Дейвид Мойс - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дейвид Мойс - Фен тема
Защо сега казват а когато го назначиха викаха:той е правилният човек за Юнайтед постигнал много успехи с Евертъни т.н,но това не ти е Евертън бе ние сме Юнайтед и никой,няма да те чака да си разиграваш коня и да ни бият сульо и пульо и да казваш,че сме нямали късмет и тем подобни лайна.За мен лично моето скомно мнение,като на фен е,че Мойс не е за отбор от ранга и класата на Манчестър Юнайтед.За мен човек,който не е печелил никога ВИСШАТА ЛИГА на Англия и се е борил за 4-ка или 7-ца в класацията няма как да ни изведе до триумфите които ни изведе СЪРА.Дори и РОНАЛДО,НЕЙМАР,МЕСИ,ФАЛКАО и тем подобни играчи да дойдат се тая,ще е слаб треньор си остава.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Е ако дойдат тия, аз искам да съм тренер
200 гола на сезон ще обещая като кота минимум !

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Досега не съм коментирал Мойс, но вече чашата преля. С Мойс отбора играе изключително грозен и неефективен футбол. Това е така заради липсата на каквато и да е визия за модерен футбол от страна на шотландеца и заради средняшкото му мислене с което не успява да мотивира играчите да дават 110% от себе си.
Някои казват,че трябвало да изгради собствен отбор, но дори да изгради собствен тим, той пак ще играе по-същия начин, защото ще налага същия стил на игра и то с футболисти средняци.
Някои казват,че трябвало да изгради собствен отбор, но дори да изгради собствен тим, той пак ще играе по-същия начин, защото ще налага същия стил на игра и то с футболисти средняци.
Ясно е, че този сезон няма да го пипат. Да видим лятото какви ще ги върши 

Мойс започва чистка
Видич, Рио, Евра, Чича, Нани, Кагава.....и кои остават 

- old_traff
- Контакти:
То трябва него да го изгонят...
old_traff написа:То трябва него да го изгонят...
напълно съм съгласен,но си мисля,че няма да го изгонят.

Време е!!!!!!!