Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Цветан Василев отговаря

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 13:21

Tommi написа:Не знам дали знаете, ама през 1997г. точно трима младежи изнасят 180 млн. лв. в чували от една банка. ;) Доказано. Така че... не се притеснявайте за тия 200 млн., вече са на сигурно място. :P

Аз ли бъркам или през 1997-а имаше купюри по 1000 лева, та да изнесеш 180 милиона в банкноти по 1000 и в банкноти по 100 не е едно и също :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 13:35

Кашчей написа:
Tommi написа:Не знам дали знаете, ама през 1997г. точно трима младежи изнасят 180 млн. лв. в чували от една банка. ;) Доказано. Така че... не се притеснявайте за тия 200 млн., вече са на сигурно място. :P

Аз ли бъркам или през 1997-а имаше купюри по 1000 лева, та да изнесеш 180 милиона в банкноти по 1000 и в банкноти по 100 не е едно и също :roll:

1 тон.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 12 юли 2014 13:38

Кашчей написа:
angelco77 написа:
veselinsk написа:
1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.

Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?

И до утре да му обясняваш,все тая.Свиня от кладенчова вода разбира ли?

Нне знам за свинята и водата, но явно канарчетата разбират от финанси и и кредити-всички до един в този форум. Питам се и то неведнъж, и не само в тази тема: дали щяха така да защитават Василев, ако беше собственик на Локото?!? Ти имаш ли идея по това мое чудене?

Разбираемо е,поне за мен,канарите да защитават Василев,както и щяха да плюят по него,ако беше собственик на Локо-факт,както казва Сандито. ;)
А дали разбират от финанси-не знам.Но ми се струва,че някои от тях споделят мнение че Ц.Василев далеч не е невинен,напротив-и той е в кюпа,разбира се.Опитват се да кажат че целия държавен апарат и отделни политици изкарват виновен само Василев,а според канарите това не е така-е тука съм съгласен с тях. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 13:47

angelco77 написа:
Кашчей написа:
angelco77 написа:
veselinsk написа:
1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.

Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?

И до утре да му обясняваш,все тая.Свиня от кладенчова вода разбира ли?

Нне знам за свинята и водата, но явно канарчетата разбират от финанси и и кредити-всички до един в този форум. Питам се и то неведнъж, и не само в тази тема: дали щяха така да защитават Василев, ако беше собственик на Локото?!? Ти имаш ли идея по това мое чудене?

Разбираемо е,поне за мен,канарите да защитават Василев,както и щяха да плюят по него,ако беше собственик на Локо-факт,както казва Сандито. ;)
А дали разбират от финанси-не знам.Но ми се струва,че някои от тях споделят мнение че Ц.Василев далеч не е невинен,напротив-и той е в кюпа,разбира се.Опитват се да кажат че целия държавен апарат и отделни политици изкарват виновен само Василев,а според канарите това не е така-е тука съм съгласен с тях. ;)

Кой беше собственик на банката? Кой е разрешавал такива кредити? Всяка банка има кредитни инспектори, но те дават мнение, а кой разрешава кредита накрая?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 12 юли 2014 14:02

Чисто техническото изнасяне едва ли е проблем. Има сигурно 100 начина да се прекарат парите. Такива суми не се теглят от касиерката на гишето, има си ВИП салони, теглещите си имат шофьори, охрана и множество бронирани автомобили. Тук интересния въпрос е откъде в банката е имало 100млн евро кеш и защо са ги дали на трето лице срещу разписка ? БНБ ли е подсигурила кеша и срещу какво обяснение и т.н. Много е съмнително това, но не в частта с изнасянето на парите.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 12 юли 2014 14:49

Logical person написа:Чисто техническото изнасяне едва ли е проблем. Има сигурно 100 начина да се прекарат парите. Такива суми не се теглят от касиерката на гишето, има си ВИП салони, теглещите си имат шофьори, охрана и множество бронирани автомобили. Тук интересния въпрос е откъде в банката е имало 100млн евро кеш и защо са ги дали на трето лице срещу разписка ? БНБ ли е подсигурила кеша и срещу какво обяснение и т.н. Много е съмнително това, но не в частта с изнасянето на парите.

На тези въпроси трябва да отговори финансовото разузнаване.Би трябвало транзакции над $10 000 да се следят и явно някъде ги следят, справка бисеров., но тук банкерите,данс и мвр мълчат.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2014 15:01

Logical person написа:Чисто техническото изнасяне едва ли е проблем. Има сигурно 100 начина да се прекарат парите. Такива суми не се теглят от касиерката на гишето, има си ВИП салони, теглещите си имат шофьори, охрана и множество бронирани автомобили. Тук интересния въпрос е откъде в банката е имало 100млн евро кеш и защо са ги дали на трето лице срещу разписка ? БНБ ли е подсигурила кеша и срещу какво обяснение и т.н. Много е съмнително това, но не в частта с изнасянето на парите.

В този свят, към който толкова силно сме се запътили, ако някой види, че едни момчета вадят от банков офис чували, със сигурност ще звънне на полицията. Тук никой не е звъннал.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 юли 2014 15:42

А-а-а. звъннали са, звъннали, но от полицията им казали, че всичко е под контрол :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2014 16:16

Последната информация в медиите е, че ръководни фигури в КТБ са станали защитени свидетели, защото не са били съгласни с тегленето на такава голяма сума. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юли 2014 16:35

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:На мен нещо не ми е много ясно относно тези изтеглени пари:аз четох, че са изтеглени, но дали не е възможно просто да са прехвърлени в други сметки, които не са в България, което не предполага нуждата от купюри при тегленето.
Въобще как е възможно да изнесеш в банкноти такава сума от сградата на който и да е банков клон, с какво?

Ами от БНБ твърдят , че парите са взети КЕШ , от трето лице с разписка :? Нали не мислиш , че БНБ разполага със 100 м евра в банкноти по 500 :)

За трети път питам - защо решихте, че тия пари за изнесени накуп, в един ден? Защо не допуснем, че разписката е издадена защото се знае, че на следващия ден идва ревизора и набързо се е спретнал някакъв "документ"? Ми то тия пари може да са изнасяни на части седмици, да не кажа месеци наред! Датата на разписката изобщо не значи, че на същата дата са изнесени тези пари, при това накуп.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”