Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот Мистри » 09 окт 2013 21:08

Здравейте, нежни души и меки китки.
Здравейте роби, по-ниски от тревата и по тихи от пролетен дъжд.
Здравейте хор на девойките, пригласящи на всички мразещи Левски, как ви е срам.
От какво ви е срам?
От това , че години само плюете по форумите, как отбора не играе, как ни унижават разни селяни и незнайни отбори от азия и европа?
Срам ви е от голия дирник на раев ли?
Срам ли ви е ,че навечерието на 100 годишният ни юбилей, щяхме да имаме треньор , нарекъл ни говеда?
Срам ли ви е ,ч е вече близо четвърт век превивате гръб и робски мълчите в тази държава на роби?
Неее..
Вас ви е срам, когато някой изрази позицията си открито, когато прояви достойнство.
Веднага той е наркоман.,гамен, боклук.
Това е мисленето на комуниста!
Едно време , такива хора се наричаха " нежно"
"конфликтни личности".
Който помни косоца ще разбере.
Тук някаква лавина , някаква грация...и един незнайно защо имащ власт в този форум , ни обясняват, колко срамно било случилото се вчера.
Единият бил химик, другият-физик, третият-математик. :lol:
Въобще Нобелови лауреати.
На робството.
Като сте такива мъже, елате утре на "Г.Аспарухов", и ми кажете ЛИЧНО, че съм наркоман и боклук.
Елате да оборите доводите на хиляди привърженици на Левски, че това трябваше да се случи.
Или вие просто сте мишки с червени сърца, които се правите на Левскари във форума?
Да, това е така.
Смеел ни се светът..
На кое се смее?
На заплатите от 250 евро?
На пенсиите от 100 евро?
На политическата и спортна хамелеонщина?
Вие сте роби!
Роби на труда и на собствените си страхове да не изпуснете мизерната си заплата , за да не провалите мизерното си съществуване.
Пише някакъв мавър декларация и първите , които я подкрепят са розови, жълти, зелени, орнжави...
И хора на девствените сини девойки. :lol:
Левски е отбор създаден от мъже , за мъже.
Като не ви харесва-сменете отбора.
Сменете държавата.
Вече сте сменили пола си. :lol:
Уморих се да пиша и ще ви кажа само едно.
ВИЕ СТЕ СРАМ.
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, СРАМ ЗА ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:09

Soulen написа:Ами за съжаление борбата срещу злото и простотията стават само със... зло и простотия. Няма как не сме в западна Европа колкото и да ти се иска. Ние сме в България и това е положението. Всички искаме да е друго, но трябва да бъдем и реалисти ;)
Ако такава е цената, за да с оправим, аз съм готов да я платя.

С теб няма какво да си кажем след това, ето за това ти препоръчах да четеш Библията. Тя важи дори и тук, може и да се понаучиш на някакви ценности

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2013 21:09

Седем написа:
шивача написа:
sin4ec написа:Сираков предаде и Йока, и Петев! Вън от Левски, веднага и завинаги!

И ти си май от платените. Това да плюеш по Сирака и да защитаваш индеректно Батков си е живо доказателство.

А ти като не разбираш някои неща, по-добре не се обаждай. Сираков колкото е допринесъл за Левски 100 пъти повече е навредил! Дано си изпълни обещанието.

абе статистиката друго казва-няма по-успял от него. Най-големите ви успехи, в цялата ви история , изпълнена с безброй неудачи, са с негово участие!
Иначе аз се радвам, че Наско го няма!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 окт 2013 21:09

ето това е!
евалла, мистри!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:13

Novembre написа:Въпросното човече милен христов,предполагам е снимало хората с факлите,пяло е песните измисляни от ''наркоманите'',а сега се бунтува и пише декларации.Отивай да стиснеш ръката на господин патков,той се надява такива като теб да му пълнят стадиона,но пък вие предпочитате дербита на Вила-Челси.
Томиславе,дълбаеш дъното,никой не иска от теб да ходиш със синьо шалче,или да бъдеш говорител на Сектор ''Б'',но за пореден път доказа,че хората като теб и другите от синята гилдия бетонирахте тара,това ще ви тежи на съвестта,ако въобще е останало нещо от нея.

