Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски
PFC Litex написа:Според Наско Сираков, Макриев и Генков няма да играят дойдат в Левски.
Това пък от къде?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- DrAvalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Според Наско Сираков, Макриев и Генков няма да играят дойдат в Левски.
Вие нещо много взехте да го тачите Наско Сираков? Наско това, Наско онова...Какво ме интересува какво е казал Наско Сираков, като толкова сте го залюбили отворете му тема във форума си, ако щете култ към личността му организирайте.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

и аз виждам боримиров в сърмов
Ако се научи да подава и напред цена няма да има.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- sedem_!_dva
Селекцията почва обнадеждаващо...
Наско Чепилов играл за втория отбор на Динамо Киев 10-на мача и вкарал около 5 гола, ама и той не знае точно колко...
Минал преди 2 години през Ботев ПД и Черноморец, явно много добре се е представил и затова Динамо са си го върнали да играе за втория отбор...
Кокала :
..... ще се върне Огнянов- Рамбо и може би Тодор Стоев.
Нямаме централен нападател, нямаме разиграващ халф, като Кривия например (Да Коща може би да има качествата... ), нямаме още един лев бек освен Веско Минев(не знам как ще изглеждаме с него в Европа, т.е знам де), отдясно е Живко, ако го продадем се свършва и оттам... абе аз съм голям песимист. 

ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ
..... ще се върне Огнянов- Рамбо и може би Тодор Стоев.

NON MOLLARE MAI
delpi написа:Силвър написа:delpi написа:Тези клипчета колко години още ще ги пускате за Асус??? Вече доста поостаряват. На тях той все още е с екипа на френския си отбор. От тогава до сега има време да е станал палавник като Рабех![]()
А иначе може и да се окаже добро попълнение, но това ще означава, че един от Гаджев и Сърмов няма да играе... не благодаря в такъв случай!!!
С какво те впечатлява бившият футболист на Нафтекс ( Сърмов) ?! За мен не направи нищо впечатляващо и само слабата форма на Да Костов му даде шанс да играе..... Може би само в мача с Ц(*КА игра що-годе добре .... Единствено ми харесва че е един от малкото които се осмеляват да бият от далеч
Ами знаеш ли... на мен ми харесва това, че виждам израстване в него в сравнение с есента например. Пролетта направи няколко силни мача включително и този с ЦСКА. Единствено още, което супер много ме дразни е това, че не може да се научи да подава точно на късо разстояние. А това е задължително за неговата позиция. Дано направи добра подготовка и есента да играе още по-силно. На въпроса ти отговарям пак... хареса ми израстването и напредъка макар и малки. Но трябва да се радваме и на малките неща!!!
Твърдо стоя зад мнението ти... И все пак си мисля , че още един халф не би ни бил в излишък... вярно имаме Балтанов , ама това момче само крило и централен нападател все още не е играло

DrAvalanche написа:PFC Litex написа:Според Наско Сираков, Макриев и Генков няма да играят дойдат в Левски.
Вие нещо много взехте да го тачите Наско Сираков? Наско това, Наско онова...Какво ме интересува какво е казал Наско Сираков, като толкова сте го залюбили отворете му тема във форума си, ако щете култ към личността му организирайте.
Ами как.
Вече го брои за изпълнителен директор в Литекс. Изведнъж го заобичаха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
За едно съм над 200% сигурация - Топузаков ще се върне.
Няма кой друг да е чак такава изненада.....
Няма кой друг да е чак такава изненада.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
В момента топузаков не ни трябва
Не знам кое ще е сензацията да се върне