ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Сант Хулия по коя Телевизия
Daite link kadeto moje da se gleda online po neta ma4a 4e tuka nemame Bg.Tv. Mersi
- Red_champions
Mat написа:Daite link kadeto moje da se gleda online po neta ma4a 4e tuka nemame Bg.Tv. Mersi
Сега ще ти намерим

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
А после за реванша дали ще го дават по някоя телевизия или по интернет трябва да го издирвам? Знам, че е малко рано за реванша ама все пак 

- Red_champions
Mat написа:Daite link kadeto moje da se gleda online po neta ma4a 4e tuka nemame Bg.Tv. Mersi
Тук утре по някое време ще се появи линк,от който ще може да гледащ мача

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- Red_champions
DukeUnv написа:А после за реванша дали ще го дават по някоя телевизия или по интернет трябва да го издирвам? Знам, че е малко рано за реванша ама все пак
И реваншът ще е по Pro.bg

Red_champions написа:Mat написа:Daite link kadeto moje da se gleda online po neta ma4a 4e tuka nemame Bg.Tv. Mersi
Тук утре по някое време ще се появи линк,от който ще може да гледащ мачаhttp://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
ok 6te sledq temata za linka.Blagodarq
- Red_champions
Не,не.В този линк,който ти давам http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports ще се появи друг линк там-зависи от хората там и т.н и ще можеш да гледаш мача 

Red_champions написа:DukeUnv написа:А после за реванша дали ще го дават по някоя телевизия или по интернет трябва да го издирвам? Знам, че е малко рано за реванша ама все пак
И реваншът ще е по Pro.bg
Ок,мерси.

-
- Контакти:
Утре всички на стадион "Г.Аспарухов" да подкрепим любимия отбор !Само Левски !