Май вие си стиснахте ръката с Батков, даже и съвместна декларацийка си написахте

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 09 окт 2013 21:13

milen.hristov написа:
Soulen написа:
Блутуг написа:[Благодаря ти за коректното отношение! С екипа ще я прегледаме и се надявам да нямаш нищо против да цитираме част от нея в предаването.

Ех Томиславе , Томиславе!
Да е от годините - едва ли !Ние с теб сме почти на една възраст- значи не е от годините! Не съм очаквал от теб да подкрепяш брутални насилствени действия от ефира на "Дарик".Ни най-малко! Но очаквах , че нещо от "Дарик" и нещо от онази непримирима , будна и ЖИВА жулналистика е останала у вас и не е УМРЯЛА с годините...
Уви явно деградацията при вас е взела връх.През цялото време на протестите до днес апелирате за мирни граждански протести , А НЕ ЧУХ ТОВА ОТНОШЕНИЕ С КАКВО ОТСРЕЩА КОРЕСПОНДИРА!Разбираш ли за какво иде реч! Ако не съм ясен ще ти поясня: Вие насаждате овчето мислене У БЪЛГАРИТЕ , като го представяте за "НОРМАЛНО" И "ЕВРОПЕЙСКО" и този грях си остава за вас.вСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ ИСКА ТАКИВА ГРОЗНИ СЦЕНИ ДА СЕ СЛУЧВАТ , НО КАКЪВ ИЗБОР ИМАТ?! ПИТАМ ТОВА ЛИЧНО ТЕБ И ДЪРЖА ДА ОТГОВОРИШ!
Какъв избор имат българите днес?-Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигна или постига мирния протест у нас?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигнаха след 24 години българите като мирно протестираха , стачкуваха и т.н.?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Накъде върви "Дарик" ?Натам , където отиват всички , които смятат , че света започва и двършва с тях и тяхното мнение!Прехвърляте проблемите с "Профон" върху нас- редовите слушатели , защото вие не желаете да плащате авторски права , а всички ние сме виновни ли ?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
И НА ОЧАКВАНИЯ ОТГОВОР ОТП ТЕБ - СМЕНЕТЕ СТАНЦИЯТА , ЩЕ ТИ ОПОНИРАМ , ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ ЕВТИН И ИЗТЪРКАН "ЛАФ".Тогава :
Да сменим радиото , защото някои велики журналисти са заменили обективността със слугинаж?!
Да сменим любимия отбор , защото един откровен агент на ДС и измамник се е нагдездил на върха на любимия отбор и ни съсипва нервите всеки ден?!
Да сменим Родината , защото шепа крадци я изнасилват всеки ден , а вие ги пазите , да не би нещо престъпниците да пострадат?!
Да си сменим християнската вяра , да си сменим самоличностите , и какво още да сменим Томиславе и докога така с наведената глава?!?!
Защото е лесно да си "европеец" от ефира!
Съжалявам само ,че Петев бе унижен публично , А поведението на "твоя човек" до Петев , даже не желая да коментирам!Защото чувствата на чест и достойнство явно са чужди на Сираков ....А по-страшното е , че са чужди на журналистите!

Браво блутуг !!! Това се опитвам и аз да обясня, че футбола и журналистиката ни смърдят яко. Това, че съблекли Петев е толкова дребен проблем в сравнение с останалите ни грандиозни проблеми в основата на които е Ганьо ;)

Проблемът е морален, авторитет не се губи със загуби, всеки отбор губи. Губи се след подобни случки. Днес моралът загуби, простотията, човешката злоба, лошотия, арогантност спечелиха.
От вчера Левски е най-обикновен футболен клуб, няколко български деца са отказали да бъдат от Левски. Днес още толкова ги е срам да кажат от кй отбор са, защото биват сравнявани с онези. Аз самият от години като кажа, че съм от Левски, бързам да добавя, че не съм ултрас и ги мразя[/quote]

