XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот hristov25 » 30 апр 2014 21:18

След 89-та година ЦСКА тръгна надолу и сега си берем плодовете. Томов да си опича ума, ако по корем да се влачи да оправя акциите, че не ми се мисли ако не успее и ако трябва пак отначало всичко да почва.

Иначе честито на Лудогорец-Домусчиев(Разград), но не ми се мисли какво ще стане когато ЦСКА се стабилизира и изгради отбор тогава Лудогорец да му мисли.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 апр 2014 21:19

NOMER14 написа:
гражданин от село написа:
ralka_levskarka написа:Не, че ги защитавам зелените, ама колко мач имат изиграни вече :) ?

Ако си мънечък и не знаеш в Разград от соц. време заводите са за дрога за добитък.

Затова си го избра Д.....в.

Нещо си неадекватен или си от неграмотните пубери.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 апр 2014 21:19

Хайде сега, колеги, да пием по бира, да се успокоим...
Съдията не ни е виновен днес, добре си свири момчето.
Няма на какво отгоре ние тоя сезон да се борим за титла.
И със и без съдийски тесли Лудите са си най-добри, факт. Да, и мен ме дразнят зверски, убива ме мисълта, че сме им тотални клиенти, ама това е положението. Следващия сезон, ако ни има, ако всичко ни е наред организационно, ако се плащат заплати, ако селекцията не е само от свободни агенти, може да погледнем и по-нагоре от второто място.
Хайде сега да бъдем мъже, да загубим с достойнство, и да поздравим шампиона. Няма смисъл от нерви.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 апр 2014 21:20

ralka_levskarka написа:
RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:
bobonikolov написа:Ех мама му стара бе няма ли да ги бием тия веднъж бе мама им стара....... Един път поне ама да им държи влага . Нищо в ШЛ ще ги бият като маче в дирек ама карай. Писна ми тоя късметлийски отбор все да бие. Ама Видовия ден ще дойде. Има такъв и ще дойде точно, когато най не го очакват. Я Киро ще реши да ги фалира я нещо друго ама ще си платят за гадориите. Включително и за днешния платен съдия.

Хубаво, кой предлагаш да е шампион?

Няма никакво значение, защото футбола ни не струва и пет стотинки.. Пусни си тази вечер мача и гледай разликата! Какво да си говорим!? Ако това нашето е футбол, аз съм КР7... И не ми говорете само, че Лудогорец се опитвали да правят нещо и тем подобни глупости! И те са много далеч от истината!

На мен ми е ясно, ама в момента Лудогорец заслужава да стане шампион, както се вика най- малко слабия. За мен Лудогорец влязоха в някаква криза, заради всичките мачове, които изиграха.

Така е, ама да вземат да понамалят малко самочувствието, щото се вижда и от небето, че не са нищо кой знае какво.. За ШЛ могат само да си мечтаят, а това което направиха в ЛЕ няма да го повторят следващите десет сезона, ако изобщо дотогава собственик им бъде Киро Гела... ;)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2014 21:22

Бях обещал да не коментирам ЦСКА, но не мога да се въздържа... Съдийството в мача бе посредствено, но главната причина за загубата е тактиката на нашия старшия! Това е положението - плюйте ме, заклеймявайте ме като какъвто си искате - когато излизаш срещу шампиона, на неговия стадион, да играеш за 0:0 и отпред каквото стане, рано или късно ще се издъниш и ще загубиш мача - така е ставало, така става и така ще става винаги с такава измекярска тактика! :| Разочарованието и болката са големи, още повече че Лудогорец в момента са много далече от истината и въобще НЕ ЗАСЛУЖАВАХА да спечелят мача! Без думи съм :evil:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 апр 2014 21:23

sin4ec написа:
RedeviL написа:Това да не могат да се разберат кой да пресира и да го оставят да си центрира топката без никакво притеснение... Няма смисъл да се говори повече... Много сме далече от истината!

Не забравяй, че по този начин ни бихте в 90 минута-след глупост на Туре! Случва се-затова е футбол. Хайде, да ги махнем наште юнаци, ами на Байерн защитата снощи къде беше при двете центрирания? Пълен амок... И на най-добрите даже им се случва!

Не бе, човек, аз вече даже не се и ядосвам/радвам на такива уж "инфарктни" моменти... То и нема смисъл да си хабиш нервите за тези наши бездарници наричащи се професионални футболисти! ;)
Последна промяна от RedeviL на 30 апр 2014 21:24, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 апр 2014 21:23

Как да го повторят? Малките отбори правят нещо веднъж на десет години или повече. Едно време играхте в две поредни години с "Ливърпул" - едната година мисля, че стигнахте до четвъртфинал, а на другата - полуфинал. Същата работа стана и през 1989 и 1990 година. Трудно малките отбори издържат повече от два сезона на върхово ниво. Големите няма да допуснат да е повече време.
Ние направихме същото през 1975-1976 и 1976-1977. Не е толкова просто.
Последна промяна от daniel875 на 30 апр 2014 21:25, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 апр 2014 21:24

То че заслужават са шампиони заслужават!Ама гледам тука левскарите четкат Лудогорец и се чудя на следното нещо:
Защо като Лудогорец играе в евротурнирите са на обратното мнение и са тотално против тях? :roll: Пълен парадокс!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 апр 2014 21:24

Честито на Лудогорец! Заслужена победа, а съответно и титла! След като цял мач се бранихме, няма какво повече да очакваме!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 30 апр 2014 21:25

Абонатите са си абонати.

Върни се в “Архив”