В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски
Тая анкета някакъв майтап ли е? Тони Здравков, Бардон и Цветанов ... леле мале, докъде я докарахме 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Работата е мътна и кървава, откъдето и да се погледне. На този етап в България няма знаещи и можещи треньори, освен, може би Пенев, Мъри и Херо, които могат да застанат начело на Левски и наистина да си свършат работата както трябва. Ама и с тримата няма как да стане по ред обективни причини, иначе от останалата пълнеж-кандидати има бол. И как няма да е иначе, като при нас хлябът е бял и много мек, ама какво печели отборът от това...
Все си мисля, че е време да се погледне към Европа, макар че на дневен ред веднага идва един проблем: Нашите хубавци са прекалено разглезени и спортната дисциплина хич няма да им допадне, най-свеж пример е престоя на Ники Костов.
Тук вече е ролята на личността Сираков, не знам дали Легендата осъзнава колко кардинално решение ще трябва да вземе сега и веднага. По моему, треньор от Европа, а ролята на Наско ще е да не допусне играчите да "щурмуват" съблекалнята. Кръстопът, откъдето и да го погледне човек, но не за нас, а за човека който не спря да критикува. Ха да видим сега накъде ще завърти руля на синия кораб.
Все си мисля, че е време да се погледне към Европа, макар че на дневен ред веднага идва един проблем: Нашите хубавци са прекалено разглезени и спортната дисциплина хич няма да им допадне, най-свеж пример е престоя на Ники Костов.
Тук вече е ролята на личността Сираков, не знам дали Легендата осъзнава колко кардинално решение ще трябва да вземе сега и веднага. По моему, треньор от Европа, а ролята на Наско ще е да не допусне играчите да "щурмуват" съблекалнята. Кръстопът, откъдето и да го погледне човек, но не за нас, а за човека който не спря да критикува. Ха да видим сега накъде ще завърти руля на синия кораб.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

zlatan написа:е беше старши и на Звезда и на младежкия на Сърбия бе човек-недей така.
Не е Анчелоти но не е и анонимник
И това не е гарант. Във визитката на Достанич също пише, че е водил Левски. Мишо Мадански пък вече няколко години селектира младежите. Реално погледнато и двамата са посредствени треньори, но на хартия имат силни аргументи във визитките.
[offtopic]
[/offtopic]

- amstel_beer
- Контакти:
Аз вярвам, че Сирака ще избере най-правилния от възможните варианти за треньор на този етап, но докато Левски има две ръководства (второто строи сектор "А"), очаквайте всякакви "удари под пояса" с непредвидими резултати. Батков трябва да се маха вече и да остави отбора на хора, които имат по-големи финансови възможности а и вероятно милеят повече за клуба. 

TristaNNN написа:Работата е мътна и кървава, откъдето и да се погледне. На този етап в България няма знаещи и можещи треньори, освен, може би Пенев, Мъри и Херо, които могат да застанат начело на Левски и наистина да си свършат работата както трябва. Ама и с тримата няма как да стане по ред обективни причини, иначе от останалата пълнеж-кандидати има бол. И как няма да е иначе, като при нас хлябът е бял и много мек, ама какво печели отборът от това...
+1 - да се погледне към Европа поради изброените причини.
Не мисля, че ще има проблеми с бойкоти. Йовов вече го няма, Гаджев като че ли ще го продават, на Пелето я му остава година, я не. Други от българите не виждам да мътят водата, а чужденците са си чужденци и не мисля, че ще правят проблеми.
amstel_beer написа:Аз вярвам, че Сирака ще избере най-правилния от възможните варианти за треньор на този етап, но докато Левски има две ръководства (второто строи сектор "А"), очаквайте всякакви "удари под пояса" с непредвидими резултати. Батков трябва да се маха вече и да остави отбора на хора, които имат по-големи финансови възможности а и вероятно милеят повече за клуба.
нали знаеш че онова дето строи сектор А,то дава парите,така че наистина е сложно.Ако все пак двете ръководства се стреснат малко
и заработят за Левски може и да станем нещо като отбор.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Разбира се че Емил Велев- роден победител, Левскар по рождение, кадърен треньор, и ЦСКА са му абонати-последния сезон 5 мача немат победа срещу него, направи ги разногледи направо 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
-
- Контакти:
иначе от всички тия изброени имена, знаем кой е най-успял, но вече е на 68 години и от незнам колко години е без работа.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Глас за Седрик Бардон.