Ти за кой авторитет и морал пишеш , че не става ясно?! Надявам се не говориш за доносника от ДС , показващия си голия задник , или на тати мързеланчото зличителя с перчемма!!!За техния ли морал и авторитет пишеш?!Лицето на Левски пред света са са хората , които го представляват - футболисти , ръководството , те в момента олицетворяват морала и авторитета на отбора!Колкото по-малко са такива паразити в клуба , толкова по-голям ще е морала и авторитета.За мен няма значение , дали отбора ще отиде в аматьорска група , ако ще се отърве от алчните паразити перящи пари (ТБ) и смучещи комисионни (НС ,, ИТ...)Левски никога не е бил и няма да бъде ничий! И не съм оторизирал никой да говори и да се изявява от мое име с разни декларациййки , от които никой няма нужда. И със сигурност си много далече от истината че някои бъргарски деца днес са се отказали да бъдат от Левски!!! Точно обратното е - убеден съм !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:18

Блутуг написа:
milen.hristov написа:
Soulen написа:
Блутуг написа:[Благодаря ти за коректното отношение! С екипа ще я прегледаме и се надявам да нямаш нищо против да цитираме част от нея в предаването.

Ех Томиславе , Томиславе!
Да е от годините - едва ли !Ние с теб сме почти на една възраст- значи не е от годините! Не съм очаквал от теб да подкрепяш брутални насилствени действия от ефира на "Дарик".Ни най-малко! Но очаквах , че нещо от "Дарик" и нещо от онази непримирима , будна и ЖИВА жулналистика е останала у вас и не е УМРЯЛА с годините...
Уви явно деградацията при вас е взела връх.През цялото време на протестите до днес апелирате за мирни граждански протести , А НЕ ЧУХ ТОВА ОТНОШЕНИЕ С КАКВО ОТСРЕЩА КОРЕСПОНДИРА!Разбираш ли за какво иде реч! Ако не съм ясен ще ти поясня: Вие насаждате овчето мислене У БЪЛГАРИТЕ , като го представяте за "НОРМАЛНО" И "ЕВРОПЕЙСКО" и този грях си остава за вас.вСЕКИ НОРМАЛНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ ИСКА ТАКИВА ГРОЗНИ СЦЕНИ ДА СЕ СЛУЧВАТ , НО КАКЪВ ИЗБОР ИМАТ?! ПИТАМ ТОВА ЛИЧНО ТЕБ И ДЪРЖА ДА ОТГОВОРИШ!
Какъв избор имат българите днес?-Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигна или постига мирния протест у нас?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Какво постигнаха след 24 години българите като мирно протестираха , стачкуваха и т.н.?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
Накъде върви "Дарик" ?Натам , където отиват всички , които смятат , че света започва и двършва с тях и тяхното мнение!Прехвърляте проблемите с "Профон" върху нас- редовите слушатели , защото вие не желаете да плащате авторски права , а всички ние сме виновни ли ?Очаквам отговор от теб- възмутения европеец!
И НА ОЧАКВАНИЯ ОТГОВОР ОТП ТЕБ - СМЕНЕТЕ СТАНЦИЯТА , ЩЕ ТИ ОПОНИРАМ , ЗАЩОТО Е ТВЪРДЕ ЕВТИН И ИЗТЪРКАН "ЛАФ".Тогава :
Да сменим радиото , защото някои велики журналисти са заменили обективността със слугинаж?!
Да сменим любимия отбор , защото един откровен агент на ДС и измамник се е нагдездил на върха на любимия отбор и ни съсипва нервите всеки ден?!
Да сменим Родината , защото шепа крадци я изнасилват всеки ден , а вие ги пазите , да не би нещо престъпниците да пострадат?!
Да си сменим християнската вяра , да си сменим самоличностите , и какво още да сменим Томиславе и докога така с наведената глава?!?!
Защото е лесно да си "европеец" от ефира!
Съжалявам само ,че Петев бе унижен публично , А поведението на "твоя човек" до Петев , даже не желая да коментирам!Защото чувствата на чест и достойнство явно са чужди на Сираков ....А по-страшното е , че са чужди на журналистите!

