Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот bilyaletdinov » 26 дек 2013 18:37

blue avalanche написа:Какво значи "юноша",когато говорим за играчи,които на 29 април ще станат на 19г.???Имам предвид Цоневи.Кога,според теб,ще са "готови"?Като станат на 24???
На 19г. Искренов записа 38 мача за Левски(1981/82).Същия сезон Б.Михайлов(18г.)-32 мача.Това само така-"храна за размисъл"...
Когато Велев и Везалов се оправят,вземем един ц.защитник и Д.Димов(дай Боже) се върне в средата(където си му е мястото) там ще имаме Вутов,Б.Цонев,Р.Цонев,Д.Димов,Старокин,М.Иванов(не знам колко му е договора),Пелето(моля се този сезон да му е последен)...
Ти желаеш още един "опорен халф" и един "дефанзивен халф"(каква е разликата само ти си знаеш). :o Нали не искаш да правим отбор от 10 полузащитника???
ПП."Ефикасен" и "ефективен" са едно и също нещо. ;)Не може някой хем да е ефикасен,хем да е неефективен.Сигурно си имал предвид ефектен...

Наистина ли мислиш, че играчи които трудно изкарват 70 мин. могат да бъдат водещите фигури в Левски, чиито амбиции са да спечели купата на България и да играе в Европа? Хубаво си споменал Искренов и Перуката, само че футболът се промени изключително много за последните 30 години. Най-малкото в момента идва един Домус, инвестира яко в играчи и отвява конкуренцията с качествени чужденци като Мисиджан, Марселиньо, Безяк. Наличните играчи с, които разполагаме са чисто и просто шкарт. Нима очакваш от Везалов, играч с 13 мача в професионалния футбол преди трансфера си в Левски, надънил си автогол лишил Левски от дългоочаквана титла, Пламен Димов, и останалите посредствени играчи събрани в Левски, да се преродят и надскочат себе си? Няма как да стане това, няма начин. Левски има нужда от дефанзивен халф, който да играе ролята на Дяков или ако искаш ролята, която имаше Ричард - да подсигурява защита и да изнася топката. Владо Гаджев ще бъде много по-полезен, ако има такъв играч до себе си. Отсъствие на такъв играч е една от причините защитата на Левски да е като швейцарско сирене.
ПП: Ефективен и ефикасен не са синоними, а са различни понятия. Родригез си е точно ефикасен, ама безкрайно неефективен. Сиреч - да той вкарва голове и прави асистенции, само че след като преди това е пропуснал още 5 :?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 26 дек 2013 19:00

Грънчаров на мен лично ми харесва, не е извънземна класа, но за тук става, и 31 години не са чак толкова много за централен защитник, Томашич дойде в Левски на 32 ;) А босненецът много ми се нрави, с ръст от 195 см и от клипчето, качено в чорбал.бг си е чист централен защитник и той, просто играещ с ляв крак, което всъщност е предимство - да имаш такъв поливалентен защитник, твърд титуляр в отбора си и национал, дано не искат много пари за него. Според личното ми мнение дори и да го привлечем пак трябва да се търси и класически бек - по-нисък, по-бърз и с добро центриране при включванията напред.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 26 дек 2013 19:17

Томашич беше на 28,5 г. като заигра при нас. ;) На 32 г. си тръгна в посока Израел.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 дек 2013 19:23

bilyaletdinov написа:
blue avalanche написа:Какво значи "юноша",когато говорим за играчи,които на 29 април ще станат на 19г.???Имам предвид Цоневи.Кога,според теб,ще са "готови"?Като станат на 24???
На 19г. Искренов записа 38 мача за Левски(1981/82).Същия сезон Б.Михайлов(18г.)-32 мача.Това само така-"храна за размисъл"...
Когато Велев и Везалов се оправят,вземем един ц.защитник и Д.Димов(дай Боже) се върне в средата(където си му е мястото) там ще имаме Вутов,Б.Цонев,Р.Цонев,Д.Димов,Старокин,М.Иванов(не знам колко му е договора),Пелето(моля се този сезон да му е последен)...
Ти желаеш още един "опорен халф" и един "дефанзивен халф"(каква е разликата само ти си знаеш). :o Нали не искаш да правим отбор от 10 полузащитника???
ПП."Ефикасен" и "ефективен" са едно и също нещо. ;)Не може някой хем да е ефикасен,хем да е неефективен.Сигурно си имал предвид ефектен...

