Берое-Черно море-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое-Черно море-19 август 21 часа
Мишки вижда те ли в каква провинция живеете ...... Електроразпределителното ви дружество даже е в Пловдив
....това е признак на провинция .Те и затова трите са в най-големите градове в България -София ,Пловдив и Варна ..... Нямате Летище ,нямате високотехнологични болници ( МБАЛ Св.Марина във Варна е такава с няй-модерният скенер в България) , нямате скъпи и луксозни хотели (5 звезди )........ИМЕННО ТЕЗИ 3 НЕЩА СА ЧАСТ ОТ УСЛОВИЯТА НА УЕФА ЗА КАТЕГОРИЗАЦИЯ НА ДАДЕН СТАДИОН С 5 ЗВЕЗДИ - УСЛОВИЕ ДА ИГРАЕШ В ГРУОВАТА ФАЗА НА ШЛ И ЛЕ .....т.е вие никога няма да гледате европейски мачове в СТАРА ЗАГОРА ..... такива мачове могат да се играят в СОФИЯ ,ПЛОВДИВ ,ВАРНА и БУРГАС така ,че стига сте се праскали ...по спокойно и с нужното уважение към ВАРНА !! Това ,че в този момент няма стадион е временно ....важното е едно ,че Варна ще има все някога стадион и то на високо европейско ниво а Стара Загора ще си остане с КОМУНИСТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ- ст .БИРОЙЙЙЙ

- Bojko Berojko
- Контакти:
fraport написа:Мишки вижда те ли в каква провинция живеете ...... Електроразпределителното ви дружество даже е в Пловдив....това е признак на провинция .Те и затова трите са в най-големите градове в България -София ,Пловдив и Варна ..... Нямате Летище ,нямате високотехнологични болници ( МБАЛ Св.Марина във Варна е такава с няй-модерният скенер в България) , нямате скъпи и луксозни хотели (5 звезди )........ИМЕННО ТЕЗИ 3 НЕЩА СА ЧАСТ ОТ УСЛОВИЯТА НА УЕФА ЗА КАТЕГОРИЗАЦИЯ НА ДАДЕН СТАДИОН С 5 ЗВЕЗДИ - УСЛОВИЕ ДА ИГРАЕШ В ГРУОВАТА ФАЗА НА ШЛ И ЛЕ .....т.е вие никога няма да гледате европейски мачове в СТАРА ЗАГОРА ..... такива мачове могат да се играят в СОФИЯ ,ПЛОВДИВ ,ВАРНА и БУРГАС така ,че стига сте се праскали ...по спокойно и с нужното уважение към ВАРНА !! Това ,че в този момент няма стадион е временно ....важното е едно ,че Варна ще има все някога стадион и то на високо европейско ниво а Стара Загора ще си остане с КОМУНИСТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ- ст .БИРОЙЙЙЙ
Смени си дилъра.... този наркотик който вземаш е от най-ниско качество!!

fraport написа: Нямате Летище ,нямате високотехнологични болници ( МБАЛ Св.Марина във Варна е такава с няй-модерният скенер в България) , нямате скъпи и луксозни хотели (5 звезди )........ИМЕННО ТЕЗИ 3 НЕЩА СА ЧАСТ ОТ УСЛОВИЯТА НА УЕФА ЗА КАТЕГОРИЗАЦИЯ НА ДАДЕН СТАДИОН С 5 ЗВЕЗДИ - УСЛОВИЕ ДА ИГРАЕШ В ГРУОВАТА ФАЗА НА ШЛ И ЛЕ .....т.е вие никога няма да гледате европейски мачове в СТАРА ЗАГОРА ..... такива мачове могат да се играят в СОФИЯ ,ПЛОВДИВ ,ВАРНА и БУРГАС така ,че стига сте се праскали ...по спокойно и с нужното уважение към ВАРНА !! Това ,че в този момент няма стадион е временно ....важното е едно ,че Варна ще има все някога стадион и то на високо европейско ниво а Стара Загора ще си остане с КОМУНИСТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ- ст .БИРОЙЙЙЙ
С това мнение показа колко си далеч от истината. Към момента стадиони с 5 "звезди" няма никъде в Европа, тъй като звезди вече не се раздават. В момента има категоризация на стадионите, за която условията може да намериш много лесно в сайта на УЕФА, но аз ще ти помогна:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Та там е записано какво е нужно за груповата фаза на Лига Европа и Шампионската лига (категория 4, тъй като надали знаеш) и важи до полуфинал.
За твоя информация - на стадион Берое са нужни три неща, за да вземе категория 4 - разширяване на ВИП ложата до 500 места (в момента е 300) и разширяване на ВИП залите до 400 кв. м, както и изграждане на медицински център до стадиона (който се строи в момента).
Единственият стадион в България, който има лиценз категория 4 е национален стадион "Васил Левски" в София.
Стадиони с категория 3, която може да приема всички мачове от квалификационните кръгове на Лига Европа и Шампионската лига, както и плейоф за Лига Европа са:
- Градски стадион Ловеч (освен това отговаря на всички условия за категория 4 и ако бъде заявен от отбор, който участва в групи на ЛЕ или ШЛ ще мине инспекция, която да му даде категория 4, към момента не е заявен).
- стадион Лазур, Бургас (не отговаря единствено на критерия за парко места, за да получи категория 4, тя може да бъде получена ако общината в Бургас приеме правилник, който разрешава затварянето на улици край стадиона и използването им като паркинг, каквато практика има за националния стадион)
- стадион Лудогорец Арена, Разград (за категория 4 не му достигат седящите места като капацитет - трябва да са минимум 8000, а в Разград са малко над 6000)
- стадион Берое, Стара Загора (за категория 4 вече казах по-нагоре какво не му достига)
Категория 2 в момента имат (мачове от първи и втори квалификационен кръг на Лига Европа и първи квалификационен кръг на ШЛ):
- стадион Георги Аспарухов, София
- стадион Раковски, град Раковски
- стадион Хаджи Димитър, Сливен
- стадион Беркут, Брестник
- Градски стадион, Созопол
- Градски стадион, Несебър
Нито един стадион във Варна не отговаря на критериите за категория 2, категория 3 или категория 4 на този етап. Аз най-искрено ви пожелавам проекта за стадион Юри Гагарин да се раздвижи от изкопа, който е в момента и да се превърне в реалност.
И тъй като не си информиран - ние европейски мач вече приехме това лято, а през 2015 г. ще приемем европейско първенство за юноши, за което не фигурира нито един стадион от твоя град. А на 11 октомври предстои да приемем международна квалификационна среща за младежи до 21 г. (дербито на групата в младежкия ни национален отбор). Официалното обявяване на това ще е много скоро.
- starozagorec
- Контакти:
за съжаление само 2:0 

