Шампионска лига - 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2013/14

Мнениеот Niksh0 » 18 сеп 2013 00:17

niki87 написа:Огромен кур за Босфор тв :!: Днес не дават европейския шампион, а утре са избрали безумния мач челси- базел, пред Наполи- Дортмунд Изображение

Гонят рейтинг завалиите, но и аз отдаван спрях да ги гледам, защото коментарът на мачовете е меко казано непоносим. :mrgreen:
В интернет вече спокойно може почти всеки мач да се гледа с идеално качество и много по-добър коментар.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 18 сеп 2013 00:18

daniel875 написа:
storm написа:
daniel875 написа:31 титли за "Юве" стигнаха за 1:1 в Копенхаген :mrgreen:

Аз ако не се лъжа миналата година стигнахме по напред от вас в турнира а ?
Утре Селтик може и да няма лошия късмет на Торино смешник

Дребен, утре "Милан" може наистина да загуби, защото проблемите са ясни на всички, но и вие, които имате много пари, които можете да купите всичко най - качествено, сте толкова жалки, че няма накъде. Накрая дори ви дадоха да вкарате гол от засада, но Тевес е толкова зле, че изтърва :shock:
Не сравнявай "Юве" с "Милан", че е доста неприемливо като идея. Вторите са много по - уважавани в света от първите, което с оглед на случващото се в последните две десетилетия, не би трябвало да е така. Съдба ;)
Копенгаген ви се опънаха :shock: Не ти ли е неудобно? Тази група ще я преодолеете като първи отбор дори, но после няма да спечелите турнира, защото просто нямате манталитет за тази работа. ЦСКА или "Левски" да бяха на ваше място, щяха да са доста по - солидни.
Последният в Дания си прави гаргара с 31-кратния шампион на Италия :) На мен щеше да ми е неудобно. Утре вероятно ще се чувствам така, дори и да спечелят "россонерите". Този отбор е тотално сбъркан и само с победи няма да се оправи. Там трябва да се промени цялостната политика за развитие.

ХУАХУАХУАХУАХУАХУАХАУХАУАХАУА
Уважаван баба ти, то за това едните имат повече фенове от другите...
Аз и аз кво се обяснавам шизофреник такъв, то никой не ти отговаря само аз, аре у лево дъртак
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 сеп 2013 00:23

storm написа:
daniel875 написа:
storm написа:
daniel875 написа:31 титли за "Юве" стигнаха за 1:1 в Копенхаген :mrgreen:

Аз ако не се лъжа миналата година стигнахме по напред от вас в турнира а ?
Утре Селтик може и да няма лошия късмет на Торино смешник

Дребен, утре "Милан" може наистина да загуби, защото проблемите са ясни на всички, но и вие, които имате много пари, които можете да купите всичко най - качествено, сте толкова жалки, че няма накъде. Накрая дори ви дадоха да вкарате гол от засада, но Тевес е толкова зле, че изтърва :shock:
Не сравнявай "Юве" с "Милан", че е доста неприемливо като идея. Вторите са много по - уважавани в света от първите, което с оглед на случващото се в последните две десетилетия, не би трябвало да е така. Съдба ;)
Копенгаген ви се опънаха :shock: Не ти ли е неудобно? Тази група ще я преодолеете като първи отбор дори, но после няма да спечелите турнира, защото просто нямате манталитет за тази работа. ЦСКА или "Левски" да бяха на ваше място, щяха да са доста по - солидни.
Последният в Дания си прави гаргара с 31-кратния шампион на Италия :) На мен щеше да ми е неудобно. Утре вероятно ще се чувствам така, дори и да спечелят "россонерите". Този отбор е тотално сбъркан и само с победи няма да се оправи. Там трябва да се промени цялостната политика за развитие.