Наистина ли мислиш, че играчи които трудно изкарват 70 мин. могат да бъдат водещите фигури в Левски, чиито амбиции са да спечели купата на България и да играе в Европа? Хубаво си споменал Искренов и Перуката, само че футболът се промени изключително много за последните 30 години. Най-малкото в момента идва един Домус, инвестира яко в играчи и отвява конкуренцията с качествени чужденци като Мисиджан, Марселиньо, Безяк. Наличните играчи с, които разполагаме са чисто и просто шкарт. Нима очакваш от Везалов, играч с 13 мача в професионалния футбол преди трансфера си в Левски, надънил си автогол лишил Левски от дългоочаквана титла, Пламен Димов, и останалите посредствени играчи събрани в Левски, да се преродят и надскочат себе си? Няма как да стане това, няма начин. Левски има нужда от дефанзивен халф, който да играе ролята на Дяков или ако искаш ролята, която имаше Ричард - да подсигурява защита и да изнася топката. Владо Гаджев ще бъде много по-полезен, ако има такъв играч до себе си. Отсъствие на такъв играч е една от причините защитата на Левски да е като швейцарско сирене.
ПП: Ефективен и ефикасен не са синоними, а са различни понятия. Родригез си е точно ефикасен, ама безкрайно неефективен. Сиреч - да той вкарва голове и прави асистенции, само че след като преди това е пропуснал още 5 :?

Ако новият ще е такъв като Дяков, трябва и съдия към него, иначе ще си играем след 10-та минута с 10 човека всеки мач с негово участие. Не, че ние в последните две-три години не играем по цели мачове с десет човека, де. А макето не ни трябва, ако има нормален съдия, и той до 20-та минута на всеки мач си заминава. Има нормални наши юноши, които не са по-малко добри от предложените до сега. И това за 70-та минута е мит. С тази подготовка и останалите играчи бяха гроги до 60-та минута. Да си направят както миналата зима подготовката с методиката и хаповете от дЕдо Боре, пък ще видим на пролет, дали няма да летят 90, че и повече минути и юноши, и играчи в зряла възраст. Ама с поредния физкултурник начело на отбора не съм сигурен, че това ще стане. Що се отнася до Гари, може да е тактически не много грамотен и да има само една бързина и един финт, но ако му погледнеш внимателно мачовете и как го третират противниците, сам ще се убедиш, че ако има безпристрастни съдии от чужбина, всеки негов пазач, до началото на второто полувреме ще е под душовете. Това важи особено за този македонски тутманик, който постоянно малтретира малкия, когато е в близост до него. Същото се отнася и до А. Попов, който в няколкото мача, които игра срещу Гари беше за по няколко червени картона, заради нечиста игра срещу Гари. Има още няколко такива лебеди, да не ги изброявам.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 26 дек 2013 19:30

blue atak написа:Генков препоръчал босненския национал Гордан Буноза от Висла Краков на сините
Спортният директор на Левски Христо Йовов намери достоен заместник на Нуно Пинто в лицето на босненския национал Гордан Буноза. 25-годишният защитник играе във Висла Краков и е бил препоръчан на ръководството на сините от бившия си съотборник Цветан Генков.

Гордан Буноза играе за полския тим от сезон 2010/11. През есента той е твърд титуляр и има 17 изиграни мача. Договорът му с Висла Краков е до лятото, като според информациите клубът ще се опита да продаде Буноза през януари, за да спечели пари от трансфер.

Цената на бранителя според transfermarkt е 475 000 евро, но едва ли поляците ще искат толкова много пари за него. Очаква се от Левски да се опитат да договорят Буноза за около 100-150 000 евро.