Браво блутуг !!! Това се опитвам и аз да обясня, че футбола и журналистиката ни смърдят яко. Това, че съблекли Петев е толкова дребен проблем в сравнение с останалите ни грандиозни проблеми в основата на които е Ганьо ;)

Проблемът е морален, авторитет не се губи със загуби, всеки отбор губи. Губи се след подобни случки. Днес моралът загуби, простотията, човешката злоба, лошотия, арогантност спечелиха.
От вчера Левски е най-обикновен футболен клуб, няколко български деца са отказали да бъдат от Левски. Днес още толкова ги е срам да кажат от кй отбор са, защото биват сравнявани с онези. Аз самият от години като кажа, че съм от Левски, бързам да добавя, че не съм ултрас и ги мразя

Ти за кой авторитет и морал пишеш , че не става ясно?! Надявам се не говориш за доносника от ДС , показващия си голия задник , или на тати мързеланчото зличителя с перчемма!!!За техния ли морал и авторитет пишеш?!Лицето на Левски пред света са са хората , които го представляват - футболисти , ръководството , те в момента олицетворяват морала и авторитета на отбора!Колкото по-малко са такива паразити в клуба , толкова по-голям ще е морала и авторитета.За мен няма значение , дали отбора ще отиде в аматьорска група , ако ще се отърве от алчните паразити перящи пари (ТБ) и смучещи комисионни (НС ,, ИТ...)Левски никога не е бил и няма да бъде ничий! И не съм оторизирал никой да говори и да се изявява от мое име с разни декларациййки , от които никой няма нужда. И със сигурност си много далече от истината че някои бъргарски деца днес са се отказали да бъдат от Левски!!! Точно обратното е - убеден съм ![/quote]
Тази декларция е от мое име и от името на инакомислещи с мен. Никога не бих си позволил да напиша, че еот всички левскари. Не съм онази надрусана гугутка

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 21:18

Мистри, 100 процента зад казаното от теб! Поздравления и респект!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:22

Значи с доказателства доказахме, че Петев не е цскар, а и да беше, нямаше да е първият в Левски, нито последният.
Сега бил казал сини говеда, утре Сираков ще е прав и Ивайло ще се окаже гей, нищо чудно и сестра му да се окаже лека жена(нищо, че може и да няма такава. Но така е кат мислиш като мутра и селски бек, а не като европеец

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 09 окт 2013 21:23

Мистри написа:Здравейте, нежни души и меки китки.
Здравейте роби, по-ниски от тревата и по тихи от пролетен дъжд.
Здравейте хор на девойките, пригласящи на всички мразещи Левски, как ви е срам.
От какво ви е срам?
От това , че години само плюете по форумите, как отбора не играе, как ни унижават разни селяни и незнайни отбори от азия и европа?
Срам ви е от голия дирник на раев ли?
Срам ли ви е ,че навечерието на 100 годишният ни юбилей, щяхме да имаме треньор , нарекъл ни говеда?
Срам ли ви е ,ч е вече близо четвърт век превивате гръб и робски мълчите в тази държава на роби?
Неее..
Вас ви е срам, когато някой изрази позицията си открито, когато прояви достойнство.
Веднага той е наркоман.,гамен, боклук.
Това е мисленето на комуниста!
Едно време , такива хора се наричаха " нежно"
"конфликтни личности".
Който помни косоца ще разбере.
Тук някаква лавина , някаква грация...и един незнайно защо имащ власт в този форум , ни обясняват, колко срамно било случилото се вчера.
Единият бил химик, другият-физик, третият-математик. :lol:
Въобще Нобелови лауреати.
На робството.
Като сте такива мъже, елате утре на "Г.Аспарухов", и ми кажете ЛИЧНО, че съм наркоман и боклук.
Елате да оборите доводите на хиляди привърженици на Левски, че това трябваше да се случи.
Или вие просто сте мишки с червени сърца, които се правите на Левскари във форума?
Да, това е така.
Смеел ни се светът..
На кое се смее?
На заплатите от 250 евро?
На пенсиите от 100 евро?
На политическата и спортна хамелеонщина?
Вие сте роби!
Роби на труда и на собствените си страхове да не изпуснете мизерната си заплата , за да не провалите мизерното си съществуване.
Пише някакъв мавър декларация и първите , които я подкрепят са розови, жълти, зелени, орнжави...
И хора на девствените сини девойки. :lol:
Левски е отбор създаден от мъже , за мъже.
Като не ви харесва-сменете отбора.
Сменете държавата.
Вече сте сменили пола си. :lol:
Уморих се да пиша и ще ви кажа само едно.
ВИЕ СТЕ СРАМ.
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, СРАМ ЗА ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

Радвам се , че още има достойни българи в съсипаната ни Родина!

Върни се в “Архив”