11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/ - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ultrasblue
Контакти:

Re: 11.08.12 - ЛЕВСКИ - Черноморец /1 кръг, А група/

Мнениеот ultrasblue » 10 авг 2012 13:38

Levskar_90 написа:
zlobul написа:Честно да си кажа не ми пука вече . Сезона приключи преди две седмици , така че да става каквото ще .

Тогава защо си толкова активен в темата за мъртъв отбор :?: Аз даже спрях почти, да пиша по теми свързани с Левски. Този отбор е мъртъв начело с Тоньо и тия играчи. Махне ли се Тоньо надеждата ми ще се върне.

Докато борат е начело няма как тончо да си тръгне. А кадърен човек като Наско няма да се намери. Пак казвам против Илиан нямам нищо. След 2 мача няма как да разберем що за стока е като тренер.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 авг 2012 14:06

Прав си .Този отбор наистина е мъртъв или най - малкото се поддържа на командно дишане .
Мустакатия коли ,беси и дори няма намерение да продава акциите на отбора , но не пропуска да хвърля публиката в заблуждение.
Тоньо замества достойно предшественика си по отношение на некадърността и абсурдни решения.
.....май няма вече кво да се коментира повече за тия .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 10 авг 2012 14:13

5 пари не давам как ще свърши този мач, а също и първенството... До тук ме докараха тия футболни ахмаци, а сигурно не само и мен...
България !!!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 10 авг 2012 14:20

Гледам някакво минорно настроение ви е обвзело. Ми ние какво да кажем? Идея си нямаме дори и за половината отбор, който ще излезе на терена ;), въпреки, че изгледахме всички контроли.
И да ви напомня и да повдигна настроението ви - миналата година Левски изнесе най-добрата си продукция точно срещу Черноморец! А преди мача настроението ви беше подобно. Дори почти бойкотирахте мача откъм фенско присъствие. Ние също направихме нелош мач. Дано и сега е така, като се надявам мачът да се “играе“. Пък каквото сабя покаже!
Прогноза 1:1
[center]Изображение[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 авг 2012 14:51

petkan написа:Гледам някакво минорно настроение ви е обвзело. Ми ние какво да кажем? Идея си нямаме дори и за половината отбор, който ще излезе на терена ;), въпреки, че изгледахме всички контроли.
И да ви напомня и да повдигна настроението ви - миналата година Левски изнесе най-добрата си продукция точно срещу Черноморец! А преди мача настроението ви беше подобно. Дори почти бойкотирахте мача откъм фенско присъствие. Ние също направихме нелош мач. Дано и сега е така, като се надявам мачът да се “играе“. Пък каквото сабя покаже!

Както нямахте никакъв отбор така изкарахте Шаешу ,Асис ,Жужу , Терзиев и т.н . , а ние с кво да се похвалим ? С опоку или с останалите недоразумения ?
Херо ни дере когато ни хване , когато и както си поиска , така че няма да е изненада , ако мача свърши с ваша победа .
Иначе няма вече какво да ни повдигне настроението пич , сезона свърши и ако знам , че при евентуална загуба , феновете ще поискат главата на мазния "же-пеец" КАТО ХОРАТА , то ще стискам палци за Черноморец , защото за повечето левскари , единственото , което свързва този отбор с Левски е това че играят със сини екипи и нищо друго . На тва жалко подобие на отбор му ходи повече червено-черната фланелка на която пише "БДЖ".
Днес "помолих" , хората от надежда , да дойдат и да си приберат версиите (тоньо и доньо) , барабар със всичките футболисти които ни докараха .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 авг 2012 15:02

Яд ме е също така , че един път не ви оставиха отбора да играе със същите футболисти още един сезон .Винаги намират оправдание за да ви развалят отбора . За мен Черноморец игра не по лош футбол от лудогорец миналия сезон , но пак задкулисни игри бяха причината да не играете в ЕКТ . Особено онзи хикс с локо софия в Бургас "мирише" отвсякъде .

ПП Като изключим Левски , симпатизирам на Черноморец . Ходил съм на мачове на тима още от периода когато играха на "9-ти септември" (до океанския риболов ) и бях против тях единствено , когато играеха срещу Левски .

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 10 авг 2012 15:24

Левски ще победи утре,100 %.А който за кого си иска да стиска палци.Ако иска и на краката!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 10 авг 2012 15:26

petkan написа:Гледам някакво минорно настроение ви е обвзело. Ми ние какво да кажем? Идея си нямаме дори и за половината отбор, който ще излезе на терена ;), въпреки, че изгледахме всички контроли.

