Stanislav_Ivanov написа:Като не играят нищо днес какво да кажем ? Че са като Барса ли ?
Пълно копие на Барса колкото точни паса имат Барса за 1 мач толкова неточни имаме ние :Д
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stanislav_Ivanov написа:Като не играят нищо днес какво да кажем ? Че са като Барса ли ?
LevskiZavinagi написа:Михелич ми мяза малко на Пацо от Биг Брадър![]()
parvanoff написа:Stanislav_Ivanov написа:Като не играят нищо днес какво да кажем ? Че са като Барса ли ?
Някак си между играят "като Барса" и "некадърници" аз виждам известна разлика...Според мен има доста широк обхват от критически похвати между тях, но може и да бъркам...
gentlemanxxx написа:Имам чувството, че е пълно с предрешени чорбарчета тук.Аз лично не вярвам, че левскари могат така да си плюват по отбора и треньора...
Къде го видя отбора? Момиче гледай мачовете на Левски с Галатасарай и тогава пиши мнения, да видиш как играеше Левски! Кой не иска да се радва на любимия отбор, но на какво да се радвам? На дъгата ли?
we are the champions написа:Йовов и Джонго -Бонго ще се състезават за призата най добър играч на А група....
konvoec написа:parvanoff написа:Stanislav_Ivanov написа:Като не играят нищо днес какво да кажем ? Че са като Барса ли ?
Някак си между играят "като Барса" и "некадърници" аз виждам известна разлика...Според мен има доста широк обхват от критически похвати между тях, но може и да бъркам...
Добре, ти от кое си доволен в тоя мач? От кого също кажи?
we are the champions написа:Йовов и Джонго -Бонго ще се състезават за призата най добър играч на А група....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта