Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Мнениеот durex » 05 юли 2013 13:10

Милан и Интер трябва да се слеят в един общ клуб, за да имат шанс да се борят с големите европейски грандове в Шампионската Лига.

Шокиращата идея е на популярният футболен агент Мино Райола. Той се ползва с висок авторитет и сред неговите клиенти личат име като Златан Ибрахимович, Марио Балотели, Пол Погба, Хенрих Мхитарян и други.

Както е известно, италианският футбол преживява криза в последните години, в резултат на което загуби едно от четирите си места в Шампионската Лига.

Милан не е преодолявал четвъртфиналите на турнира от 2007 година насам, докато след спечелването на титлата през 2010-та година Интер рухна и вече два поредни сезона изобщо не може да влезе в лигата.

"Ситуацията, в която се намира италианският футбол, е много трудна. Вместо да се борят един срещу друг, Милан и Интер трябва да обединят сили", коментира той пред Газета дело Спорт.

"Лацио и Рома също могат да имат един силен клуб, вместо два слаби".

За щастие на феновете на споменатите клубове обаче, хората, от които зависят подобни решения не подкрепят предложението на Райола.

"Неговите хипотези да слее Милан и Интер могат да са добра идея, но тя няма значение, ние вече сме доста силни", коментира Адриано Галиани.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 юли 2013 13:35

Мино е продрусал, друго обяснение няма. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 юли 2013 13:37

Laetitia написа:Мино е продрусал, друго обяснение няма. :lol:

И то с нещо некачествено :С
НЕЛЕП Е :Д !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 юли 2013 13:49

Аз дори не знам, как може изобщо да ти хрумне такава глупост, че дори да я изказваш на глас и още повече пред медиите :lol:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 юли 2013 23:49

Ами правилно мисли човека, едно евентуално сливане би имал благоприятен ефект в трансферите на двата отбора и току виж Минтер купят някой играч малко по добър от мега звздите Хонда и Белфодил..Аз, като гледам росонерите как се радват като малки деца на тоя Хонда и ми става смешно..:D..

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 юли 2013 23:52

Стормче, в Интер и Милан винаги са играли най-големите футболисти. Единствените два отбора, които могат да се равняват с тях в това отношение са Реал и от части Барселона. Не случайно Интер - Милан беше най-голямото дерби до преди 7-8 години. Просто кризата в Италия е много голяма + големите данъци и инвеститорите предпочитат Англия или Франция. За това няма шейхове в Италия. А именно те вдигнаха нивото многократно в Англия и най-вече във Франция.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 юли 2013 00:14

durex написа:Стормче, в Интер и Милан винаги са играли най-големите футболисти. Единствените два отбора, които могат да се равняват с тях в това отношение са Реал и от части Барселона. Не случайно Интер - Милан беше най-голямото дерби до преди 7-8 години. Просто кризата в Италия е много голяма + големите данъци и инвеститорите предпочитат Англия или Франция. За това няма шейхове в Италия. А именно те вдигнаха нивото многократно в Англия и най-вече във Франция.

Колега ти ебаваш ли се нещо..Вие сте може би нарицателно в последните 15години за абсурдни трансфери и в двете посоки..При Жусето имахте 3-4 много силни трансфера и всичко останало бе абсурд..Не случайно Морати му се носи славата за грешни трансфери..

Виж за Милан съм по съгласен там Галиани и секс маняка и премиер, докараха куп качествени и добри футболисти, като в същото време продаваха за многп пари..Шева, Кака, Силва, Златан и т.н

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2013 00:18

tevez написа:
Отборите на Милан и Сампдория се договориха за полузащитника Андреа Поли, съобщават медиите на Апенините. Според "Gazzetta dello Sport" и Sky Sport Italia двата клуба са се договорили тази вечер за сделка, при която ще си поделят по 50% от състезателните права на футболиста. Като част от сделката полският защитник Бартош Саламон преминава от Милан в Сампдория, като отново половината му права ще бъдат притежавани от "росонерите", а другата половина ще е собственост на "моряците" от Генуа. В случай, че Саламон не се договори за личните си условия със Самп, Милан ще включи в сделката двама свои футболисти от младежките формации.

Тоя не беше ли 200% сигурен за Юве?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 юли 2013 00:50

Кейсуке Хонда е много добър футболист. С класи е над Джовинко (според мен). В Интер, до преди Моуриньо винаги разцъкваха известни имена (повечето и на годинки :mrgreen: ) "По-известни" са с размените си :lol:

ПП Всеки трансфер крие рискове, макар и не еднакви ;) На мен ми се вижда смешно да се спори и на подобна тема.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”