Мачът ни с вас през пролетта беше един от най-интересните, драматични и заъврзани. Нямаше кой знае колко стойностен футбол, но за сметка на това имаше интрига до последно, а и красиви голове. Въпреки, че не спечелихме тва беше един от мачовете, на които съм бил, за който мога да кажа, че изпитах удоволствие от видяното на терена...А тези мачове напоследък стават все по-малко в България...

По темата - как да не ни е минорно настроението? Сезон след сезон поставяме рекорд за най-лош сезон в историята на клуба. И ако предишните сезони имаше поне малки поводи за оптимизъм преди началото, то сега въобще липсват - какъв ли тогава ще бъде сезонът?...От година на година нещата по-зле стават, утре пак някви Опуковци сигурно ще ни късат нервите...как да е добро настроението... Аз за себе си си пожелавам един мач като този от пролет 2012, ама надали...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 авг 2012 16:10

Момчета. Продължавате да сте негативно настроени. И ние не сме класа, но пък, ако искате подкрепете Черноморец барабар с 50-60 цаци на стадиона. Белким поне ние се съживим. :P При нас пари няма. Помогнете ни поне с някоя друга трица маймуна да хванем.
[offtopic]Шегувам се. Поддържайте си отбора. Вие имате пари, но явно те дезорганизират. При нас е точно обратното. В нашата татковина нещата са орисани така да бъдат. Това е. Дет'о има пари е пълно с хиени, които грабят с пълни шепи и слагат в джобовете си, там дет'о няма пари пък има сиромашия до шия...Футболните хора цъфтят в бедната обстановка. За съжаление в БГ и те са на привършване. Късмета Херо да е при нас е свързан за съжаление със здравословната му орисия. Късмета е наш, че ни е съгражданин, че семейството му е в Бургас и приоритетите му са сменени. На моменти му се чудим как издържа, но...Херо се оказа повече мъж и човек с футболно сърце отколкото сметкаджия. Явно. По времето на Балъков при нас имаше от пиле-мляко. Гат секна софрата - търновеца пръв си хвърли салфетката и побегна към Сплит на друга по-богата трапеза. Там ги сполетя същата участ. Разкриха го до две. След него потоп...Та си мисля, че и с Тоньо ( мазния) нещата се получават по подобен сценарий при вас. Чичо Гигов хич не беше прост, като реши да се "откаже" и първо си "жертва" плъха. След него Локо ще се вдигне на крака. Сега смукалката е при вас. И има защо. Ийеденето и пиЙенето е на корем. Юръпа и всьо други изцепки са му покрай крачола на Иво. Ей такива, ако не ги изхвърлим ще продължават да се размножават, като майски кърлежи...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 авг 2012 16:22

ntodorov написа:Момчета. Продължавате да сте негативно настроени. И ние не сме класа, но пък, ако искате подкрепете Черноморец барабар с 50-60 цаци на стадиона. Белким поне ние се съживим. :P При нас пари няма. Помогнете ни поне с някоя друга трица маймуна да хванем.
[offtopic]Шегувам се. Поддържайте си отбора. Вие имате пари, но явно те дезорганизират. При нас е точно обратното. В нашата татковина нещата са орисани така да бъдат. Това е. Дет'о има пари е пълно с хиени, които грабят с пълни шепи и слагат в джобовете си, там дет'о няма пари пък има сиромашия до шия...Футболните хора цъфтят в бедната обстановка. За съжаление в БГ и те са на привършване. Късмета Херо да е при нас е свързан за съжаление със здравословната му орисия. Късмета е наш, че ни е съгражданин, че семейството му е в Бургас и приоритетите му са сменени. На моменти му се чудим как издържа, но...Херо се оказа повече мъж и човек с футболно сърце отколкото сметкаджия. Явно. По времето на Балъков при нас имаше от пиле-мляко. Гат секна софрата - търновеца пръв си хвърли салфетката и побегна към Сплит на друга по-богата трапеза. Там ги сполетя същата участ. Разкриха го до две. След него потоп...Та си мисля, че и с Тоньо ( мазния) нещата се получават по подобен сценарий при вас. Чичо Гигов хич не беше прост, като реши да се "откаже" и първо си "жертва" плъха. След него Локо ще се вдигне на крака. Сега смукалката е при вас. И има защо. Ийеденето и пиЙенето е на корем. Юръпа и всьо други изцепки са му покрай крачола на Иво. Ей такива, ако не ги изхвърлим ще продължават да се размножават, като майски кърлежи...[/offtopic]

Браво за мнението съгласен съм с него. Ти симпатизираш и на Левски малко, нали ? :) Признай си сега :lol: :) :P ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”