ХУАХУАХУАХУАХУАХУАХАУХАУАХАУА
Уважаван баба ти, то за това едните имат повече фенове от другите...
Аз и аз кво се обяснавам шизофреник такъв, то никой не ти отговаря само аз, аре у лево дъртак

"Юве" и Конте са голям майтап. Цял мач този човек не спря да ръкомаха към съдиите. То бива наглост, но наистина се е помислил за Фъргюсън или нещо подобно, а всъщност все още няма нищо спечелено по честен начин. По принцип има, но в Европа е истината, а там е обречен. Много добре помни финала в Манчестър и кой беше неговият съперник.
Не се заяждам, а ти казвам фактите, но няма как да разбереш написаното, защото си ултрас. Това просто е невъзможно, малък.
Парадоксално е наистина, но "Милан" е много по - уважаван отбор от "Юве", тук говоря в световен мащаб, а не на Ботуша, където запалянковците даже не знаят откъде изгрява слънцето, кое как се пише и чете. Там са достатъчно неграмотни, за да знаят в какво вярват и какво - не.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 18 сеп 2013 00:24

Голяма излагация с липсата на Наполи-Дортмунд от ефира :evil: Този мач ще гледам утре и явно ще е по интернет,а по ТВ-то ще пусна Иван Иванов дано играе
Иначе резултатно начало на турнира 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 сеп 2013 00:25

MCMXIII написа:
Alexx написа:Maй в никой мач от днес нямаше голяма интрига.
Само в мача на Юнайтед и то защото направиха няколко фрапантни грешки.

Има и един Х тази вечер ;)

Да забравих го този мач.
Вероятно заради подобни резултати Ювентус ще са втори в групата, но няма да загубят от Реал в нито един от двата мача и нищо чудно и в двата да ги бият. Реал са им нещо като абонати.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 18 сеп 2013 09:51

Изкъртил съм в фентъзито :oops: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 сеп 2013 12:32

Това на Юве вчера беше като повторение на миналогодишния мач с Нордселанд - един куп нечовешки пропуски и само 1-1. Миналата година не се оказа фатално и завършиха първи в групата - очаквам и сега да стане нещо подобно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 сеп 2013 12:39

Шахтьор отново стартира силно. Малко изненадващо за мен, тъй като продадоха двама от най-силните си футболисти за миналата година.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 сеп 2013 12:42

shotgun blues написа:Голяма излагация с липсата на Наполи-Дортмунд от ефира :evil: Този мач ще гледам утре и явно ще е по интернет,а по ТВ-то ще пусна Иван Иванов дано играе
Иначе резултатно начало на турнира 8-)

То и снощи в един мач влезе българин, ама тез от бтв- то не го даваха. Едва ли заради И.И. ще дават този двубой. Чалгата е на всякъде... Дудуци.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 сеп 2013 12:51

Udoji90 написа:Това на Юве вчера беше като повторение на миналогодишния мач с Нордселанд - един куп нечовешки пропуски и само 1-1. Миналата година не се оказа фатално и завършиха първи в групата - очаквам и сега да стане нещо подобно.

Реал Мадрид след тази гръмка победа в Турция,даде сериозна заявка за първото място в групата ;)
Ювентус с това равенство(срещу отбор,който е класи под тях),мисля че доста намалиха шансовете си за първото място...
В следващите мачове Реал е домакин срещу датчаните,което...99% означава нови три точки за отбора,докато задача на Ювентус е доста по-деликатна,въпреки че са домакини срещу Галата.Да,Ювентус е големият фаворит в този двубой и ще бъде наистина странно ако не успеят да спечелят,но пък от друга страна...това е,да не казвам голяма дума,но последния реален шанс на Галатасарай(ако искат да съхранят шансове и на практика за класиране напред),така че Дрогба и ко. ще направят всичко възможно поне да не загубят,защото равенството също ще се приеме като добър резултат(най-малкото защото в третия кръг приемат аутсайдера Копенхаген,докато Реал е домакин на Ювентус( и доста трудно би се получило някаква фрапантна грешка на Бернабеу),така че ситуацията в тази група тепърва ще става все по-интересна :)

Върни се в “Архив”