Напълно възможен е този трансфер, като се има на предвид нестабилното финансово положение на Висла. Малко преувеличена е информацията, че е национал, все пак е играл само за младежките гарнитури. Доста височък ми се вижда 1.95, но е играл и като централен защитник.
Колкото до Грънчаров, на мен не ми допада. Ако ще взимаме централен защитник от А група Росен Колев е по-добър вариант. Не за пренебрегване и факта, че ще ни излезе без пари.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 дек 2013 20:22

Mакето е добър защитник, но за мен няма да ни пасне и свърши работа поради една причина! Много е бавен и муден като централен защитник, като в това не влагам нищо лошо, по-скоро проблема е в средата на терена! Когато имаш бавни и трудно подвижни централни защитници, трябва да имаш бързи и повратливи опорни халфове за да компенсират бавната централна двойка! Докато при нас в средата всички са едни флегми и обикновено много, много не вършат работа в защита с изключение на Старокин или когато играе Пелето в средата! Другите халфове не гледат много, много да помагат отзад и от това ни идват една голяма част от проблемите в защита в последните години!

За това много повече работа би ни свършила бърза и повратлива централна двойка защитници които да компенсират опорните халфове, от колкото силови, тежки и мудни централни защитници които трудно ще се впишат в играта на отбора! Не случайно всичките силови централни защитници в Левски в последните години се провалиха с гръм и трясък! И Главата, и Рисп, и Диамунтен, да не говорим за Тополката ни дето колкото и да я мъчим играч от нея няма да стане никога!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 дек 2013 20:31

Да взимаме бошняка,щото отляво сме дантела!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 дек 2013 20:52

alexveselinov написа:
blue atak написа:Генков препоръчал босненския национал Гордан Буноза от Висла Краков на сините
Спортният директор на Левски Христо Йовов намери достоен заместник на Нуно Пинто в лицето на босненския национал Гордан Буноза. 25-годишният защитник играе във Висла Краков и е бил препоръчан на ръководството на сините от бившия си съотборник Цветан Генков.

Гордан Буноза играе за полския тим от сезон 2010/11. През есента той е твърд титуляр и има 17 изиграни мача. Договорът му с Висла Краков е до лятото, като според информациите клубът ще се опита да продаде Буноза през януари, за да спечели пари от трансфер.

Цената на бранителя според transfermarkt е 475 000 евро, но едва ли поляците ще искат толкова много пари за него. Очаква се от Левски да се опитат да договорят Буноза за около 100-150 000 евро.

Напълно възможен е този трансфер, като се има на предвид нестабилното финансово положение на Висла. Малко преувеличена е информацията, че е национал, все пак е играл само за младежките гарнитури. Доста височък ми се вижда 1.95, но е играл и като централен защитник.
Колкото до Грънчаров, на мен не ми допада. Ако ще взимаме централен защитник от А група Росен Колев е по-добър вариант. Не за пренебрегване и факта, че ще ни излезе без пари.

И на мен ми се струва, че босненеца може да се окаже добро попадение. Поляците са го купили за 400 000, а сега договорът му изтича, така че няма как да търсят над 150-200. Хубаво е, че и Генков е играл с него и може да даде мнение за играча, а не отново да привличаме някой на сляпо. Освен това миналия сезон е играл 24 мача, 10 от които като централен защитник. Имайки предвид ръста му (1.95) спокойно може да помогне и в центъра на защитата, когато се налага. Моето мнение е, че трябва да дадат и шанс на Мики Орачев - за мен това момче има много прилични качества и потенциал да стане страхотен играч.

Иначе другото, което ме озадачава е, защо нашите не освободят някой статист от сорта на Милиев, Везалов или Пл. Димов и не вземат безплатния Росен Колев, който би играл и за по-малко заплата от изброените. Хем клуба получава напълно безплатен трансфер, хем се отърваваме от един излишен за сметка на потенциално добър играч. Да му дадът договор за сезон и половина и да видят става ли или не.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 дек 2013 21:21

Бошняка от това, което е показано на клипчето (вероятно най-хубавото от него) не е лош, но десният крак май само му пречи. Иначе е много борбен, непукист, с добър поглед върху играта, застава на правилното място, сравнително бърз е. Според мен става за Левски. Само, дали Ганьо ще се бръкне за него?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 дек 2013 21:40

споко, ние ще им дадем в замяна я Тополата, я П.Димов... Маниера на босненеца ми напомня донякъде Далибор Драгич- човек, горящ в играта...Такива са нужни в отбора ни, а не мърди...Не случайно и болшинството тук (включвам и себе си) си променихме мнението по отношение на Старокин, защото видяхме, че играе с желание и сърце. Вярно- липсват му и на него много неща, но пък компенсира със себераздаване, което му прави чест...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”