моето мнение.![]()
![]()
Аз, например, тотално не споделям твоето мнение, но, както виждаш, не съм те цитирал и не оспорвам позицията ти, защо не мога и аз да имам виждане ?!![]()
[offtopic]Няма начин да обясниш на маймуна какво представляват черните дупки в космоса. Не мисля, че съм го обяснил сложно, но изглежда е над потенциала ти. Баеш си едно и също, което си знаеш. Дерзай

само Левски и България
Само победата на "ястребите" върви срещу прогнозите ми в първите мачове
Айзея Томас направи добър мач, но не успя да помогне да се избегне поражението
Въпреки това смятам, че Бостън ще спечели серията ... Пол Джордж се завърна с гръм и трясък в плейофите, докато Кайл Лоури и ДеРозан май са направили неособено добър мач. Брадата със слаб мач - в Game 2 е поне с 30 точки
Крис Пол с дабъл-дабъл срещу Портланд, там "ножиците" няма да имат ядове, според мен ... Новина номер 1 - Къри се контузи, дано не е тежко 

Леевски, оле

Уж не бил тежко контузен, въпреки че е "под въпрос" за мач номер 2. Но Рокетс ще бъдат отстранени, дори и Къри да пропусне някой мач, вече за следващите етапи ще е нужен.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Уж не бил тежко контузен, въпреки че е "под въпрос" за мач номер 2. Но Рокетс ще бъдат отстранени, дори и Къри да пропусне някой мач, вече за следващите етапи ще е нужен.
Хюстън имат доста слаба пейка

Леевски, оле