Кашчей написа:angelco77 написа:veselinsk написа:1982 написа:
Не ми оправдавай Василев с тези над него. Аз тях не защитавам, плюя ги. Но вие защитавате този престъпник - Цветан Василев.
Kлубните пристрастия точно в момента нямат никакво значение. Страшното в момента е,че цялата държава си измива ръцете с ЦВ и отклонява вниманието от всичко останало. Трябва да си страшно наивен да мислиш,че дори и Василев да е виновен е действал самостоятелно - остават сума народ, който остава в сянка и потрива доволно ръце. Тия изчезнали кредитни досиета да не мислиш,че случайно така са "изчезнали ? Изчезнали са защото ако излезнат наяве ще лъсне голата истина за ужасно много народ и ще срутят имиджа на доста хора изградени от "правилните" медии.Та единия вариант е ЦВ да бъде хвърлен на вълците и народа доволен,че "крадеца" е посочен с пръст, другия е ЦВ да предизвика страшна буря и да паднат доста маски на хората управляващи България наяве или в сянка ако има достатъчно смелост да направи това. Ти кое от двете предпочиташ?
И до утре да му обясняваш,все тая.Свиня от кладенчова вода разбира ли?
Нне знам за свинята и водата, но явно канарчетата разбират от финанси и и кредити-всички до един в този форум. Питам се и то неведнъж, и не само в тази тема: дали щяха така да защитават Василев, ако беше собственик на Локото?!? Ти имаш ли идея по това мое чудене?
Разбираемо е,поне за мен,канарите да защитават Василев,както и щяха да плюят по него,ако беше собственик на Локо-факт,както казва Сандито.
А дали разбират от финанси-не знам.Но ми се струва,че някои от тях споделят мнение че Ц.Василев далеч не е невинен,напротив-и той е в кюпа,разбира се.Опитват се да кажат че целия държавен апарат и отделни политици изкарват виновен само Василев,а според канарите това не е така-е тука съм съгласен с тях.