HEATSEEKER написа:
Виждам , че моята особа ти е интересна,,,да , благодаря, благодаря..
До бАлгарина,.,,прочети внимателно ,защо да ви мразя..или аман от тази дума комплекси(сигурен съм , че и ти четеш Фройд)
Стига с това "прочети внимателно", ентелектуалецо. Ти чети, защото без сандевите мнения, вие се натопорчихте. Ако ти обръщаш внимание на неговите мнения във форума на гонг, значи си тотално изтърван Ентелектуалец. Фройд явно ти е под възглавницата, както и комплекса от Берое. Комплекс, защото ти в N на брой мнения в тази тема показа, че си едно низко човече, което няма нужда от коментар. Явно, комплексарче, като тебе се чувства някой като анонимник във форум, където криейки се зад ник, обиждайки с нищо НЕпредизвикали го старозагорци, се чувства значим. Е, какво повече трябва да бъде коментирана незначителна личност, като тебе? Хайде у лево и се скрий, защото такива като тебе дърпат назад нацията. Мизерабъл.
-
- Контакти:
А бе момчета не им изнасяйте лекции на тези Владиславовски цървули дето даже в центъра на Варна се бъркат!Летище има ли-ми то не е тяхно,а чуждо.Стадион имали-ми те картофи само да садят ,а те за звезди говорят.Ми били курорт-ми само западни пияници,цигански курви и свлечища.Град били-ми няма улица дето да не е с дупки дето цял ден багерите ни в Марица изток не могат да напълнят.Болница имат-ами тя е така омотана в строежи,че новите ти дрехи стават за хвърляне докато се придвижиш.Ми кмет имали-ми той не помни коя е първата му партия с нея дето е почнал.Ми хората в страната отдавна забравиха що са мутри,а при тях ТИМ е от средновековието още.Ми стачки имали-а като трябва да гласуват кочани царевица продават на дебелите рускини.Бе айде ходете да джвакате баластра бе типове!Бием ви и си гепите влака с Гонзо за кочината ви град........Аиде вече чао ,че утре
трябва да ходите по плажа да пазите чадърите-отворковци-градски....ха...ха....ха.

Мен като варненка ме е СРАМ от простотиите, които някои варненци са изписали...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
Ех Мариус ,Мариус...отивай ДА береш маслини бе гастарбайтер..цървул.Всъщност почнах да пиша именно след твоите словоизлеяния.
Ало БАЛГАРИНА, тебе явно много те влече психологията.ЕЕЕНТЕЛЕКТУАЛНО ПАРЧЕ СИ ТИ...
бай ХОЙ за разлика от тебе , има много хора които ме знаят (даже хора от този сайт), нито се крия , нито нищо
Ти явно си много малоумен човек, щом 10 пъти ти повторих, че ти първо не знаеш значението да думата ''комплекс'' и че дреме ми за клуба ти.Но ти като виден представител на твоята флора и фауна , или по-скоро като грамофонна плоча все едно и също повтаряш.
А за Санди...Санди е виден варненски възпитаник, който си кара почивката край Варна.Уговорете се , да те вземе малко на почивка

Ало БАЛГАРИНА, тебе явно много те влече психологията.ЕЕЕНТЕЛЕКТУАЛНО ПАРЧЕ СИ ТИ...
бай ХОЙ за разлика от тебе , има много хора които ме знаят (даже хора от този сайт), нито се крия , нито нищо
Ти явно си много малоумен човек, щом 10 пъти ти повторих, че ти първо не знаеш значението да думата ''комплекс'' и че дреме ми за клуба ти.Но ти като виден представител на твоята флора и фауна , или по-скоро като грамофонна плоча все едно и също повтаряш.
А за Санди...Санди е виден варненски възпитаник, който си кара почивката край Варна.Уговорете се , да те вземе малко на почивка

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”