Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот PFC Litex » 19 юни 2009 14:41

Според Наско Сираков, Макриев и Генков няма да играят дойдат в Левски.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 юни 2009 14:45

PFC Litex написа:Според Наско Сираков, Макриев и Генков няма да играят дойдат в Левски.

Това пък от къде?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 19 юни 2009 14:49

PFC Litex написа:Според Наско Сираков, Макриев и Генков няма да играят дойдат в Левски.

Вие нещо много взехте да го тачите Наско Сираков? Наско това, Наско онова...Какво ме интересува какво е казал Наско Сираков, като толкова сте го залюбили отворете му тема във форума си, ако щете култ към личността му организирайте.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 19 юни 2009 14:52

и аз виждам боримиров в сърмов

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юни 2009 14:54

Ако се научи да подава и напред цена няма да има.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 юни 2009 15:03

Селекцията почва обнадеждаващо... :lol: Наско Чепилов играл за втория отбор на Динамо Киев 10-на мача и вкарал около 5 гола, ама и той не знае точно колко... :lol: Минал преди 2 години през Ботев ПД и Черноморец, явно много добре се е представил и затова Динамо са си го върнали да играе за втория отбор... :lol: Кокала :

ВЕЛЕВ: В ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ… ЩЕ ИМА ИЗНЕНАДИ

..... ще се върне Огнянов- Рамбо и може би Тодор Стоев. :lol: Нямаме централен нападател, нямаме разиграващ халф, като Кривия например (Да Коща може би да има качествата... ), нямаме още един лев бек освен Веско Минев(не знам как ще изглеждаме с него в Европа, т.е знам де), отдясно е Живко, ако го продадем се свършва и оттам... абе аз съм голям песимист. :(
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 19 юни 2009 22:25

delpi написа:
Силвър написа:
delpi написа:Тези клипчета колко години още ще ги пускате за Асус??? Вече доста поостаряват. На тях той все още е с екипа на френския си отбор. От тогава до сега има време да е станал палавник като Рабех :lol:
А иначе може и да се окаже добро попълнение, но това ще означава, че един от Гаджев и Сърмов няма да играе... не благодаря в такъв случай!!!

С какво те впечатлява бившият футболист на Нафтекс ( Сърмов) ?! За мен не направи нищо впечатляващо и само слабата форма на Да Костов му даде шанс да играе..... Може би само в мача с Ц(*КА игра що-годе добре .... Единствено ми харесва че е един от малкото които се осмеляват да бият от далеч :)

Ами знаеш ли... на мен ми харесва това, че виждам израстване в него в сравнение с есента например. Пролетта направи няколко силни мача включително и този с ЦСКА. Единствено още, което супер много ме дразни е това, че не може да се научи да подава точно на късо разстояние. А това е задължително за неговата позиция. Дано направи добра подготовка и есента да играе още по-силно. На въпроса ти отговарям пак... хареса ми израстването и напредъка макар и малки. Но трябва да се радваме и на малките неща!!! :)

Твърдо стоя зад мнението ти... И все пак си мисля , че още един халф не би ни бил в излишък... вярно имаме Балтанов , ама това момче само крило и централен нападател все още не е играло :lol: Абе ще видим кво ще става :) Всички мощно в сектор Б пък футболистите се надявам да си свършат своята работа :) Ръководството също ! Направим ли силни трансфери , стигаме поне до плейофите ! Но като гледам как вървят нещата ... Нз кога ще се сработват попълненията :roll:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2009 01:10

DrAvalanche написа:

Вие нещо много взехте да го тачите Наско Сираков? Наско това, Наско онова...Какво ме интересува какво е казал Наско Сираков, като толкова сте го залюбили отворете му тема във форума си, ако щете култ към личността му организирайте.

Ами как.
Вече го брои за изпълнителен директор в Литекс. Изведнъж го заобичаха.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 20 юни 2009 10:55

За едно съм над 200% сигурация - Топузаков ще се върне.
Няма кой друг да е чак такава изненада.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 20 юни 2009 11:02

В момента топузаков не ни трябва ;) Не знам кое ще е сензацията да се върне :roll:

Върни се в “Архив”