Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 13:11

dunavfc написа:
W84me написа:
dunavfc написа:Пичове,нещата отиват на лошо и то много !!!! Политическите ни различия са едно,бъзиците и шегите друго,но това което се случва в момента ще бъде пагубно за страната ни !! Ако този човек,наистина стане шеф на ДАНС,диктатурата се завръща на бял ( дебел ) кон !!!
Днеска има протест от 18-30 пред МС,призовавам всички българи да бъдат там без значение леви,десни,центристи и т.н.

От кое си по-изнервен? Че Пеевски е от ДПС или от това, че ще разкатае фамилията на Боко и Цвъко?

Ей такива жалки типове като теб,които само и само да се подиграят с ГЕРБ са готови и в гъза да му го набутат,тая страна ще страда,това е коментара ми...

Много си прав Русе, това ко.еле много дразни с простотията си.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 юни 2013 13:13

Tука има хора които пишат и пускат теми във форума само по политически такива и това ме навежда на мисълта че това никак не е случайно, изглежда получават някакви кинти да създават някакви активни мероприятия по форумите,и тъй като гонг е един от най-четените и най посещавани и изобщо спортните форуми, явно някой обича да създава определени внушения с пускането на подобни теми в спортен форум.Иначе няма нищо лошо да се пускат и различни от спортната тематика теми,но определени хора го правят преднамерено и изобщо нито им пука за спорта,а все пак главната насоченост на форума е спорт,погледнете от 10 теми пуснати 5 са политически за мен това е възмутително и скандално.
Последна промяна от grasiani на 14 юни 2013 13:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юни 2013 13:14

Madridist написа:Изображение

:!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 13:15

Eminem написа:
шамара написа:АБЕ ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА БЕ ПИСНА МИ ВЕЧЕ НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ НЯКВИ ЕМИГРАНТИ В РОДИНА НИ :!: :idea: :idea: :idea:

Излизаме на улицата, нови избори и.....
1 Герб
2 БСП
3 ДПС
4 Атака
Няма оправия, докато се гласува за едни и същи продажници.

Да но ако ГЕРБ има 121 мандата, ще може вече окончателно да изметем комунистите, дпс и лумпените. За мен бсп и атака вече са партии които след избори ще са в миманса.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Съпротива

Мнениеот Eminem » 14 юни 2013 13:16

Син до гроб_ написа:Много скоро....изчакай още малко. Тръгнали сме точно натам, но ме учудва бързината на падението ни! :!: Ужасни сме , наистина...не искам да го повярвам , но е така.

Бесен съм заради тази скапана утайка. :evil: :evil: :evil: Шиб*н роб. Цял живот ни тъпчат някакви скапаняци, окрадоха България, а той щял да издържи още един такъв........... "Да му дадем да се пробва". Такива като тоя заслужават разстрел с камъни.
Последна промяна от Eminem на 14 юни 2013 13:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 13:17

grasiani написа:Tука има хора които пишат и пускат теми във форума само по политически такива и това ме навежда на мисълта че това никак не е случайно, изглежда получават някакви кинти да създават някакви активни мероприятия по форумите,и тъй като гонг е един от най-четените и най посещавани и изобщо спортните форуми, явно някой обича да създава определени внушения с пускането на подобни теми в спортен форум.Иначе няма нищо лошо да се пускат и различни от спортната тематика теми,но определени хора го правят преднамерено и изобщо нито им пука за спорта,а все пак главната насоченост на форума е спорт,погледнете от 10 теми пуснати 5 са политически за мен това е възмутително и скандално.

Аз когато преди 4 месеца се възмущавах на това, ти мълчеше и го приемаше за нормално. Сега хората са били платени. Виж кога са регистрирани, виж по какви теми сме писали, тогава говори глупости.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юни 2013 13:18

Eminem написа:
orlando7 написа:Че то толкова негодници се пробваха та още един ще издържиме!

Кажете после, че не сме скапан народ и, че не заслужаваме това.
Ние сме най-скапания народ. Щял да издържи още един негодник...... Закривайте тази държава и този народ :!: :!: :!:

За съжаление така разсъждава голяма част от нацията ни :(
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 юни 2013 13:21

Eminem написа:
Син до гроб_ написа:Много скоро....изчакай още малко. Тръгнали сме точно натам, но ме учудва бързината на падението ни! :!: Ужасни сме , наистина...не искам да го повярвам , но е така.

Бесен съм заради тази скапана утайка. :evil: :evil: :evil: Шиб*н роб. Цял живот ни тъпчат някакви скапаняци, окрадоха България, а той щял да издържи още един такъв........... "Да му дадем да се пробва". Такива като тоя заслужават разстрел с камъни.

Абе, Слим Шейди, човека говори с ирония :)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2013 13:25

Говори с ирония, колкото аз съм ходил на Марс.

modor написа:За съжаление така разсъждава голяма част от нацията ни :(

Да. :(

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 14 юни 2013 13:25

Madridist написа:Делян Пеевски - шеф на ДАНС (нужен ли е коментар?) , Мукаддес Налбант - заместник-министър на образованието (въпросната госпожа е автор на статия озаглавена - "Етническа принадлежност и възраст", в която критикува Ботев , нарушаващия обществения ред Левски и насаждащите омраза стихове на Вазов). От вчера, областен управител на Пловдив е някакъв Кириак Стефчов от ДПС при положение, че партията им няма нито един парламентарно представен депутат от Пловдив.

Българийо, за тебе те умряха !!!

:evil:

Областен управител има и най-голямата област в България: София-област. Там също няма избран депутат от ДПС.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”